No właśnie miałeś problem tak? a od czego jest temat ogólny o tej samej nazwie?smitu pisze:no bo np dlatego ze mialem podobny problem a juz gdy chcialem napisac temat zostal zamkniety![]()
![]()
![]()
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 23:11
No właśnie miałeś problem tak? a od czego jest temat ogólny o tej samej nazwie?smitu pisze:no bo np dlatego ze mialem podobny problem a juz gdy chcialem napisac temat zostal zamkniety![]()
![]()
![]()
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:15
jezeli zostal zalozony o tym temat to tak jakos chciale skorzystac chyba normalne nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tomusmc pisze:No właśnie miałeś problem tak? a od czego jest temat ogólny o tej samej nazwie?smitu pisze:no bo np dlatego ze mialem podobny problem a juz gdy chcialem napisac temat zostal zamkniety![]()
![]()
![]()
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 23:16
Wtrącam się bo od tego jest forum i mam do tego prawo. To pytanie o prowokację to do mnie czy do Piwusa?smitu pisze:jezeli zostal zalozony o tym temat to tak jakos chciale skorzystac chyba normalne nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tomusmc pisze:No właśnie miałeś problem tak? a od czego jest temat ogólny o tej samej nazwie?smitu pisze:no bo np dlatego ze mialem podobny problem a juz gdy chcialem napisac temat zostal zamkniety![]()
![]()
![]()
a ty piwus znow omijasz temat nie wyjasniajac go i teraz moze tomus sie nie wtracaj bo z toba juz nie gadam![]()
![]()
dlaczego za prowokacje do mnie czy DORIANA sobie nie dasz wp ??
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 23:17
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:23
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 23:29
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:34
piwus pisze:Na temat mojego podpisu moge powiedzieć tylko, że brakło w nim elementów obraźliwych. Przecież ja nawet nie nazwałem was sektą, tylko klubem. No chyba, że z jakimiś klubami dla mężczyzn innej orientacji Ci się to kojarzy. Ale to już nie moja wina.
Wypowiedzi obraźliwych nie było nigdy. Urojony pomysł.
smitu1 już dawno tu stracił szacunek.
Dopiero teraz koniec smitu
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 maja 2005, 13:31
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 06 maja 2005, 14:05
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 09 maja 2005, 23:03
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 maja 2005, 23:47
pozwole sie wtracicBaqu pisze:widzę, że moderatorzy wzięli wreszcie rozum do głowy i wycieli jednego nabijacza, oby również zastanowili się nad tym co wypisują inne ( szczegolnie niepelnoletnie ) osoby, to może to forum stałoby się bardziej przejzyste, inteligentne i rokujące lepiej na przyszłość, jak na razie wrócił Kostek i na pewno coś zmieni się na lepsze.
pozdr,
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 10 maja 2005, 9:01
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 maja 2005, 10:49
Baqu,Baqu pisze:włanie o to chodzi ze sa takie piekne strony forumowe na których małolaci nie nabijają postów mogę wymienic jak chcesz bo tylko na takich bywam dłuzej i tam piszę, gdyz widac ze jest sens.
www.fcbarca.com forum
www.acmilan.pl forum
www.slasknet. forum
tam nie ma nabijania, za to jest banowanie : )
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 10 maja 2005, 20:59
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 maja 2005, 21:04
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio