___
Dobra, krótka przerwa. Sci-fi po weekendzie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 12:00
Josse_BG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 paź 2012, 12:04
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 19 paź 2012, 12:10
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 paź 2012, 12:18
Podobno ma być w innej grupie.majer13 pisze:Wiecie czego bardzo bardzo bardzo brakuje w akcja/sensacja"Leona zawodowca" trochę smutno że o nim zapomnieliście
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 19 paź 2012, 12:30
klopx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 12:37
No przecież Terminator i Predator damy w sci-firyba_82 pisze:Podobno ma być w innej grupie.majer13 pisze:Wiecie czego bardzo bardzo bardzo brakuje w akcja/sensacja"Leona zawodowca" trochę smutno że o nim zapomnieliście
Wiem,że mogę wydać się upierdliwy,ale co z takimi filmami jak Terminator,Predator,Speed,Lot skazańców czy Tango i Cash?Będą w innej kategorii czy nie będzie ich wcale?
Josse_BG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 12:43
Twoja twórczość w tym temacie to metr mułu i murzyńskiego gówna, więc najlepiej się powieś, albo nie właź do tego tematu.sbQ pisze:Bedzie w ostatniej grupie. Albo w przedostatniej - jeszcze nie wiem, bo nie pytałem.
Josse_BG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 paź 2012, 12:43
No właśnie,pisałem już wcześniej,że w akcja/sensacja powinno być więcej grup niż te cztery,które są.Mniej niż w horrorach a do tego w akcji zostały nominowane Resident Evil i Od zmierzchu do świtu,które śmiało mogły być umieszczone w horrorach a tak zabrały miejsce takim ekranizacjom jak Lot skazańców czy Speedklopx pisze:Nie sposób czegoś nie ominąc.... Byt dużo jest dobrych filmów. A "Czwartek", "Czterej bracia", "Bad Boys", "Bez twarzy", "Rekrut", "Con Air" ?
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 12:45
Chcesz, to możesz przejąć konkurs ode mnie i Doktora, i zrobić to według własnego uznania. Nie ma problemu.ryba_82 pisze:No właśnie,pisałem już wcześniej,że w akcja/sensacja powinno być więcej grup niż te cztery,które są.Mniej niż w horrorach a do tego w akcji zostały nominowane Resident Evil i Od zmierzchu do świtu,które śmiało mogły być umieszczone w horrorach a tak zabrały miejsce takim ekranizacjom jak Lot skazańców czy Speedklopx pisze:Nie sposób czegoś nie ominąc.... Byt dużo jest dobrych filmów. A "Czwartek", "Czterej bracia", "Bad Boys", "Bez twarzy", "Rekrut", "Con Air" ?![]()
Na pewno wszystkim nie dogodzi,ale dwie grupy więcej być może rozwiązałyby problem.
Josse_BG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 paź 2012, 12:49
Nie o to chodzi,nie mam zamiaru hejtować Waszego plebiscytu,bo uważam go za świetny pomysł.Próbuje zwrócić Wam uwagę na problem,który się pojawił.Za bardzo bierzesz to do siebie.Taka luźna propozycja,może by wstawić ankietę czy powinna być dodatkowa grupa lub dwie filmów akcji.To chyba nie byłoby zbyt wiele dodatkowej pracy dla Was a wyborze filmów mógłbym pomóc ja czy ktoś inny.Społeczeństwo by zdecydowało.Josse_BG pisze:Chcesz, to możesz przejąć konkurs ode mnie i Doktora, i zrobić to według własnego uznania. Nie ma problemu.ryba_82 pisze:No właśnie,pisałem już wcześniej,że w akcja/sensacja powinno być więcej grup niż te cztery,które są.Mniej niż w horrorach a do tego w akcji zostały nominowane Resident Evil i Od zmierzchu do świtu,które śmiało mogły być umieszczone w horrorach a tak zabrały miejsce takim ekranizacjom jak Lot skazańców czy Speedklopx pisze:Nie sposób czegoś nie ominąc.... Byt dużo jest dobrych filmów. A "Czwartek", "Czterej bracia", "Bad Boys", "Bez twarzy", "Rekrut", "Con Air" ?![]()
Na pewno wszystkim nie dogodzi,ale dwie grupy więcej być może rozwiązałyby problem.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 12:56
Nie będzie dodatkowych grup, bo nie potrzeba. Na Speed czy Lot skanzańców (swoja drogą oba filmy słabe) zagłosowałyby pewnie ze 2-3 osoby i tyle. Pytam ponownie: po cholere mam dodawać na siłę kolejne grupy? Z horrorami wyszło jak wyszło, mogę się zgodzić, że zrobiłem za dużo tych grup i nie będę powtarzał tego samego błędu.ryba_82 pisze:Nie o to chodzi,nie mam zamiaru hejtować Waszego plebiscytu,bo uważam go za świetny pomysł.Próbuje zwrócić Wam uwagę na problem,który się pojawił.Za bardzo bierzesz to do siebie.Taka luźna propozycja,może by wstawić ankietę czy powinna być dodatkowa grupa lub dwie filmów akcji.To chyba nie byłoby zbyt wiele dodatkowej pracy dla Was a wyborze filmów mógłbym pomóc ja czy ktoś inny.Społeczeństwo by zdecydowało.
Josse_BG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 19 paź 2012, 12:59
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Josse_BG » 19 paź 2012, 13:23
Po pierwsze jakbyśmy mieli dawać wszystkie filmy to samej akcji i sensacji byłoby z 10 tematów.ryba_82 pisze:Że tak powiem:Wasza broszka,ale naprawdę dajecie tyłka w tym momencie i na pewno nie jestem odosobniony w tym odczuciu.Dla mnie koniec tematu,bez odbioru.
W takim razie poczekaj do zakończenia pierwszego etapu i wtedy napisz, którego filmu Ci brakowało, a nie dodajesz jakieś ironiczne postysbQ pisze: Starałem się tylko pomóc, zdejmując z Twoich barków, to uwłaczające brzemię odpowiedzialności za Twoje ciągłe odpowiedzi dotyczące niepojawiających się filmów.
Josse_BG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 paź 2012, 13:26
Daliście jeszcze słabsze w tym plebiscycie.Josse_BG pisze:Na Speed czy Lot skanzańców (swoja drogą oba filmy słabe) zagłosowałyby pewnie ze 2-3 osoby i tyle.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 19 paź 2012, 13:28
Moofasa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio