Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 sie 2012, 21:25
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 16 sie 2012, 21:27
Ja bym z tego zdania wywnioskował, że nie ma żalu za odejście Van Persiego. Rozumiem jednak, że każdy może swoją nienawiść kierować w dowolnym kierunku.Magnum pisze:Jest różnica między odchodzeniem w kierunku lepszych zarobków czy większych szans na sukces a odchodzeniem do znienawidzonego rywala. Spytaj kibiców Barcelony.
John Travolta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 16 sie 2012, 21:32
Jeśli Wenger na serio sprowadził Giroud i Podolskiego z zamiarem zastąpienia RvP, to oznacza to tylko, że już wtedy zdecydował o przyszłości Holendra.Magnum pisze:Gadaliśmy o tym już wyżej. Cięzko mi sobie wyobrazić to, że Van Persie chce zostać i podpisać nowy kontrakt a Wenger go wyrzuca.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 sie 2012, 21:48
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: toporow » 16 sie 2012, 22:35
Słyszałem, że to miało byc tylko wypożyczenie. Czyżby zaszłą jakaś zmiana?Magnum pisze:Kyle Bartley odchodzi do Swansea.
toporow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 sie 2012, 22:47
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 sie 2012, 22:48
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 16 sie 2012, 22:56
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 sie 2012, 22:58
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 16 sie 2012, 23:00
HELDER

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 16 sie 2012, 23:12
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 sie 2012, 23:15
Nie pisze się koreaniec, tylko Koreańczyk.HELDER pisze:// kurde cos mi sie przypomnialo a co sie stalo z kolesiem ktory pojechal gdzies na wojne czy cos? jakis koreaniec, byl taki w arsenalu, rok czy 2 lata temu on wrocil juz? czy go tam zabili?
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 sie 2012, 23:31
very interesting listening to Graham Hunter on off the ball on Irish radio - especially for the Wenger bashers.. He said Van Persie told Fabregas when he was leaving,'delighted for the captaincy,but i'm giving 1 more year,if no trophy's i'm off" and that united started getting phone calls about 7-8 months ago tellin them,that he was leaving in the summer and he wanted to join them
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 16 sie 2012, 23:32
Chodzi Ci o tego Parka Chu Younga(HELDER pisze:kurde cos mi sie przypomnialo a co sie stalo z kolesiem ktory pojechal gdzies na wojne czy cos? jakis koreaniec, byl taki w arsenalu, rok czy 2 lata temu on wrocil juz? czy go tam zabili?
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 16 sie 2012, 23:33
HELDER
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio