Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 cze 2011, 22:04
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2011, 22:07
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 cze 2011, 22:08
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 cze 2011, 22:17
Raczysz żartować?fieldy pisze:Czy kibice Barcy w ogóle wiedzą na co go stać w tym momencie ?![]()
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 06 cze 2011, 22:34
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 cze 2011, 23:58
To w takim razie myślę, że uzupełnieniem to Bojan woli być w Barcelonie. Jaki byłby sens zmiany ławki Barcy na Arsenalu?czarny_samael pisze:Ja o Bojanie pisałem raczej jako o uzupełnieniu,
To nie jest nic dziwnego tylko naturalnego. I nie stereotyp tylko fakt. A tak wogóle to z Samby taki Brytyjczyk...czarny_samael pisze:Arsenalowi potrzeba Brytyjczyków, to dziwne, ale prawdziwe. Może to kwestia stereotypów, ale chodzi mi o konkretnie twardszych i bardziej wytrzymałych piłkarzy. Parker, czy Samba wg mnie spełniają te warunki. A mała rewolucja, dobrze przeprowadzona też może podnieść morale i pokazać że idzie "nowe".
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 cze 2011, 0:52
Uzupełnieniu, tzn. zawodniku takim jakim był Berba w zeszłym sezonie. Tzn. gra zależnie od ustawienia i jest pierwszym z ławki. W Barsie gorszy od tego status miał Affelay a i tak miał lepszy niż Bojan. Poza tym taki zawodnik - co widać po Berbie z tego sezonu - ma szansę wywalczyć miejsce w pierwszym składzie.To w takim razie myślę, że uzupełnieniem to Bojan woli być w Barcelonie. Jaki byłby sens zmiany ławki Barcy na Arsenalu?
To nie jest nic dziwnego tylko naturalnego. I nie stereotyp tylko fakt. A tak wogóle to z Samby taki Brytyjczyk...No, ale rozumiem, że chodziło Ci o graczy już sprawdzonych w Premier League. Z tym nikt nie dyskutuje z tego co zauważyłem i wszyscy są zgodni, że to powinien być kierunek poszukiwań Arsenalu na ewentualne wzmocnienia. Zwłaszcza stopera.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Futbolski » 07 cze 2011, 14:31
6 baniek na rok dla Nasriego? Według mnie to całkowicie uzasadniony poziom dla tego zawodnika. Gdyby chciał 8-9, to inaczej bym mówił. Lecz mamy dodatkowo kontekst odejścia Cesca z Arsenalu, a co za tym idzie: odejścia numeru jeden. Nasri ma wszystko, by stać się liderem Arsenalu; jak to chce Arsene: "na długie lata". A Cesc, jesli nie odejdzie w tym roku, znowu będzie mowa o jego odejściu w roku przyszłym.MazurXIII pisze:Bez przesady...dziś gruchnęła wieść po forach tematycznych,że Arsene się mocno zdenerwował na Samira (6 baniek na rok...niezły koleś)
Futbolski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 cze 2011, 14:54
Prawda, Sniejder chce ok. 10 mln, Rooney chyba zarabia 12. W samym MU jest chyba 3-4 zawodników zarabiających podobnie (Vidić, Ferdinand, Rooney, Berbatov).6 baniek na rok dla Nasriego? Według mnie to całkowicie uzasadniony poziom dla tego zawodnika.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2011, 22:19
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 08 cze 2011, 7:54
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2011, 11:02
tak, dostało mu sie, nawet na oficjalnej stronie są ostatnie wpisy piłkarzy wyświetlane (był m.in Wojtka po polsku o tym, żeby na Francje ludzie przyszlimiguel indurain pisze://zreszta na tym twitterze chyba mocno juz tam jechali mu po rajtach cos mi sie obilo o uszy
listen come in front of me tell me what u tweet i will show who is th c***
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 08 cze 2011, 12:00
Można pojechać Węgrzynem, można i Rooneyemlisten come in front of me tell me what u tweet i will show who is th c***
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 cze 2011, 12:37
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 cze 2011, 16:23
Dobrze, że nie napisałeś, że mamy pierwsze wzmocnieniefieldy pisze:Mamy pierwszy transfer.
Duch
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio