Toronto - Montreal x 3.80
Remis w hokeju? Oczywiscie, tym bardziej w NHL. Jedna z najbardziej przewidywalnych lig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 paź 2008, 23:36
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 paź 2008, 10:56
San Jose - Los Angeles 3:1Wydarzenie: San Jose - Los Angeles
Typ: San Jose
Kurs: 1,70 (x2 poproszę)
Zdecydowanie największy pewniak na dzisiejszą noc. San Jose to jedna z najlepszym ekip w całej lidze, a Los Angeles ... no cóż od wielu lat drużyna z dołu ligowych tabeli. Na otwarcie sezonu Sharks pokonali Anaheim 4:1, więc raczej gładko i pewnie. Meczu co prawda nie widziałem, ale po opisie relacji wiem, że ich wygrana ni przez moment nie podległa dyskusji. Jeszcze o składzie, chociaż akurat w przypadku San Jose wielkich wzmocnień nie było. Utrzymali jednak swój mocny zespół, więc powinni być przynajmniej tak dobrzy jak w ostatnich sezonach. Jak dla mnie nie ma innej możliwości jak pewna i wysoka wygrana Rekinów.
Philadelphia - Rangers 3:4Wydarzenia: Philadelphia - Rangers
Typ: Rangers
Kurs: 2,50
Rangers mają dobre otwarcie sezonu, więc trzeba grać. Trzy mecz i trzy wygrane to raczej nie jest jeszcze taka seria żeby poczuli się zbyt pewnie i już zaczęli lekceważyć rywali, tym bardziej, że grają naprawdę ładny hokej (już przecież przed sezonem stawiano ich w gronie kandydatów do Pucharu Stanleya). O wzmocnieniach Rangers już pisałem i od tego momentu nic się nie zmieniło więc jak dla mnie są faworytem do zwycięstwa. Philadephia (rodzinne miasto Rocky'ego) dopiero co otwiera sezon, ale tak na szybko rzuciłem okiem na skład i raczej bez rewelacji. Sam Gagne ... no może jeszcze Timonen i Asham to chyba za mało na mocnych Nowojoryczków.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 paź 2008, 11:32
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 12 paź 2008, 13:17
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 paź 2008, 15:04
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 14 paź 2008, 9:17
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 paź 2008, 14:23
San Jose - Columbus 5:2Wydarzenie: San Jose - Columbus
Typ: San Jose
Kurs: 1,70
Rekiny obok Rangersów mogą się poszczycić zdecydowanie najlepszym bilansem spotkań w tym sezonie. Trzy mecze i trzy zwycięstwa. Co prawda dwa odniesione nad słabiutkim Los Angeles, ale trzeba przyznać, że Columbus także do tytanów NLH nie należy. Na otwarcie wygrali ze Stars, ale z tego co pamiętam do dopiero po męczarniach w dogrywce. Poza tym zawieszony został Mike Peca, a więc obok Nash'a nawiększy gwiazdor zespołu. Sharks na fali dobrych wyników powinni sobie poradzić z rywalami, chociaż już tak wysokiego zwycięstwa jak w typie poprzednim pewny nie jestem ... a tam 1:0 było.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 paź 2008, 14:52
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: małypikuś » 17 paź 2008, 15:50
małypikuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 paź 2008, 16:56
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: małypikuś » 18 paź 2008, 11:01
małypikuś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 paź 2008, 12:54
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: małypikuś » 20 paź 2008, 14:01