Ale my nie potrzebujemy wzmocnień.mete pisze:dla mnie swietnie jezeli by przyszedl powiem wiecej on ma umiejetnosci zeby wywalic Pirlo ze skladu.
200 lat dla naszego kochanego klubu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 gru 2008, 15:04
Ale my nie potrzebujemy wzmocnień.mete pisze:dla mnie swietnie jezeli by przyszedl powiem wiecej on ma umiejetnosci zeby wywalic Pirlo ze skladu.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 gru 2008, 15:52
200? Phi.Rezus pisze: 200 lat dla naszego kochanego klubu![]()
![]()
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 gru 2008, 16:43
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 gru 2008, 17:13
Chlopaczek
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 17 gru 2008, 23:42
Ja tam słyszałem że wyłonił się z piany morskiej.Chlopaczek pisze:Nie mozna postrzegac Milanu w ludzkich kategoriach.
Milan byl jest i bedzie. W 1899 roku tylko sie ujawnil
McSuchy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 gru 2008, 0:33
Mediolan nie ma dostepu do morza zatem ta wersja odpada. Chociaz Milan jest piekny niczym Wenus wiec cos w tym jestMcSuchy pisze:Ja tam słyszałem że wyłonił się z piany morskiej.Chlopaczek pisze:Nie mozna postrzegac Milanu w ludzkich kategoriach.
Milan byl jest i bedzie. W 1899 roku tylko sie ujawnil
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 20 gru 2008, 14:56
Może nie będzie tak źle jak na początku sądzono ale wymienionych jest 5 obrońców, możliwe, że Ancelotti wpadnie znowu na poroniony pomysł z Jankulovskim w środku pomocy, bo raczej Antonini musi grać na prawej. Milan od wielu lat gra słabo ostatni mecz sezonu, niedawno jakiś chyba wygrali ale jeśli pamięć mnie nie myli to słabo się spisują w ostatnich spotkaniach przed świętami, jeszcze te kontuzje.O składzie na Udinese: "Na pewno zagrają Abbiati, Maldini, Jankulovski, Antonini, Kaladze, Favalli, Pato, Ronaldinho i Kaká. Flamini nie będzie do mojej dyspozycji, a dziś ocenimy stan Pirlo, Emersona i Seedorfa."
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 20 gru 2008, 14:59
Nawet na bwin.com będzie można na żywo zobaczyć prezentację Beckhama.Rezus pisze:Dzisiaj o 19 prezentacja Davida "sprzedamy w cholerę koszulek" Beckhama. Z tego co wyczytałem będzie rundka dookoła murawy więc podobnie jak z Ronaldinho.
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 20 gru 2008, 19:00
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 gru 2008, 20:01
Cardacio jest jedynym defebsywnyn pomocnikiem wiec czas zeby wkoncu pokazal co potrafi.lepiej on w srodku niz obronca.szkoda ze takie mamy problemy akurat teraz.najpierw obrona w problemach teraz pomoc.Nie wygląda to dobrzeWychodzi na to, że Jankul w pomocy. Szanse może dostać Cardacio, gdyż nie wiadomo co z Seedorfem. Kaka tez chyba nie do końca zdrowy. Tak ogólnie mówiąc ewentualne zwycięstwo przyjdzie na z wielkim trudem, a jest nam ono potrzebne jak tlen.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 21 gru 2008, 20:53
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 gru 2008, 21:07
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 21 gru 2008, 21:28
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 gru 2008, 21:31
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin