Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 kwie 2010, 22:52
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 kwie 2010, 22:57
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 06 kwie 2010, 22:59
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 kwie 2010, 23:03
Messi teraz potrzebuje tylko jednego - dobrego trenera w reprezentacji na Mistrzostwa Świata.Nie mam wątpliwości, do Pele'go i Maradony dołącza kolejny piłkarz, i już to nie jest nowy Maradona, on już osiągnął ten poziom, a być może gra na wyższym...
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 kwie 2010, 23:05
Wspomniałeś o Diego, który w pojedynkę wprowadził Argentynę do finału. Tyle, że to samo robi Lionel Andres Messi, w pierwszym meczu grał tak, jakby go nie było i od razy Barca remisuje, jak teraz zagrał na swoim poziomie, to wpadają 4 bramki jego autorstwa, co mecz strzela co najmniej 2 bramki, no czasami ma gorszy dzień, ale to tylko człowiek. MŚ to impreza wielkiej rangi, ale jak by mnie ktoś zapytał, gdzie wg. mnie jest wyższy poziom, bez wahania wskazał bym na Champions League. Messi teraz gra w jeszcze bardziej beznadziejnej reprezentacji, i jak wprowadzi ją na ćwierćfinały, to już można uznać za sukces, skoro samo załapanie się do Mistrzostw było zadaniem arcyciężkim, a powiedzmy sobie szczerze, powinni walczyć o pierwsze miejsce z Brazylią (w swojej strefie). Chociaż Messi ma jedną dużą wadę, w reprze gra słabo. Wszystko wychodzi na jedno. Barca nie istnieje bez Messiego, Messi nie istnieje bez Barcy.Pawle z Ostrołęki... wyluzuj;)
dla mnie wyznacznikiem są MŚ, i myślę, że jeśli Leo zrobi to co ja myslę że zrobi, czyli co najmniej dorówna swemu selekcjonerowi (który we Włoszech 90 samodzielnie doprowadził beznadziejną Argentynę do finału) to możemy mówić o 3ciej EPICKIEJ postaci futbolu, w jednej rzędzie z ww. stawianej..
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 kwie 2010, 23:06
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 kwie 2010, 23:08
W tej reprezentacji każdy gra poniżej swoich możliwości. Fatalna(a nawet jej brak) taktyka, nietrafione powołania. Tak to jest jak na trenera bierze się nazwisko a nie fachowca.Chociaż Messi ma jedną dużą wadę, w reprze gra słabo.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 06 kwie 2010, 23:09
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 kwie 2010, 23:10
nie neguje tego przecież, ale bym się czuł lepiej gdyby sędzia nie popełnił błedu i Nicklas mógłby tą okazję w swoim stylu spieprzyć.RzuR pisze:to była przepaść, w pierwszej połowie jeszcze nie było tak źle, przypadkowa bramka dla Arsenalu, ale potem zaczął się Messi-szoł i było po ptaq!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 kwie 2010, 23:10
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 06 kwie 2010, 23:11
Wybuchnę śmiechem, jak będzie jego kandydatura do złotej piłki. Chyba, że rozegra świetne zawody na mundialumiguel indurain pisze:brazylia wygra mundial, i zlotą pilke zgarnie kaka.
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 06 kwie 2010, 23:14
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 06 kwie 2010, 23:17
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 kwie 2010, 23:30
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 07 kwie 2010, 0:00
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin