Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 lip 2011, 13:22
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 12 lip 2011, 18:02
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 lip 2011, 19:24
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 12 lip 2011, 22:35
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lip 2011, 22:43
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 lip 2011, 0:25
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 13 lip 2011, 8:49
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 lip 2011, 10:50
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 13 lip 2011, 11:51
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 13 lip 2011, 13:03
No jak to nie?3. Spraw NonEU - pewne jest to, że Taiwo został zarejestrowany jako gracz bez paszportu (Co mi trochę śmierdzi, bo nie widziałem potwierdzenia Lega Calcio o złożeniu kontraktu a oni zawsze to czynią),
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 lip 2011, 13:04
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 lip 2011, 13:11
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 lip 2011, 13:13
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 13 lip 2011, 16:06
Kłopot polega na tym, że z formą u niego różnie w przeciwieństwie do występków jakich się dopuszcza z dużą regularnością i ze szczególnym upodobaniem do klubów w których pełni kluczową rolę. Nie mówiąc o tym, że za chwilę strzeli mu 30, a jak wiemy korelatem dojrzałego wieku jest spadek wartości, co oznacza tyle, że karta tego zawodnika nie jest i nie będzie warta więcej niż 10 mln euro (nie mówiąc już o wysokich zarobkach, co także wpływa na możliwości takiego Palermo).Przecież Antonio doprowadzony do formy to dobre 20 mln €...
To jest akurat ciekawe i wiele wyjaśnia. Po pierwsze nie wiedziałem, że jego karta jest we współwłasności, stąd ciekawość. A po drugie wyjaśnia czemu żąda się za niego tak dużych pieniędzy, wszak dwa podmioty chciałyby się nachapać i przy kwocie mniejszej niż 40 mln euro (do kasy klubu idzie mniej niż 20) wydaje się nieproporcjonalne w stosunku do uszczerbku sportowego jaki poniesie Palermo. Co to oznacza dla was ? Tylko tyle, że za 20 czy też 25 mln euro (plus odpadki) na pewno go nie kupicie, ponieważ w takich okolicznościach (przy kwocie 20 mln euro i kartach wyżej wymienionych zawodników wycenionych na 15 mln euro - optymistycznie) klubowi przypadnie jakieś .... 2 mln euro plus jeden mało perspektywiczny do tego konfliktowy gostek oraz pewien murzyn, który w mojej ocenie (pytanie czy podzielanej przez działaczy Palermo) nie rokuje na przyszłość.Dodać trzeba, że Palermo ma tylko połowę karty Pastore, więc nie wiadomo czy jego agent pójdzie na układ z graczami w transakcji i jakby się rozliczyli w takiej sytuacji.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 13 lip 2011, 16:24
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio