Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 sie 2010, 11:07
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 08 sie 2010, 10:54
Raczej stworzyłby problem. Jeśli będziecie grali trójką środkowych pomocników, a wszystkie znaki na niebie i ziemi pokazują, że tak będzie, Flamini potrzebny jest w środku.Adam ACM pisze:Jesli chodzi o prawą flankę problem rozwiązałby Mathieu Flamini
Raczej każeAdam ACM pisze:trener karze
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: trawolta12 » 08 sie 2010, 10:56
Rezus pisze:Słaby mecz ze strony Milanu, za dużo błędów popełniach w obronie się przydarzyło. Co do Merkela moim zdaniem może już grać w 1 składzie, oczywiście bez zbytniego szaleństwa, Strasser to typ zawodnika pracującego w środku ale mało widocznego więc co do niego trzeba się przyglądać szczególnie a tego nie robiłem to się nie wypowiem. Verdi i Oduamadi są jeszcze trochę za słabi, parę razy mogą się przydać ale myślę, że nic ponad to. Flamini wygląda fajnie po tych sparingach, oby znowu wrócił do formy z wiosny 2009. Sparingi się jeszcze nie skończyły ale prawie wszystkie remisujemy, jako, że rok temu przegraliśmy prawie wszystko oznacza to zwyżkę, czyli 2 miejsce w lidze i ćwierćfinał LM.![]()
trawolta12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 sie 2010, 11:03
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 08 sie 2010, 11:42
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 08 sie 2010, 14:33
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 10 sie 2010, 11:39
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 14 sie 2010, 0:02
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 16 sie 2010, 21:28
Facet jest bezczelny a kibice to go po takich wypowiedział jeszcze bardziej znienawidzą.Szkoda że nie odpłaca się klubowi który tak wiele mu dał.Chyba nie pamięta swojej kontuzji po której klub się nie odwrócił i dalej ufał zawodnikowi.Mógł równie dobrze anulować transfer i leczyć się w Udinese gdzie najpewniej gówno by z niego zostało po tak długiej rehabilitacji.Tak się odpłacają Rossonerim Ci wielcy "Mistrzowie"Wiem, że Allegri i działacze klubu już na mnie nie liczą, ale chcę tylko, aby uszanowali moją decyzję
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 sie 2010, 22:01
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 sie 2010, 22:04
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 sie 2010, 22:09
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 16 sie 2010, 22:14
Dodatkowo ciągle nie wykorzystaliśmy miejsca spoza UE (nawet tego jedynego w myśl nowych przepisów), więc ciągle moim zdaniem bardzo możliwe jest ściągnięcie kogoś solidniejszego niż ostatnie transfery non-UE (Viudez, Adiyiah) do końca okienka.Miejmy nadzieje ze takie cos nie mowi nam wszystkiego o finansach Milanu tylko Galliani ciula na jakis wielki transfer...
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 17 sie 2010, 7:10
W tym mercato prawdopodobnie nie wydaliśmy jeszcze nic. Więc tak jak już pisałem wcześniej. Albo kasy nie ma w ogóle, albo będzie jakiś większy transfer.Miejmy nadzieje ze takie cos nie mowi nam wszystkiego o finansach Milanu tylko Galliani ciula na jakis wielki transfer...
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 sie 2010, 7:36
A ci trzej młodzi z Interu to ponoć trochę nas kosztowali. Teraz jeśli będzie współwłasność o Boatenga to też coś zapłacimy. Co nie zmienia faktu, że pieniądze nie są duże.mete pisze:W tym mercato prawdopodobnie nie wydaliśmy jeszcze nic. Więc tak jak już pisałem wcześniej. Albo kasy nie ma w ogóle, albo będzie jakiś większy transfer.
http://www.portalkibica.pl/aktualnosci/ ... rybun.htmlmete pisze:BTW bardzo słabo sprzedają się karnety na ten sezon.
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio