Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 21 gru 2011, 20:26
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 gru 2011, 20:34
A nie jest najpierw liczony bilans meczów bezpośrednich?Ozdobny pisze:I remis, co powoduje że Milan przez lepszy bilans zepchnie nas na drugą pozycje,
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 21 gru 2011, 20:43
Dopiero po rozegraniu obu meczów.Tomusmc pisze:A nie jest najpierw liczony bilans meczów bezpośrednich?Ozdobny pisze:I remis, co powoduje że Milan przez lepszy bilans zepchnie nas na drugą pozycje,
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 gru 2011, 20:55
Ja też nie. Remis z perspektywy zwykle osiąganych wyników przez Udine jest dobry, ale biorąc pod uwagę postawę gospodarzy to można czuć niedosyt.nie widziałem dzisiaj aż takiej chęci zwycięstwa jak w innych meczach
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 21 gru 2011, 20:59
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 21 gru 2011, 21:20
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 gru 2011, 21:24
i w tym kontekście mam ciekawą statystykę: w zeszłym sezonie JUVE po 16 kolejkach miał ledwie 4 punkty mniej niż teraz. Jeszcze nic nie jest przesądzone. Choć na chwilę obecną można faktycznie powiedzieć, że JUVE zgubił niepotrzebnie raptem 6 punktów. To nie jest przesadnie dużoA na razie cieszmy się tym co mamy, bo zobaczymy co przyniesie początek roku
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 21 gru 2011, 21:40
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 gru 2011, 13:12
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 gru 2011, 11:41
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 23 gru 2011, 12:06
szura
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 gru 2011, 12:38
Tak.szura pisze:Podobno Krasic jest na sprzedaż.
Nie.szura pisze:Czy poza grą na skrzydle może grać gdzieś jeszcze?
Krasić jest obecnie tragiczny. W zeszłym sezonie był kluczowym graczem Juventusu, ale teraz? Można wymieniać w nieskończoność, że nie pasuje do taktyki, słabo gra w defensywie, ma jeden zwód, z szybkości zostało niewiele. Ciężko się go ogląda. Ale myślę, że zmiana otoczenia bardzo mu pomoże, bo mimo wszystko ma umiejętności. W tak taktycznej lidze, jaką jest Serie A, gdzie często obrońcy mają do perfekcji opanowanych rywali sobie nie pohasa.szura pisze:Conte go po prostu nie chce czy jest tak słaby, że nie łapie się do wyjściowej 11-stki?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 gru 2011, 1:38
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 gru 2011, 11:50
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 gru 2011, 12:01
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio