Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 03 kwie 2012, 23:26
Hyypia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 03 kwie 2012, 23:28
No coz, widocznie Ferdinand to fan BarcelonyThe ref has followed the rules there...shirt pull = foul. Messi = nerveless
Despertado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 03 kwie 2012, 23:28
ŁapMagnum pisze:Ma ktoś jakiś link do tej sytuacji z karnym?
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 03 kwie 2012, 23:32
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 kwie 2012, 23:32
ja zawsze ogladam mecze Barcy i w zyciu nie przerzucilbym sie na mecz innej druzyny bo akurat moja pozamiatala.EnJoy's pisze:To nie wiem w takim razie co o Tobie pomyśleć.Bienias pisze: jestes zenujacym kibicem BM.
Barcelona znacznie lepsza w tym spotkaniu, ale nie zmienia faktu, że w każdej edycji jest traktowana na specjalnych warunkach przez sędziów, a o tym nie raz pisał Kamil.Myślę, że nie tyle większość nie lubi samej Barcelony, ale takiej betonowej postawy ich fanów i wpisów takich jak zaprezentował Bienias czy ten kolega na Q, poddany Mentora.
Oo, kolejny wpis jednego fana.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 03 kwie 2012, 23:33

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 03 kwie 2012, 23:34
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 03 kwie 2012, 23:41
Emerald pisze:Zbuntują się tylko Ci, którzy choćby nie wiem co znajdą powody, żeby stwierdzić, że Barcę pchają sędziowie...
Po raz kolejny i mam nadzieję ostatni powiem: patrz na dwumecz, chyba, że twój mózg nie jest w stanie przeprocesować takiego nawału informacji...
W tym meczu był jeden karny, który można nazwać kontrowersyjnym, ale w pierwszym meczu był niepodyktowany ewidentny karny dla Barcy. I co? Dwumecz wydrukowany dla Barcy...
Śmieszne to i tyle.
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 kwie 2012, 23:41
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 kwie 2012, 23:49
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 03 kwie 2012, 23:50
To po co całą drużyną przybiegli do niegoMorrow pisze:To przecież nie była wina piłkarzy Barcelony, że sędzia gwizdnął tego karniaka. Nie było tu żadnej symulacji ani wymuszania ze strony piłkarzy, arbiter sam się porwał na taką decyzję. Szkoda, że w drugiej połowie nie był taki odważny kiedy można było gwizdnąć karnego na Ibrze, wtedy nie byłoby takiego burdelu teraz.
Czyli 3 z 4AgaM pisze:to obrona nasza zagrała zdecydowanie słabiej niz tydzień temu szczególnie Mexes, Antoś i Nesta.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 04 kwie 2012, 0:29
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 04 kwie 2012, 0:49
rzeznik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 04 kwie 2012, 0:59
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 kwie 2012, 1:00
KajoFC
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin