Post Wyświetl pojedynczy post autor: CHarlie » 13 sie 2008, 20:04
CHarlie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 13 sie 2008, 20:07
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 13 sie 2008, 20:08
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 13 sie 2008, 20:12
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 13 sie 2008, 20:29
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 13 sie 2008, 20:41
Jestem z Bydgoszczy, czyli dość niedaleko od Koronowa, więc ja mogęlisek_chz pisze:CHarlie, powinieneś pisać więcej takich porównań. Napiszesz mi porównanie Valencii z Victorią Koronowo?
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Steven Gerrard » 13 sie 2008, 20:43
Mnie się wydaje, że zagra Łobodziński na prawym skrzydle, a na lewym Boguski. Obaj pokazali więcej niż Zieńczuk w meczach z BeitaremCHarlie pisze:Steven Gerrard pisze:----------------------Pawełek---------------------
----------------------------------------------------
Baszczyński Cleber Diaz Piotr Brożek
-------------Cantoro-----Sobolewski------------
Boguski-------------------------------Zieńczuk--
---------------------Jirsak------------------------
-----------------Paweł Brożek-------------------
Steven Gerrard
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 13 sie 2008, 20:45
[/quote](L)oczkerson pisze:co to za przymus kibicowania polskim zespołom w europejskich pucharachCzy jak w tym meczu kibicuje Barcy to jestem "mniej polakiem" w niektórych przekonaniu
Czy to nie zaczyna śmierdzieć jakimś "nacjonalistyczny torrorem"
![]()
A jeśli już kibicuje tej Barcelonie, to czy nie mogę być przekonany że wygra, mimo że wszystko przemawia za moim stanowiskiem bo jestem w mniejszości i jestem "politycznie niepoprawny" czy jak to tam będzie w języku kibica
To jak zobaczysz ten związek to pogadamy bo teraz nie mamy o czym. Oczywistych rzeczy tłumaczył nie będę. Zresztą już choćby jeden z powodów został gdzieś po drodze przez kogoś podany.nie widzę, aby kibic Barcelony miał większy związek z Brożkiem niż z Eto'o.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2008, 20:50
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: CHarlie » 13 sie 2008, 20:53
O widze, że ktoś w końcu napisał coś sensownego. Większość "kibiców" Barcelony po prostu zobaczyła kiedyś mecz Barcy w TV, spodobała się ich gra więc wybrali sobie ten klub jako ukochany, chociaż nie byli na żadnym jego meczu. Gdyby w momencie rozpoczęcia ich kibicowania Barcelona była w 3 lidze, to nawet by na nia nie spojrzeli.Sammyy pisze: Różnica Polega na tym, że Polak jest Polakiem... i taki zagraniczny klub ma z nim tyle wspólnego co nic.
Mimo wszystko obstawiam grę Łobo, zwłaszcza po tym co Zieńczuk pokazał z Beitarem w pierwszym meczu.Steven Gerrard pisze:tak ale Skorża bardziej ufa Zieńczukowi a nie Łobodzińskiemu
CHarlie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 13 sie 2008, 21:01
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 13 sie 2008, 21:14
Jakto nicSammyy pisze: Różnica Polega na tym, że Polak jest Polakiem... i taki zagraniczny klub ma z nim tyle wspólnego co nic.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobi_FCB » 13 sie 2008, 21:20
Oczywiście zgadzam się z (L)oczkersonem. Wiśle dobrze życzyłem jak grali z Beitarem, ale teraz np gdy grają z moim ukochanym klubem to jest oczywiste komu będę kibicować.(L)oczkerson pisze:Jakto nicSammyy pisze: Różnica Polega na tym, że Polak jest Polakiem... i taki zagraniczny klub ma z nim tyle wspólnego co nic.![]()
Jak Kibicuje JUVE czy Barcy to tylko dlatego że jestem z tymi drużynami emocjonalnie związany i zawsze będę im kibicował, to się sprowadza do miłości. Wiśle nigdy nie kibicowałem i to że jestem Polakiem wcale nie zmusza mnie do tego by nagle z tym zespołem zaczeły mnie łączyć jakieś emocje. Mogę im dobrze życzyć, ale w konfrontacji z "moimi" drużynami idzie to na dalszy plan a zmuszanie mnie do kibicowania polskiej drużynie, pod pozorem patriotyzmu, jest idiotyzmem, bo po pierwsze sporwadzasz patriotyzm do ślepego założenie "Polak kocha tylko polskie" na podstawie, którego powstał skrajny nacjonalizm i faszyzm. Już nie wspominając o tym, że coś pięknego czym jest patriotyzm i z czego jestem bardzo dumny sprowadzasz nie do uczucia, a do ślepej formy przymusu.
Bobi_FCB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 sie 2008, 21:20
(L)oczkerson pisze:jeśli odpowiadasz idiotyzmem na idiotyzm, to wcalnie nie oznacza to że jesteś mniejszym idiotą od przedmówcy
A nie widzicie, że to wy się nadymacie, a my mamy po prostu mamy z tego kupę radości? Kto przy zdrowych zmysłach dawałby polecenie "podaj mi racjonalne powody, dla których Wisła ma wygrać z Barcą"mistyk pisze:Do tego czasu Charlie i spolka mozecie napinac sie do woli.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 13 sie 2008, 21:21
kon2r
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio