Nagrody Filmowe - dyskusje i komentarze - Strona 4

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Nagrody Filmowe - dyskusje i komentarze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 12:00

Z Doktorem postanowilismy, że z Bonda zrobimy również serię.
___

Dobra, krótka przerwa. Sci-fi po weekendzie :)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6555

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 paź 2012, 12:04

To na Bonda nie głosować teraz?

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 paź 2012, 12:10

Wiecie czego bardzo bardzo bardzo brakuje w akcja/sensacja :?: "Leona zawodowca" trochę smutno że o nim zapomnieliście ;)

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 805

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 paź 2012, 12:18

majer13 pisze:Wiecie czego bardzo bardzo bardzo brakuje w akcja/sensacja :?: "Leona zawodowca" trochę smutno że o nim zapomnieliście ;)
Podobno ma być w innej grupie.

Wiem,że mogę wydać się upierdliwy,ale co z takimi filmami jak Terminator,Predator,Speed,Lot skazańców czy Tango i Cash?Będą w innej kategorii czy nie będzie ich wcale?

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 19 paź 2012, 12:30

Nie sposób czegoś nie ominąc.... Byt dużo jest dobrych filmów. A "Czwartek", "Czterej bracia", "Bad Boys", "Bez twarzy", "Rekrut", "Con Air" ? :P

Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 12:37

ryba_82 pisze:
majer13 pisze:Wiecie czego bardzo bardzo bardzo brakuje w akcja/sensacja :?: "Leona zawodowca" trochę smutno że o nim zapomnieliście ;)
Podobno ma być w innej grupie.

Wiem,że mogę wydać się upierdliwy,ale co z takimi filmami jak Terminator,Predator,Speed,Lot skazańców czy Tango i Cash?Będą w innej kategorii czy nie będzie ich wcale?
No przecież Terminator i Predator damy w sci-fi :o

Reszta odpadła przy wyborze filmów.

O Leonie już pisałem wcześniej. Zresztą od kiedy to film akcji? LOL

Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 12:43

sbQ pisze:Bedzie w ostatniej grupie. Albo w przedostatniej - jeszcze nie wiem, bo nie pytałem.
Twoja twórczość w tym temacie to metr mułu i murzyńskiego gówna, więc najlepiej się powieś, albo nie właź do tego tematu.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2012, 12:43 przez Josse_BG, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 paź 2012, 12:43

klopx pisze:Nie sposób czegoś nie ominąc.... Byt dużo jest dobrych filmów. A "Czwartek", "Czterej bracia", "Bad Boys", "Bez twarzy", "Rekrut", "Con Air" ? :P
No właśnie,pisałem już wcześniej,że w akcja/sensacja powinno być więcej grup niż te cztery,które są.Mniej niż w horrorach a do tego w akcji zostały nominowane Resident Evil i Od zmierzchu do świtu,które śmiało mogły być umieszczone w horrorach a tak zabrały miejsce takim ekranizacjom jak Lot skazańców czy Speed :(
Na pewno wszystkim nie dogodzi,ale dwie grupy więcej być może rozwiązałyby problem.

Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 12:45

ryba_82 pisze:
klopx pisze:Nie sposób czegoś nie ominąc.... Byt dużo jest dobrych filmów. A "Czwartek", "Czterej bracia", "Bad Boys", "Bez twarzy", "Rekrut", "Con Air" ? :P
No właśnie,pisałem już wcześniej,że w akcja/sensacja powinno być więcej grup niż te cztery,które są.Mniej niż w horrorach a do tego w akcji zostały nominowane Resident Evil i Od zmierzchu do świtu,które śmiało mogły być umieszczone w horrorach a tak zabrały miejsce takim ekranizacjom jak Lot skazańców czy Speed :(
Na pewno wszystkim nie dogodzi,ale dwie grupy więcej być może rozwiązałyby problem.
Chcesz, to możesz przejąć konkurs ode mnie i Doktora, i zrobić to według własnego uznania. Nie ma problemu.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 paź 2012, 12:49

Josse_BG pisze:
ryba_82 pisze:
Chcesz, to możesz przejąć konkurs ode mnie i Doktora, i zrobić to według własnego uznania. Nie ma problemu.
Nie o to chodzi,nie mam zamiaru hejtować Waszego plebiscytu,bo uważam go za świetny pomysł.Próbuje zwrócić Wam uwagę na problem,który się pojawił.Za bardzo bierzesz to do siebie.Taka luźna propozycja,może by wstawić ankietę czy powinna być dodatkowa grupa lub dwie filmów akcji.To chyba nie byłoby zbyt wiele dodatkowej pracy dla Was a wyborze filmów mógłbym pomóc ja czy ktoś inny.Społeczeństwo by zdecydowało.

Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 12:56

ryba_82 pisze:Nie o to chodzi,nie mam zamiaru hejtować Waszego plebiscytu,bo uważam go za świetny pomysł.Próbuje zwrócić Wam uwagę na problem,który się pojawił.Za bardzo bierzesz to do siebie.Taka luźna propozycja,może by wstawić ankietę czy powinna być dodatkowa grupa lub dwie filmów akcji.To chyba nie byłoby zbyt wiele dodatkowej pracy dla Was a wyborze filmów mógłbym pomóc ja czy ktoś inny.Społeczeństwo by zdecydowało.
Nie będzie dodatkowych grup, bo nie potrzeba. Na Speed czy Lot skanzańców (swoja drogą oba filmy słabe) zagłosowałyby pewnie ze 2-3 osoby i tyle. Pytam ponownie: po cholere mam dodawać na siłę kolejne grupy? Z horrorami wyszło jak wyszło, mogę się zgodzić, że zrobiłem za dużo tych grup i nie będę powtarzał tego samego błędu.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 paź 2012, 12:59

Że tak powiem:Wasza broszka,ale naprawdę dajecie tyłka w tym momencie i na pewno nie jestem odosobniony w tym odczuciu.Dla mnie koniec tematu,bez odbioru.

Awatar użytkownika
Josse_BG
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 13:23

ryba_82 pisze:Że tak powiem:Wasza broszka,ale naprawdę dajecie tyłka w tym momencie i na pewno nie jestem odosobniony w tym odczuciu.Dla mnie koniec tematu,bez odbioru.
Po pierwsze jakbyśmy mieli dawać wszystkie filmy to samej akcji i sensacji byłoby z 10 tematów.
Po drugie dajesz przykłady filmów Terminator, Cienka czerwona linia czy Leon zawodowiec, a nawet nie było jeszcze tych gatunków.
Po trzecie, Doktor napisał, że jesli ktoś chce pomóc przy wyborze filmów niech się odezwie, nie widzę problemu. Wyszliśmy z taką inicjatywą, żeby spora grupka fanów kina na tym forum, mogła się zabawić, a na razie tylko lamenty i pretensje; "dlaczego jest ten", "dlaczego nie ma tamtego" itd.

Trochę to wkurza, tym bardziej że trochę pracy przy tym jest.
sbQ pisze: Starałem się tylko pomóc, zdejmując z Twoich barków, to uwłaczające brzemię odpowiedzialności za Twoje ciągłe odpowiedzi dotyczące niepojawiających się filmów.
W takim razie poczekaj do zakończenia pierwszego etapu i wtedy napisz, którego filmu Ci brakowało, a nie dodajesz jakieś ironiczne posty :wink:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 paź 2012, 13:26

Josse_BG pisze:Na Speed czy Lot skanzańców (swoja drogą oba filmy słabe) zagłosowałyby pewnie ze 2-3 osoby i tyle.
Daliście jeszcze słabsze w tym plebiscycie.

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 19 paź 2012, 13:28

dobry koles jestes :lol: przychodzisz na forum pilkarskie, prosisz o oddzielne podforum, probujesz zmienic tematyke forum zabawa, ktora sam zaproponowales a teraz jak ktos wytyka ci bledy to umywasz rece i wyskakujesz z tekstami "jak sie nie podoba to sam zrob"...

moze teraz, dzieki tej zabawie, zrozumiesz czemu na forum nigdy nie bylo takiego konkursu?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”