Dla mnie również. Obecni boczni obrońcy Juventusu nie potrafią ani bronić, ani wrzucać, więc niech chociaż dobrze bronią (paradoksalnie najlepszego w obronie - Molinaro - pozbyliśmy się z uśmiechem na twarzy). Za ofensywę niech się wezmą skrzydłowi.Sammyy pisze:a dla mnie obrońca w głównej mierze ma bronic, a podłączanie się do ataku to sprawa drugorzędna.
Marrone został oddany do Sieny, zapomniałem o tym. Dlatego błędem było oddanie Ekdala, który zrobił postępy i mógłby spokojnie grać ogony. Z drugiej strony po sezonie może wrócić jeszcze mocniejszy. Ale środek pomocy to jak na razie najmniejszy z naszych problemów.Sammy pisze:Zakładając, że Juve będzie grało 442 to włączenie przykładowo takiego Poulsena w transakcje Dzeko powoduje, że zostajecie z Melo, Marchisio, Sissoko, Diego który na tej pozycji chyba nigdy nie grał i młodym Marrone. Imo w takim wypadku zostawienie tylko 3 klasycznych zawodników na tą pozycję na cały długi sezon jest mocno ryzykowne.
No właśnie w tym problem, że ani w zeszłym roku, ani w tym jakoś nikt nie kwapi się żeby wyłożyć za niego kasę. Szkoda, bo na mundialu prezentował się co najmniej dobrze.Sammyy pisze:Tiago jak dla mnie odejdzie, zresztą sam mówił podczas pobytu w Atletico, że nie chce wracać, a chętni się znajdą bo w Hiszpanii czy we Francji ma niezła markę.
Ja o tym wiem. Tyle, że znowu jak kupimy lewego skrzydłowego (jakieś pomysły?) to na prawą będziemy mieć Pepe i szklanego Camora (o ile zostanie). Poza tym chyba nie do końca wiadomo co będzie z Lanzafame i Pasquato.10 pisze:Pepe wygląda tam słabo, a Martinez w zeszłym sezonie rozegrał od pierwszych minut tylko jeden mecz na lewej stronie i to ataku, nie pomocy. Co do Seby - niewiele wskazuje na to, że zostanie...