A ghost writer bardzo dobry, McGregor to swietny aktor, ktoremu jako jeden z niewielu nie ma fiola na punkcie pieniedzy. Film takze z bardzo dobrym Brosnanem ktory ogromnie w tym filmie przypomina Blaira. Polecam. 8,5/10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 01 paź 2010, 22:02
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 paź 2010, 15:16
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 paź 2010, 22:30
Dzisiaj byłem w kinie i jak dla mnie rewelacja! Stara gwardia daje jak najbardziej radę i fabuła jest dobraDaaaamian pisze:Red ktoś już widział? Jeśli tak, to jak wrażenia?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 paź 2010, 22:32
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 lis 2010, 19:57

Jeżeli ktoś lubi filmy pokroju American Pie 1232345235, bądź inne szmiry, a ambitne kino go nie rusza, to niech nie marnuje swojego czasu. Wybrednym kinomaniakom polecam!filmweb pisze:Samotna wyspa polarna Aarczym na Oceanie Arktycznym. Na stacji badawczej znajduje się dwóch mężczyzn. Siergiej (Sergei Puskepalis) prowadzi bardzo ważne pomiary meteorologiczne, natomiast Paweł (Grigoriy Dobrygin), jest świeżo upieczonym absolwentem studiów, odbywającym praktyki. Wkrótce na wyspę przybędzie statek, który ma zabrać Siergieja i zakończyć jego kilkuletni pobyt na wyspie. Mężczyzna jest podekscytowany powrotem na ląd do żony i syna. Pod nieobecność Siergieja, Paweł odbiera tragiczny radiotelegram. Jednak nie potrafi przekazać go współtowarzyszowi i zataja wiadomość. Inspiracją do powstania filmu, były wydarzenia, które miały miejsce na biegunie w 1912 roku, a ich uczestnikami byli N. V. Pinegin i rosyjski podróżnik Georgio J. Sedov.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lis 2010, 21:17
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 lis 2010, 11:36
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 lis 2010, 13:58
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 21 lis 2010, 14:47
http://www.filmweb.pl/film/Jeszcze+dale ... 008-453743Salas11 pisze:Ekhm... Ekhm... Obejrzałem dziś w nocy "Martyrs"Minęły lata odkąd ostatni raz skusiłem się na francuską kuchnię i chyba po tym seansie miną kolejne
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 21 lis 2010, 14:51
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 21 lis 2010, 15:00
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 21 lis 2010, 16:25
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2010, 16:26
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 21 lis 2010, 17:13
Polecam Ci jeszcze takie tytuły, jak "Nikita" (La Femme Nikita), "Dobermann", czy "Nienawiść" (La Haine)Salas11 pisze: Wyjątek stanowi tu jedynie kultowy "Leon Zawodowiec".
rati

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 lis 2010, 17:30
Rezus pisze:http://www.filmweb.pl/film/Jeszcze+dale ... 008-453743Jeśli nie oglądałeś.
Dzięki za propozycje, w wolnej chwili postaram się obejrzeć wskazane pozycjerati pisze:Polecam Ci jeszcze takie tytuły, jak "Nikita" (La Femme Nikita), "Dobermann", czy "Nienawiść" (La Haine)
Jestem przekonany, że się nie zawiedziesz i francuskie kino wróci do Twoich łask.
Salas11
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio