Plebiscyt forumowy 2011 - Strona 3

Wszelkiego rodzaju rankingi, plebiscyty - zarówno dotyczące forumowiczów, jak i klubów i piłkarzy.
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6601

Re: Plebiscyt forumowy 2011

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 gru 2011, 15:56

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Dr.Football1 - ekspert, chociaż podpadł mi, jak mu się Zagłębie spodobało :twisted:
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - nie wiem kto debiutował, ja tam widzę ciągle te same gęby
3. Najsłabsze ogniwo forum - Marq, za zbyt osobiste podejście do grajków
4. Najwiekszy piłkarski znawca - obracam się głównie w Serie A, a tu rządzi (L)oczkerson
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - pewnie ludzi kibicujących Juve, a na pewno kaczego
6. Największy dowcipniś - kaczy się ogarnął, więc daję Morrowa
7. Najwiekszy agresor- nie wiem :(
8. Największy dziwak - Wilmore, wiadomo dlaczego
9. Najlepszy mod - Fieldy, wiadomo dlaczego :lol:
10. Najciekawszy temat - Juventus Turyn, pomimo błędu w tytule
11. Najlepszy typer - hazard to zło!
12. Najlepszy avatar -
13. Wydarzenie roku na forum - oczywiście, że lewa noga

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 gru 2011, 20:36

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doctore Jacek czyli nasz pocieszny łysol, emdżej oraz Bartbuks. Zastanawiałem się też nad oddaniem głosu na fieldy'ego van persiego, ale ostatecznie zdecydowałem postawić na świeżą krew.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Ta koleżanka z tematu Atletico Madryt, która wraz z Doctore przeżywa porażki swojej ukochanej drużyny
3. Najsłabsze ogniwo forum - Wstrzymam się od odpowiedzi. Bez forumowych przygłupów forum nie byłoby takie barwne i ciekawe.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - fieldy (kopalnia wiedzy odnośnie ligi angielskiej), Doctore (on jako pierwszy odkrył talent Podolskiego !) oraz Unista, który jak mało kto na tym forum ogarnia klimaty kibicowskie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Długo by wymieniać dlatego nie wyróżnię nikogo.
6. Największy dowcipniś - Chłopaczek znany jako Azrael oraz Sznajder. Wysoka forma od lat.
7. Najwiekszy agresor- Sznajder znany jako Chłopaczek. Przegrał wczoraj kilka spotkań w haxie i nie może się z tym pogodzić. Nawet w plebiscycie forumowym przypisał mnie do kategorii: największy dziwak :!:
8. Największy dziwak - Wszyscy jesteście przyzwoitymi ludźmi. Po prostu czasami niektórzy z was mają gorsze dni.
9. Najlepszy mod - piwus (za walkę z głupotą oraz lewactwem) oraz fieldy van persie (wiadomo, klasa moderator)
10. Najciekawszy temat - Domek.
11. Najlepszy typer - czeher. Ten człowiek to prawdziwy pasjonat. A może już hazardzista ? :D
12. Najlepszy avatar - Przykro mi, ale nie jestem estetą.
13. Wydarzenie roku na forum - Haxball oraz dywagacje na temat lewej nogi Montolivo

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 gru 2011, 13:13

Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim, którzy oddali na mnie swoje głosy w jakiejkolwiek kategorii. Wydaje mi się, że są tu inni userzy, którym to forum więcej zawdzięcza i którzy dużo bardziej ode mnie zasłużyli na głosy ale to zawsze miłe więc dzięki :oops:
Chciałbym wyróżnić jak najwięcej osób, nie tylko tych, które przewijają się tu w większości głosów ale także tych, które w moim mniemaniu powinny zostać wyróżnione a są trochę w cieniu tych, którzy działają aktywniej więc sorry za burdel fieldy. Od razu też przepraszam tych, których nie uda się zmieścić, może za rok :wink:

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - (kolejność nieprzypadkowa)

emdżej - bardzo duża wiedza na temat wielu lig także tych niszowych, połączona z kulturą i rzeczową dyskusją. Wszędzie go pełno ale wszędzie jego obecność coś wnosi do tematu. Bardzo pozytywna postać tego forum i gdybym miał do oddania jeden głos w tej kategorii trafiłby na jego konto.

Dr.Football - bezdyskusyjnie gwiazda tego roku na forum. W dużej mierze to forum żyje dzięki niemu, poświęca mu dużo czasu i serca czego owocem jest założona przez niego drużyna do IFQ. Do tego bardzo szeroka wiedza, życzliwość i przyjemna forumowa powierzchowność (bo na żywo oddałbym mu telefon zanim powiedziałby "cześć" ;)). Oby tylko to całe morze komplementów i wygrana w Plebiscycie nie sprawiły, że zacznie nosić za wysoko głowę (albo klawiaturę) :wink:

fieldy - nie tak aktywny jak w przeszłości ale zawsze coś sensownego ma do powiedzenia, w dodatku pilnuje porządku na forum i trzyma je w ryzach. Ciężko go nie lubić.

Jako, że głosy mam tylko 3 to pozwolę sobie na podanie jeszcze kilku userów, których chętnie bym wyróżnił w tej kategorii gdybym miał więcej głosów(10) (alfabetycznie):

Babel, bartbuks, Chłopaczek, Daaaamian, (L)oczkerson, Mentor, mete

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -

mzatlanta - kobieta na tym forum to ewenement a ona w dodatku pisze ładnie, sensownie i rzeczowo. Można ją spotkać też w tematach o tenisie i siatkówce ale czasem mogłaby wykraczać poza swoje ulubione Atletico. Debiut roku :D

Realista - szkoda, że tak rzadko pisze ale duża wiedza nie tylko na temat piłki ale i innych dyscyplin, zawsze można liczyć na rzeczową dyskusję. W dodatku pisze tak, że przyjemnie się to czyta.

Ozdobny - czasem się nie zgadzam ale często czytam.

Głos dostałby też Dzidek_, który pisze fajne posty ale za rzadko się udziela.
Wyróżnienia dla Sergeka i Matta. Dyplomy do odebrania w sekretariacie :wink:

3. Najsłabsze ogniwo forum -

petr - nie znam go ale nawet mnie denerwowało jak wszędzie siał spustoszenie i się napinał.

Obserwator - prowokacje prowokacjami ale wszystko ma swoje granice.

4. Najwiekszy piłkarski znawca -

Zdecydowanie najtrudniejsza kategoria jak dla mnie do obsadzenia bo mamy tu sporo znawców choć w większości ograniczonych do swoich lig bądź klubów. Jak psu buda wyróżnienie tu należy się Doktorkowi i emdżejowi ale jako, że wszyscy na nich głosują wymyśliłem sobie, że wyróżnię po jednej osobie z 3 głównych lig na tym forum a więc:

Serie A - jeśli chodzi o wiedzę to IMO poziom wiedzy kibiców ligi włoskiej jest największy na tym forum, bardzo przyjemnie czyta się ich wypociny i chylę czoła.
(L)oczkerson - bardzo duża wiedza, pisze bardzo przyjemnie i rzeczowo. Uwielbiam czytać jego posty.
Dalej: mete, Babel, Boromir, maciek88, Berele, Salas11, maciek(interista), Chłopaczek, Rezus i Wilmore (uparty, często bardzo dziwne wręcz głupie poglądy ale wiedzy nie można mu odmówić)

La Liga -
Mentor - nie zawsze się zgadzam ale zawsze czytam z zainteresowaniem
Dalej: grzegorzfcb, FCBkeres, RealFan, BarcaQzYN , bartbuks, Emerald, Sammyy, tylerdurden

Premier League -
red85 - czasem sympatie i antypatie przesłaniają mu obraz ale bardzo duża wiedza, szczególnie ta o wychowankach mi imponuje. Lubię czytać i lubię dyskutować.

Dalej: trio z United - Cris7, Kamil, MGiggs, kwartet z Arsenalu (Duch, fieldy, Magnum i guru) i Daaaamian,

Szkoda, że znawców ograniczamy tylko do piłki bo jeśli chodzi o inne dyscypliny to za znawców uważam, (zależnie od dyscypliny): bellusa, Babela, ddemona, clonera, Realistę, Ducha, Jarzinho, Kendo, Enjo i Mentora.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Nie będę nikogo wymieniał bo kogoś urażę, jest tu mnóstwo ciekawych userów, wszystkich z chęcią bym poznał a szczególnie tych, którzy chcieliby też poznać mnie :mrgreen:

6. Największy dowcipniś -

Chłopaczek oczywiście niszczy system. Berele i MVB też potrafią błysnąć.

7. Najwiekszy agresor-

Kamil jak zacznie rozmawiać o polityce
Mam wrażenie, że cloner też chciałby wygrać tę kategorię więc mimo, że teraz zamiast rozpętać piekło na forum woli poprawiać błędy ortograficzne to dostaje mój głos :)

8. Największy dziwak - Każdy tu jest dziwny na swój sposób :)

9. Najlepszy mod -

fieldy zdecydowanie. Można powiedzieć, że mod idealny. Pilnuje porządku, sprząta, upomina a przy tym nie jest nachalny i po prostu robi to co do niego należy :beer:

piwus - kontrowersyjny ale gdzieś go trzeba wyróżnić za to, że słucha dobrej muzyki i za niebanalne kompozycje artystyczne jakie rodzą się w jego głowie :lol:

Babel - bo tak :)

10. Najciekawszy temat -

Manchester United - wiadomo
Siatkówka i NBA - zawsze fajne, rzeczowe dyskusje

11. Najlepszy typer -

czeher - zdecydowanie, komentarz chyba zbędny
Aker
Kaka

12. Najlepszy avatar -

Kamil232 i MGiggs - wzruszające avatary dwóch chłopców pędzących za marzeniami, mogę się w nie wpatrywać godzinami
Daaaamian też dostałby głos ale zmienił swój śliczny avek na ryj jakiegoś trolla :wink: tak więc głos leci dla Hyypii w imię lokalnego patriotyzmu :beer:

13. Wydarzenie roku na forum -

lewa noga Montolivo
Best of the Best 2011 z Kamilem232 w roli głównej jako botem. Niech towarzysz po szalu ma, w końcu pomysł na rozruszanie forum wyśmienity :)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 28 gru 2011, 14:49

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - bez dwóch zdań fieldy :)
3. Najsłabsze ogniwo forum - Wilmore
4. Największy piłkarski znawca - Doctore
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - bellus
6. Największy dowcipniś - piwus
7. Najwiekszy agresor-
8. Największy dziwak - Wilmore
9. Najlepszy mod - fieldy, piwus
10. Najciekawszy temat - Legia Warszawa (L) (zbiorczy) i Polscy kibice
11. Najlepszy typer - czeher
12. Najlepszy avatar - fieldy (od zawsze - na zawsze!)
13. Wydarzenie roku na forum - ?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 gru 2011, 15:11

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Mzatlanta.
3. Najsłabsze ogniwo forum - nie uczestniczę w żadnych flejmach forumowych, więc nie mam co komentować :wink:
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doktor.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - rozmawiałem z małą ilością osób na forum, ale jak już mam wybrać to Arwin i Paweł.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek :!:
7. Najwiekszy agresor- Arwin, już nie raz chciał mi zrobić krzywdę za jakiś komentarz wygłoszony w stronę United. (oczywiście sam to w przeciwną stronę robi czasami :lol: )
8. Największy dziwak - jak w pkt. 3.
9. Najlepszy mod - raczej Fieldy.
10. Najciekawszy temat - Wiadomo - Liverpool na pewno, dodam jeszcze FMa.
11. Najlepszy typer -
12. Najlepszy avatar - cru.
13. Wydarzenie roku na forum - lewa noga Montolivo i wpisy Magnuma.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 gru 2011, 10:48

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - mzatlanta - kibicowanie Atletico to musi byc fetysz jakiego nawet nie jest w stanie zrozumiec kibic Interu :lol: no i plec piekna
3. Najsłabsze ogniwo forum - powiedzmy ze takowego nie ma.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Dr.Football1
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Nie wiem czy chcialbym jeszcze kogos poznawac? Naprawde nie wiem.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek
7. Najwiekszy agresor - cloner
8. Największy dziwak - Wilmore
9. Najlepszy mod - Fieldy, piwus
10. Najciekawszy temat - każdy gdzie lecą drzazgi i trup ściele sie gesto.
11. Najlepszy typer - Babel, na minute przed wysłaniem kazdego kuponu. Ofkors pominąć
12. Najlepszy avatar - Zaden mnie jakos w tym roku nie powalil na kolana. Moze juz doroslem do tego by nie patrzec tylko na wygląd? Niech bedzie klasycznie czyli Fieldy.
13. Wydarzenie roku na forum - zdecydowanie najważniejsze na pilkarskim forum jest tępienie lewactwa.

Spelnilem swoj obowiazke partyjny :beer:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 gru 2011, 11:35

plebiscyt jest jak wybory powszechne. Niby nie musisz, ale jak nie zagłosujesz to jest głupio :P
1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktorek Bo chce mu się pisać o wszystkim i wszędzie. Mi się nie chce...
2. Debiut roku (Rookie Challenge )- Nie zauważyłem tak zjawiskowych wyskoków
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doktorek. No przecież nie ma sensu tego argumentować. Z szacunku do jego wiedzy kolejnych nominowany nie będzie, choć z 10 zasługuje na wspomnienie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -. Ja oddzielam internet od życia grubą kreską. Nawet potężny facebook się nie potrafi przebić przez tą. Wszystko wpada w czarną dziurę gdzieś tam pomiędzy jednym a drugim.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek W szczególności, że lubi pisać śmiesznie, a nie dlatego, że można się pośmiać z niego.
7. Najwiekszy agresor - Już nikomu napinać się nie chce. A co oznacza słowo inwektywa to już chyba nikt tu nie pamięta.
8. Największy dziwak - Wilmore Ja tam nawet nie próbuje zrozumieć jakie algorytmy tam zachodzą. Czym to wszystko jest napędzane.
9. Najlepszy mod - Fieldy "Szeryf z wysp" :P
10. Najciekawszy temat - ja taki strasznie niezdecydowany. Nie wiem panie no nie wiem.
11. Najlepszy typer - jeśli jest jakiś user, który piszę tylko w bukmacherce to na 100% go nie znam.
12. Najlepszy avatar - Ja tam nie oceniam po wyglądzie, dla mnie liczy się wnętrze (przynajmniej w tym przypadku :hardkor: )
13. Wydarzenie roku na forum - lewa noga Monotlivo :lol:

Despertado
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 30 gru 2011, 12:49

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Morrow, Chlopaczek, Mentor
2. Debiut roku (Rookie Challenge )- mzatlanta
3. Najsłabsze ogniwo forum - Kamil232
4. Najwiekszy piłkarski znawca - (L)oczkerson, Realfan, Morrow
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - za duzo by wymieniac
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek, Morrow
7. Najwiekszy agresor - cloner
8. Największy dziwak - Wilmore zniszczyl konkurencje w tym roku
9. Najlepszy mod - Mentor
10. Najciekawszy temat - FC Barcelona, Gran Derbi, AC Milan (zawsze mozna u nich cos ciekawego przeczytac, ze wszystkich druzyn to chyba Milan ma najzacniejszych kibicow na tym forum)
11. Najlepszy typer - nie zagladam w bukmacherke
12. Najlepszy avatar - Mentor
13. Wydarzenie roku na forum - lewa noga Monotlivo

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 30 gru 2011, 13:45

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP):
Doktorek - jest wszedzie, ostatnio jak poszedlem do kibla to na wierzchniej stronie deski znalazlem jego posta! Poza tym chocbym niewiem co robil, to jesli on zdecyduje sie cos zacytowac, albo przypomniec napisze: ktos powiedzial.
Mentor - Jest wlasciwie wlascicielem tematu zwiazanego z Barcelona. Nie zawsze sie z nim zgadzam i jest przemedrzaly, czym czasami doprowadza mnie do szalu, ale z pewnoscia jest jedyna znana mi osoba, ktorej zdanie w sprawach zwiazanych z Barca cenie sobie mniej wiecej podobnie jak wlasne.
Fieldy – Nie ma fieldego nie ma forum...
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - Ozdobny i mzatlanta.
3. Najsłabsze ogniwo forum - napisze tak jak wiele osob przede mna: Jest tak wiele osob, ze nie wymienie zadnej bo niechcialbym, zeby ktokolwiek poczul sie urazony! :)
4. Najwiekszy piłkarski znawca – To jest trudne pytanie bo sporo jest tutaj ludzi o sporej wiedzy. Postawie na: (L)oczkerson, dr.Football i Mentor.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - MVB, sBQq i Bartbuks - jesli mialbym pewnosc, ze z tym pierwszym nie bede rozmawial na tematy polityczne a ten drugi nie zlozy mi zyczen swiatecznych. Natomiast Bartowi bylbym wdzieczny, gdyby na ewentualne spotkanie przyprowadzil swoja legendarna dziewczyne :)
Chlopaczek: zabawne teksty - dobrze i szybko.
Morrow - genialne podsumowania i wszelakie analizy (rewolucja taktyczna Guardioli)
7. Najwiekszy agresor - Wszyscy jestesmy agresorami, pytanie co nas prowokuje. Wymienie petra bo wydaje mi sie, ze napisal wiecej agresywnych postow niz tych nieagresywnych.
8. Największy dziwak -
Wilmore - ma spora wiedze, ale potrafi sie niesamowicie upierac przy jakichs absurdalnych sprawach.
Obserwator - nie wiem czy on chce byc uznawany za znawce, za pajaca, czy za prowokatora, w kazdym razie we wszystkich tych dziedzinach zdecydowanie komus ustepuje (czasami nawet sporej ilosci forumowiczow).
9. Najlepszy mod -
Fieldy - mod nie do zdarcia, prawdopodobnie jesli dorobi sie kiedys potomstwa, to bedzie je na modow uczyl od najmlodszych lat i bedziemy mieli dynastie!
10. Najciekawszy temat - rozmowy o polityce – chociaz kosztowaly niekiedy sporo nerwow. Domek nr 10 – oczywiscie! O footbalu na luzie – dobre miejsce, zeby pogadac glupoty na temat pilki i nie przerywac gadania glupot na inne tematy w domku... Nie wymienilem zadnych zwiazanych z klubami bo wiadomo, ze wymienilbym ten o Barcy, Juve i GD z racji tego, ze ta mnie najbardziej interesuja...
11. Najlepszy typer - nie mam pojecia bo sam sie w to nie bawie, jesli, ktoremus z typerow brakuje punktow, zeby wygrac w klasyfikacji to prosze na priv i moge edytowac :D
12. Najlepszy avatar –
doctore – swietny pomysl, nie wiem czy to znalezione gdzies na necie, czy przygotowal samemu, ale wybitny.
fieldy – zalozylem konto w 2005 tu I na PN. Niedawno postanowilem wrocic, ale nie pamietalem na ktore forum, pamietalem tylko, ze byl na nim gosc z Nicholsonem w avatarze.
mentor – Pat robi swoje, pewnie jak mu robili to zdjecie to jeszcze nie wiedzial, ze przechla i przetrabi w kasynie swoja kariere...
13. Wydarzenie roku na forum - lewa noga to bylo cos!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 gru 2011, 15:08

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Doktor Futbolu i bart z busa.Bo to oni w dużej mierze tworzą teraz charakter i klimat tego forum. Sympatyczny. Doktor wygląda mi na animatora połowy tematów i jest trenerem drugiej forumowej drużyny po Twojej Starej, więc pierwsze miejsce. Bartbuks zajmuje się tą niemerytoryczną częścią i też jest spoko.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Ozdobny. Używa zdań nadrzędnie złożonych. Morrow, bo dopiero teraz zaczął przejawiać większą aktywność.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Petr, petr, petr. Myślę, że zostawił trwały ślad w psychice każdego forumowicza. A na pewno wszystkich haxballistów, spamerów i moderatorów. I Wilmore. Specjalne wyróżnienie dla ekipy "faszyzm nie przejdzie".
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Doktor, Loczkerson, Monter. Jak kogoś pominąłem, to przepraszam.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Doktor, bart, MVB, sbq, Aker, Morrow, metol, cloner, Rezus, Salas. Generalnie jestem ciekaw jakby to wyglądało jakby wpuścić te osoby do jednego pokoju. Czy domku. I podlać je Mentorem i Fieldim.
6. Największy dowcipniś - Sbq. Chłopaczek. Morrow. Mistrze ciętej riposty i świetny interpretator.
7. Najwiekszy agresor- Petr, petr, petr. I Wilmore.
8. Największy dziwak - I Wilmore. I kaczy.
9. Najlepszy mod - fieldy&Babel. Obaj leczą się z nerwic i napadów nocnych lęków, ale dalej walczą. Nie rozumiem kontrowersji na mój temat, robię to samo co i pięć lat temu :lol:. A wtedy nie skarżyli się nawet zbanowani.
10. Najciekawszy temat - Czego obecnie słuchacie. I oglądajcie więcej filmów, bo ostatnio tylko Warrior się nadawał do obejrzenia. Polscy kibice.
11. Najlepszy typer - czeher, Aker, fieldy.
12. Najlepszy avatar - Mentos. [edit] I fieldy - nie pamiętałem jaki miał awatar.
13. Wydarzenie roku na forum - wojna haxballowa i lewa noga Montolivo jako zamiennik pozycji Ronaldo (lepszy!). Osobiście z sentymentem wspominam obchody urodzin Amiki.

Zdążyłem i to dzień przed terminem :). Niecodzienna sprawa.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 772

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 30 gru 2011, 15:18

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP):
Loczkerson - jedyny stonowany Głos z włoskiej strony forum
2. Debiut roku (Rookie Challenge) - brak
3. Najsłabsze ogniwo forum - petr?
4. Najwiekszy piłkarski znawca – emdzej
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - piwus
Chlopaczek: creme de la creme niekwestionowany król złotych ust

7. Najwiekszy agresor - petr
8. Największy dziwak - Wilmore - lewa noga

9. Najlepszy mod -

Brak
10. Najciekawszy temat - moderatorzy pytania sugestie!
11. Najlepszy typer -
12. Najlepszy avatar –
Głosuję na klasyki krowa realfana
13. Wydarzenie roku na forum - lewa noga , amica

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 gru 2011, 16:31

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - chyba fieldy
3. Najsłabsze ogniwo forum - petrdcm
4. Największy piłkarski znawca - ebi
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - jest dobrze, kojarzę ludzi z forum po awatarach a nie ich pyskach wiec nie wiem czy chciałbym kogoś tu poznać w 'realu', no jeśli już to moze być Magnum
6. Największy dowcipniś - bartbuks
7. Najwiekszy agresor- babel
8. Największy dziwak - MVB
9. Najlepszy mod - piwus, fieldy
10. Najciekawszy temat - polscy kibice i domek
11. Najlepszy typer - czeher
12. Najlepszy avatar -
13. Wydarzenie roku na forum - haxball

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 gru 2011, 22:15

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Marco z Van Bastenów, Bartosz z Autobusu to oni tworzą klimat tego forum, jak się wbija to wiadomo, że znajdzie sie ich posty. Nakręcają pozytywną atmosferę, która sprawia, że wielu osobom chce się tutaj zaglądać.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Obserwator. To chyba debiut co? Wywołał sporo zamieszania na tym forum i w przeciwieństwie do wszystkich mnie jego posty niesamowicie bawiły. Zamiast się na niego spinać trzeba było go potraktować z przymrożeniem oka.
3. Najsłabsze ogniwo forum -
Wilmore - w przeciwieństwie do reszty ja tej wielkiej wiedzy nie dostrzegam, raczej wielka kreacja, dobry PR, mnóstwo postów, niby długie, a tak naprawdę merytoryczności zero. Kogoś kto jest trenerem, a nawet nie potrafi dostrzec jaką grajek ma lepszą nogę należałoby no zrobić to co Janek Tomaszewski nakazał zrobić z Franzem Smudą. Do tego brednie o odpuszczaniu najważniejszy rozgrywek światowych i tak można wymieniać. Z innych tematów, rzecz jasna kompletna nie znajomość historii, podstawowych faktów, mnóstwo kłamstw i pomówień. Mogę skumać, że ktoś inaczej interpretuje pewne wydarzenia, ale jak ktoś po prostu przeinacza fakty, fałszuje historie to żadnej dyskusji być nie może. Do odpalenia.
Chłopaczek- Jak można sprawdzić w zeszłym roku pomimo już ostrych starć w tematach poza sportowych, wyrożniłem go w raczej pozytywnych kategoriach, bo sądziłem, że pomimo iż mamy kompletnie inne spojrzenie na świat to jednak dałoby się normalnie z gościem pogadać, cóż myliłem się. Stwierdził kiedyś, że to ze mną nie ma dyskusji, to zamiast nie odpowiadać na moje posty, zaczął wymyślać jakieś brednie by uderzyć ad personam i w ten sposób próbować skompromitować moją osobę. Jeszcze bym skumał raz czy dwa wiadomo w dyskusji czasami ponoszą emocję i się coś palnie. Ale on to zaczął robić permanentnie z premedytacją i na takie coś zgody nie ma, skoro twierdził, ze sam siebie postami komprmituje i nie jestem żadnym partnerem do rozmowy, to było olewać moje posty, jest fukncja Ignore, a jednak nie mógł się powstrzymać i musiał odpowiedzieć na niemal każdy mój post, nawet na opis podróży pociągowej :lol:
Do tego w przypadku Haxballa, chyba podobna spinka jak u Petra, wczoraj dostał parę razy po tyłku na sam koniec, mówił, że ma lagi i kończy grę bo tak się grać nie da twierdził, że musi zrobić formata i do jutra to naprawi, po pół godzinie wbijam na inny stół a on tam w najlepsze sobie pogrywał jeszcze przez 2 h. Chociaż w sumie może tak szybko zrobił formata? :think:

Pewnie gdyby trwała jakaś dyskusja w temacie politycznym wyrożniłbym jeszcze Giggsa, bo rzadko kto mnie irytuje tak jak on powiedzmy no "specyficznym" rodzajem czytania. Ale jednak w jego przypadku widać, że siedzi mocno w Premier League żyję to ligą, możemy się nie zgadzać w ocenie niektórych grajków, czy zdarzeń, w przypadku United za łatwo wpada w katastroficzne tony po pewnych niepowodzeniach i ogólnie mam czasami wrażenie, że gdyby co poniektórzy gracze MU byli w innych zespołach to by uważał ich za dobrych, a u nas ich niedocenia, no ale jak wspomniałem tutaj przynajmniej można na temat Premier League poczytać ciekawe posty, które wywołają dyskusje, w przypadku wyżej wymienionych panów takiego plusa nie ma. Dlatego MGiggs nie zostaje zakwalifikowany.

4. Najwiekszy piłkarski znawca -
Paweł875- jest kozak, ogromny potencjał jeśli idzie o IFQ, stawiam, że jeśli nie opadnie jego mega zajawka, to za niedługo będzie to top 1 ligi. Jednak minus dla Pawła za brak obiektywizmu co zaobserwować można w wyborach Best of the best, w kontekście Barcelony. Ja rozumiem Pawle, że możesz jej nie trawić, ale doceniać trzeba. Nie idź tą drogą.
Emdżej- Za pozytywną miłośc do piłki nożnej. Po prostu czytając jego posty pomeczowe, czuć od niego taką pozytywną zajawkę futbolem. Chce mu się nawet oglądać jakieś mecze ligi holenderskiej, no do ciula co może być ciekawego w meczu Utrechtu z Nec Nijmegen? O i właśnie to jest to jak byłem kajtkiem to też potrafiłem oglądać w telewizji wszystko co leciało byleby tylko kopali i może z żalu i zazdrości, że teraz już tak nie jest tak mi się podoba to u Emdżeja? :P
Dr. Football- Wyrożniony chyba przez wszystkich nie trzeba specjalnie uzasadniać? Znajomość nołnejmów, talentów etc. Jego talent dostrzegłem już dawno temu, ściągając go do IFQ, więc mam nadzieję, ze i tam mu się będzie powodzić, bo jak już by wszedł do Dream Teamu 1 ligi, będę mógł sobie w CV napisać, że to ja go wyscoutowałem i jestem odkrywcą jego talentu :mrgreen: Minus jest chyba taki, że może się mylę, ale objawy wody sodowej zauważyłem w przypadku tego tekstu o Barcelonie. To, że nie każdy fan zna Cuence, Fontasa czy innego Jonathana czy kogoś tam, to nie znaczy, że jest sezonowcem, czy gorszym kibicem. Poza tym kiedyś te nastolatki tez muszą kogoś w końcu zacząć lubić, to, że akurat w takim wieku wybiera się najlepszych to nic dziwnego, ważne, żeby jak już Barca przestanie być na topie i wróci do początków lat 2000 i będzie się pałęntać po Uefie a w bramce będzie stał patałach podobny do Hespa, nie opuścili tego klubu i nadal mu kibicowali.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - A ilu mogę wymienić? Ubek, Piwus, MVB, Morrow
6. Największy dowcipniś - Obserwator. Trzeba mieć poteżną wyobraźnie, żeby takie posty tworzyć.
7. Najwiekszy agresor- Petrdcm- za łatwo dawał się prowokować i od razu uderzał mocną artylerią. Niepotrzebnie, sam sobie tylko szkodził.
8. Największy dziwak - Petrdcm- Dziwny, czasami wbijałem na czat czy na pw, można było fajnie z nim pośmiać i pożartować, a innego razu na podobne docinki, które miały być żartboliwie, straszliwe się spinał. I do tego te niekończące się dyskusje, zawsze musiał postawić ostatnie zdanie w dyskusji i ciągnął to w nieskończonośc, czym ponownie sam sobie tylko szkodził, bo nawet jak na koniec udowodniłby swoją rację i tak już nikogo to nie obchodziło.
9. Najlepszy mod - Piwuś.
10. Najciekawszy temat - Dyskusja o polityce, Manchester United, parada homoseksualistów
11. Najlepszy typer - Nie typuję od paru lat, chociaż kiedyś nawet nieźle szło, także nie śledzę kompletnie tych tematów.
12. Najlepszy avatar - Mentor- bo też jak byłem kajtkiem to jarałem się Kluivertem. Dr. Football też ma kozacki.
13. Wydarzenie roku na forum - Haxball, Lewa noga Montolivio no i Amicą Wronki jesteście od lat :)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 gru 2011, 16:24

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) -Doktorek -wielka wiedza,zakręcony na punkcie pilki,niesamoiwicie pozytywny uzytkownik :beer:
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) -Ozdobny-Bardzo przyjemnie sie czyta jego posty.
3. Najsłabsze ogniwo forum - oczywiscie Petr i chyba nie trzeba argumentować.Oczywiscie Kamil, ktory szuka powodow do konfiktow.Nie kwestionuje jego wiedzy i bardzo chwale jego ostatni pomysl ale sobie nie wyobrazam miec 2-3 podobnych uzytkownikow na forum.Poszanowanie pogladow innego czlowiek na poziomie na poziomie zerowym,niespotykany wrecz narcyzm.Potrafi w jednym zdaniu sam sobie zaprzeczyc,kocha wmawiac innych ze zle czytaja,juz slyny Jonasz pokazal strategie kiedy Kamil zle przeczytal i na swoje przetlumaczyl.Mnie uznaje za pesymiste coz..niech nawet dzisiejszy wynik odpowie :wink:

4. Najwiekszy piłkarski znawca - Morrow Doktorek Loczek Swietna wiedza,bardzo pokojowo nastawienie potrafiacy rozmawiac na argumenty przy czym sa prawdziwymi pasjonatami.Tak trzymac Panowie.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -Naprawde sporo oczywiscie wszystkich piszacych o MU :wink: jednak napisze taka 3-Kamil Doktorek Fieldy

6. Największy dowcipniś -Wilmore z lewa noga....albo facet sobie jaja robil albo ma fukcje odbicia lustrzanego w telewizorze :smile2:

7. Najwiekszy agresor-....hmmm wiadomych fanow Barcy coraz mnie a Ci ktorzy zostali zaczeli pisac z sensem wiec opuszczam ta rubryke.

8. Największy dziwak - szkoda ze na sibie nie mozna glosowac :wink:

9. Najlepszy mod -Piwus ktory jak na moda przystalo daje kary wg preferencjo swiatopogladowych.

10. Najciekawszy temat - MU i tematy Kamila z najlepszymi graczami

11. Najlepszy typer - nie wiem

12. Najlepszy avatar-Ozdobny

13.13. Wydarzenie roku na forum - Lewa noga.Haxball.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 31 gru 2011, 17:34

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)- Na to wyroznienie zasluguje zdecydowanie więcej uzytkownikow niż trzech. Jest kilku Panow, bez których tego forum by po prostu nie było: Marco van Basten, Doktor, Emdzej, Bartbuks, Morrow i można by tak wymieniac :wink:

2. Debiut roku- jako ze maja być 3 typy, Realista- fajne posty (nie tylko o RM) i bez spinania się :wink:
i poza tym piszacy w temacie ligi angielskiej Sergek i Matt.

3. Najslabsze ogniwo forum- /

4. Najwiekszy pilkarski znawca- oczywiscie Doktor, który nigdy chyba nie przestanie mnie zaskakiwac swoja pilkarska wiedza. Poza tym znowu ciezko jest wymienic zaledwie 3 userow, mój głos powedruje jeszcze na konto Emdzeja, którego posty czytam chetnie glownie jeśli chodzi o pilke polska, o której wiem niewiele, i Pawla 875, za naprawdę spora wiedzę w tak mlodym wieku Pasowaloby tu także kilka osob piszacych w tematach ligi wloskiej.

5. Forumowicz, którego chcialbys poznac: Chyba nie wypada mi się wypowiadac w tej kategorii z racji plci :lol:

Jednak pisze tu wiele naprawdę pozytywnych osob, z ktorymi fajnie by było podyskutowac o futbolu :D

6. Najwiekszy dowcipnis- Nie będę wskazywala konkretnej osoby, ale ogolnie wymienilabym osoby piszace stale w domku nr 10
(a troche ich jest :wink: )- humor rodem z Domku nie raz poprawil mi humor :P

7. Najwiekszy agresor- /

8. Najwiekszy dziwak- również nie wiem

9. Najlepszy moderator- Trudno mi oceniac- mysle, ze wszyscy forumowi moderatorzy dobrze wykonuja swoje zadanie.

10. Najciekawszy temat- Oj, tu ciezko wybrac...Atletico Madryt zbiorczy- gdzie indziej można porozmawiac o druzynie Rojiblancos o 3 nad ranem :mrgreen:
Watek polityczny- tam to dopiero się dzieje i ciezko mi wybrac trzeci typ, bardzo wiele watkow z roznych lig pilkarskich czytam z przyjemnoscia, więc może niech będzie nowo powstaly temat O futbolu na luzie, ten watek to był bardzo dobry pomysl, super się czyta :brawo:

11. Najlepszy typer- rzadko zagladam do tego tematu, więc trudno mi stwierdzic, kto ma najwieksze sukcesy na tym polu.

12. Najlepszy avatar- Obecny avatar Emdzeja, choc nie potrafie do konca odgadnac jego znaczenia 8)

13. Najciekawsze wydarzenie na forum- Jako dosyć swiezemu uzytkownikowi nic takiego nie przychodzi mi do glowy poza powstaniem druzyny IFQ

ODPOWIEDZ

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”