FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1344

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 maja 2011, 20:48

pepe00 pisze:może mi ktoś wogóle powiedzieć skąd się wzieło przeświadczenie innych ( chyba głównie zakompleksionych antyfanów) , że kibice barcy i cały piłkarski świat, niby to uważają barce za niepokalaną i że ich zawodnicy nie faulują, nie grają cwaniacko i nie nurkują?
Może dlatego, że od groma się takiego dziadostwa namnożyło na wszelkich forach Barcy?

Niedalej jak przedwczoraj była tu dyskusja o tym czy Adriano ma szansę wrócić na finał. Chyba ma bo dzisiaj trenował z grupą :D

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 maja 2011, 22:00

nie oznacza że nie potrafią się temu jeszcze skuteczniej przeciwstawić, choćby aktorsko i latając za sędzią cały mecz.
jesli aktorzenie i latanie za sędzią cały mecz to ma byc skuteczne przeciwstawienie się to :haha:

Awatar użytkownika
pepe00
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pepe00 » 12 maja 2011, 22:12

Magnum pisze:
nie oznacza że nie potrafią się temu jeszcze skuteczniej przeciwstawić, choćby aktorsko i latając za sędzią cały mecz.
jesli aktorzenie i latanie za sędzią cały mecz to ma byc skuteczne przeciwstawienie się to :haha:
jak widać było skuteczne :P

w zamian za kąsanie po stopach dostali lekcję aktorstwa, cóż, jak ktoś nie chce grać w piłkę to trzeba na niego wymyśleć inny sposób, i guardiola go znalazł, to latanie za sędzią i nadmierne aktorzenie było z pewnością usalone wcześniej :beer:

Amaru
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 13 maja 2011, 1:33

Gratulacje! wygrał lepszy, koniec kropka! a wypocin co niektórych kibiców(oczywiście nie wszystkich) po tym sukcesie nie będę komentował...szkoda moich nerwów i może brak mi zapału do podejmowania dyskusji:P w sumie jestem tu gościem:D ja już trzymam kciuki za Real w następnym sezonie bo mimo wszystko uważam że Realowi bliżej do Barcy aktualnie niż przed startem sezonu bieżącego...może być jeszcze ciekawiej:)

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 13 maja 2011, 10:12

Dr.Football1 pisze:Frosty - zostaw. Jezeli chcesz pogadac na powaznie o Blaugranie to zwroc sie do Mentora,Qzyna lub Grzeska. Miguel jest zwyklym hejterem i napinaczem,ktory do kibica Barcy ma jak stad do Gruzji. Kiedy jego obecna ekipa przestanie non stop wygrywac i wymieniac miliard podan,on pewnie przerzuci sie na Real,MU czy Chelsea. Ten sezonowiec tak ma.
taki bananowiec z brukseli jak ty pewno tak ma. opisujac problem doglebnie wiadac ze znasz go z autopsji. ale czego sie spodziewac po bananie?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 maja 2011, 13:03

taki bananowiec z brukseli jak ty pewno tak ma. opisujac problem doglebnie wiadac ze znasz go z autopsji. ale czego sie spodziewac po bananie?
Pewno tak. Co zlego jest w bananach ? :lol: Wole byc bananowcem niz takim zalosnie napinajacym sie kibicem sukcesu jak ty. Jestes tylko zepsutym do szpiku kosci rozpieszczonym bachorem,ktoremu wydaje sie,ze pozjadal wszystkie rozumy. Bez odbioru 'wielki cule' :haha:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 maja 2011, 14:03

Dr.Football1 zwykle sie nie mieszam ale podejrzewam ze MI znam. Jezeli to jest ta osoba o ktorej mysle to twoje zwroty typu kibic sukcesu itp mozna uzyc do 99% stalych uzytkownikow forum.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 13 maja 2011, 14:03

Dzidek_ pisze:Busquets zasłużył na Oscara już przed rokiem :lol:

Obrazek

Abidal to mistrz. Taka postać musi dawać niesamowitego kopniaka całej drużynie.
No tak, Abidal jest mistrzem bo wyzdrowiał :roll: Skończ spuszczać się już na nim, bo miarę szybko wykryto chorobę. Teraz oczekuję fali krytyki wobec mojej osoby, jaki to jestem nieczuły i antybarceloński.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 13 maja 2011, 14:21

nie nieczuły i nie antybarceloński, tylko zwyczajnie pozbawionym empatii człowiekiem.

rak, [k****], to nie katar.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 maja 2011, 15:50

Rak to nie katar zgadza się, ale sam Abidal zasługi miał tu małe, jeśli nowotwór był by złośliwy to lepiej nie myśleć co by było, nie każdy ma szczęście w nieszczęściu trafić na tę lżejszą odmianę nowotworu, a na taką chyba trafił Abi. Z nowotworem złośliwym raczej się nie wygrywa...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 maja 2011, 16:07

Nie kazdy przede wszystkim ma szanse otrzymac tak szybka i profesjonalna opieke medyczna. Abidal raczej od 5 rano nie czekal w szpitalu na badania ani nie musial liczyc na to ze ktos zwolni mu lozko.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 maja 2011, 16:41

Abidal zasługi miał tu małe,
Wrecz przeciwnie. Jego tryb zycia mial bardzo duze znaczenia np. tryb odzywiania czy abstynencja.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 maja 2011, 16:51

Może jeszcze modlitwa?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 13 maja 2011, 16:52

mysle ze tak. W szczegolnosci ojcze nasz po arabsku

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 maja 2011, 16:55

Bienias pisze:Dr.Football1 zwykle sie nie mieszam ale podejrzewam ze MI znam. Jezeli to jest ta osoba o ktorej mysle to twoje zwroty typu kibic sukcesu itp mozna uzyc do 99% stalych uzytkownikow forum.
Stali uzytkownicy nie pisza tylko i wylacznie o spiskach typu Mou zly,Wenger zlodziej,jestesmy najlepsi i nieskazitelni... Litosci. Dlaczego nie wybierze sobie jakiegos podrzednego forum o Barcie i tam nie pisze swoich bzdur ? Tam na pewno z miejsca stalby sie lokalna gwiazda/blaznem. Tutaj tylko wk...a normalnych ludzi,ktorzy maja ochote popisac troche o pilce. Przeciez ten ***** po polfinale pewnie bardziej cieszyl sie z odpadniecia Realu niz awansu Barcelony...

Ja rozumiem kibicowac,trzymac kciuki za jakas druzyne,a nawet ja kochac,ale blagam - troszke dystansu do tego wszystkiego.

A miguela trafnie kiedys ocenil Babel:
Najsłabsze ogniwo forum - Tu bedzie wielka trojca: rkoeman, miguel indurain, stary rupiec. Wydaje mi sie, ze dla takich ludzi idea forum jest za trudna do ogarniecia. Zasplenie nieuleczalne.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”