Moderatorzy - ocena pracy - Strona 13

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 23:11

smitu pisze:no bo np dlatego ze mialem podobny problem a juz gdy chcialem napisac temat zostal zamkniety :? :twisted: :twisted: :twisted:
No właśnie miałeś problem tak? a od czego jest temat ogólny o tej samej nazwie?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:15

Tomusmc pisze:
smitu pisze:no bo np dlatego ze mialem podobny problem a juz gdy chcialem napisac temat zostal zamkniety :? :twisted: :twisted: :twisted:
jezeli zostal zalozony o tym temat to tak jakos chciale skorzystac chyba normalne nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie bo temat Problemy już istnieje, a kłopotem Buncha z avatarem zajął się admin // Piwus

a ty piwus znow omijasz temat nie wyjasniajac go i teraz moze tomus sie nie wtracaj bo z toba juz nie gadam :twisted: :twisted:
kultury :!: // Piwus

dlaczego za prowokacje do mnie czy DORIANA sobie nie dasz wp ??

Zarzut wyssany z palca // Piwus

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 23:16

smitu pisze:
Tomusmc pisze:
jezeli zostal zalozony o tym temat to tak jakos chciale skorzystac chyba normalne nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ty piwus znow omijasz temat nie wyjasniajac go i teraz moze tomus sie nie wtracaj bo z toba juz nie gadam :twisted: :twisted:

dlaczego za prowokacje do mnie czy DORIANA sobie nie dasz wp ??
Wtrącam się bo od tego jest forum i mam do tego prawo. To pytanie o prowokację to do mnie czy do Piwusa?
Ostatnio zmieniony 05 maja 2005, 23:21 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 23:17

Czy mi się wydaje czy ty trochę zmieniasz temat? Poza tym trochę kultury. Nie mówi się tak po prostu do kogoś nie gadam z tobą.

A nie dam sobie, tylko dlatego, że sobie coś ubzdurałeś...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:23

chyba jasno sie wyrazilem tomus

piwus a co powiesz na swoj podpis i inne w moim kierunku wypowiedzi nie bylo zadnych nie :twisted: no i tak oczywiscie zmieniam temat :? a i pewno zaraz mi wp dasz bo co ? bo se cos ubzduralem ? bo wedlug ciebie nie mam kultury ? ktos stracil szacunek wiec ryba, jego problem :twisted: :twisted:

ehhh znow koniec dialogu i oczywiscie problem nie rozwiazany :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 23:29

Na temat mojego podpisu moge powiedzieć tylko, że brakło w nim elementów obraźliwych. Przecież ja nawet nie nazwałem was sektą, tylko klubem. No chyba, że z jakimiś klubami dla mężczyzn innej orientacji Ci się to kojarzy. Ale to już nie moja wina.

Wypowiedzi obraźliwych nie było nigdy. Urojony pomysł.

smitu1 już dawno tu stracił szacunek.

Dopiero teraz koniec smitu

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 maja 2005, 23:34

piwus pisze:Na temat mojego podpisu moge powiedzieć tylko, że brakło w nim elementów obraźliwych. Przecież ja nawet nie nazwałem was sektą, tylko klubem. No chyba, że z jakimiś klubami dla mężczyzn innej orientacji Ci się to kojarzy. Ale to już nie moja wina.

Wypowiedzi obraźliwych nie było nigdy. Urojony pomysł.

smitu1 już dawno tu stracił szacunek.

Dopiero teraz koniec smitu

umiesz czytac ?? pisalem o prowokacjach nie o obrazeniu mnie przez twoja osobe :roll:

Żeby móc oskarżać trzeba mieć dowody, ja przez ostatnie dni nie dowiedziałem się, co Cię tak prowokuje, chociaż mówiłeś duzo o tym. Niestety nic konkretnego... Dlatego WP, bo przecież nie wolno KŁAMAĆ ot tak sobie. // Piwus

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8637
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 maja 2005, 13:31

no ja musze przyznac ze jakbym nalezal do eternals to byly podpis moderatora piwusa mozna uznac za prowokacje, ale jako ze ja do tego eternals nie naleze to nie interesowalo mnie to :D

pozdro

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 06 maja 2005, 14:05

Czym tu sie przejmowac ja ich obu nielubiałem i nie lubie, wylecieli - świetnie!

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 09 maja 2005, 23:03

widzę, że moderatorzy wzięli wreszcie rozum do głowy i wycieli jednego nabijacza, oby również zastanowili się nad tym co wypisują inne ( szczegolnie niepelnoletnie ) osoby, to może to forum stałoby się bardziej przejzyste, inteligentne i rokujące lepiej na przyszłość, jak na razie wrócił Kostek i na pewno coś zmieni się na lepsze.

pozdr,

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 09 maja 2005, 23:47

Baqu pisze:widzę, że moderatorzy wzięli wreszcie rozum do głowy i wycieli jednego nabijacza, oby również zastanowili się nad tym co wypisują inne ( szczegolnie niepelnoletnie ) osoby, to może to forum stałoby się bardziej przejzyste, inteligentne i rokujące lepiej na przyszłość, jak na razie wrócił Kostek i na pewno coś zmieni się na lepsze.

pozdr,
pozwole sie wtracic

stary, marne twe nadzieje. raz, ze calkowicie bledne myslenie, nic nie idzie w dobrym kierunku!!! a dwa, nie ma szans na wyzszy poziom forum, bo przecietny kibic ma 13-16 lat. to nie jest serwis elitarny, tylko nastawiony na jak najwieksza liczbe odbiorcow. wyobrazasz sobie odciac sie od glownej grupy docelowej?!?!?! z reszta jak na wszystkich stronach o podobnej tematyce i nie mam do tego pretensji, tak musi byc i tyle.

jak chcesz "bardziej przejzyste, inteligentne i rokujace lepiej na przyszlosc" rozmowy, to wal na gg. :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 10 maja 2005, 9:01

włanie o to chodzi ze sa takie piekne strony forumowe na których małolaci nie nabijają postów mogę wymienic jak chcesz bo tylko na takich bywam dłuzej i tam piszę, gdyz widac ze jest sens.

www.fcbarca.com forum
www.acmilan.pl forum
www.slasknet. forum

tam nie ma nabijania, za to jest banowanie : )

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 10 maja 2005, 10:49

Baqu pisze:włanie o to chodzi ze sa takie piekne strony forumowe na których małolaci nie nabijają postów mogę wymienic jak chcesz bo tylko na takich bywam dłuzej i tam piszę, gdyz widac ze jest sens.

www.fcbarca.com forum
www.acmilan.pl forum
www.slasknet. forum

tam nie ma nabijania, za to jest banowanie : )
Baqu,

Co do banowania to o to się nie martw 8)

Mam nadzieje, że tutaj też będziesz pisywał, bo swoją osobą wzbogacasz nasze forum.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 10 maja 2005, 20:59

zobaczymy

jezeli za takie coś :

"Od: RVN10
Do: Baqu
Wysłany: Wto 18.01.2005 22:53
Temat: Elo pipko
Ej cioto, h** ci w dupe frajerze, jebac barce i ciebie, psy cie w dupe walą "

koleś nie dostał u was bana nie dziwie się ze ludzie wypisują tutaj co im ślina na język przyniesie jezeli nie ma konsekwencji u moderatorów w przestrzeganiu regulaminu.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 maja 2005, 21:04

Baqu RVN przysłał Ci to privem 4 miechy temu. My nie ingerujemy w wiadomości prywatne bo sama nazwa wskazuje, że one są "tajne". Poprostu musisz odpisać 8) albo zignorować delikwenta...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”