BUNCH pisze:większośc działa pod wpływem głosów i opini reszty użytkowników, np.: Nikt nie lubi tego to jemu mozna walnąc ostrzeżenie, a ten jest tu znany i 'szanowany' to jego sie nie tykam
No tak...Jeszcze by tego brakowało. Przykłady jakieś proszę, a nie będziesz tu rzucał hasłami, które jak na razie są puste. Daj jakiś przykład to się pośmiejemy razem.
Bunch pisze:poza tym każdemu kto zostął modem uderzyła woda sodowa do głowy, obró o 180 stopni i tylko czekają by komus wlepic ostrzeżenie.
Kurcze muszę sobie pod nickiem jakiś despotyczny tekst wstawić, np. "Imperator" albo coś takiego...
Oto niektóre posty Mathiaska12 po tym, jak "obiecał się zmienić":Bunch pisze:Mówicie, że będziecie zwalczac nabijaczy i podjęliście pierwszy krok, wywaliliście "Mathiaska12", wg mnie nie jest to fair bo typ gadał, że sie poprawi, a szansy mu nie daliście
A tam dajcie juz Bunchowi spoój moze mu sie taki fryz podoba i sie z nim i kolczykiem dobrze czuje
wiesz do kazdej mozesz sprobowac a skutek sie okaze po jakim czasie
na;pialsem tak bo chodzilo mi ze tego kogos zcyli jego ale sorki widze ze powinno byc jej juz poprawiam
ja mam podobny temat gdy chce wejsc do tematu footbal,videos..
4 takie same bys sie podzielil i jedna dal mi ps.puchatek ja od czech dostelm chybo po 3 dniach
Po co dajesz link jak trzeba byc tam zarejestrowanym zeby go sciagnac
chyba ci chodzi o avril lavigne ps.jesli piszecie kto wam sie podoba to wklejajcie tez jej fajne fotki
Jak dla mnei to banalny ten test
I już dalej mi się nie chce szukać....
Bunch pisze:wogóle na tym forum utkiło i panuje dużo stereotypów.
No jak na przykład takie, że ciemnoskórzy użytkownicy kradną samochody, blondynki są głupie a Anglicy flegmatyczni...
A może być chrzan?Bunch pisze:No albo jeden albo dwa, albo cukier albo sół.