Inne informacje do mnie doszły, kury to ptaki nieloty, i slyszalem, ze połamały sobie łapy na kratach oddzielających sektory.-a w dodatku żadna kura nie odniosła obrażeń (dotyczy to również kur gliwickich:D:D)
Po pierwsze, odsyłam do słownika, a po drugie, utrzymaliśmy sie uczciwie i uczciwie w niej gramy.tak wogóle-nie bardzo chyba mam dziś chęć dyskutowania chyba z przedstawicielem klubu którego WOGÓLE niepowinno być w tej ekstraklasie
Stadion jest elegancki, wszystko w porządku, a to ze policja to skurwysyny to już nie moja wina. Jakoś na Wiśle może byc trybuna rozebrana i równoczesnie rozgrywac mecze w pucharach, a w Bytomiu policji przeszkadza zakończona budowa zadaszenia na sektorze gospodarzy.gdzie macie stadion?dlaczego nie możemy przyjechać na normalny ligowy mecz?
A mnie śmieszy, zresztą zapewne nie tylko mnie1)twój rysunek był niesmieszny poprostu-a musisz wiedzieć, że jako dla kibica Polonii, mam dla Ciebie zaniżone wymagania...
Stadion jest posprzątany, a żale to na razie ty wylewasz.2)to nie temat "Żale Polonistów" tylko "Górnik Zabrze" więc sio sprzątać stadion...zobaczymy czy będziesz taki avanti po weekendowych derbach
Sam uczciwie przyznaj, ze układzik z GKS jest conajmniej dziwny i zaskoczyła Cie informacja o jego utworzeniu. No i oczywiście masz racje, pogadamy po "derbach".