Boshe... Jak Wisla odpadnie z Izraelem, Legia sobie teraz nie poradzi to juz niedlugo tak nisko spadniemy ze w Lm bedziemy grac od 1 rudy eliminacji a w PU wystawimy jedna druzyne

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 31 lip 2008, 18:28
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 31 lip 2008, 18:30
I dobrze. Wtedy kluby musiałyby wreszcie zacząć poważnie podchodzić do przygotowań i zacząć grać na odpowiednim poziomie od pierwszej fazy rozgrywek, a w UEFA powinien grać jeden klub - i to nawet nie zdobywca PP, tylko v-ce mistrz, szkoda tylko, że nie da się tak zrobić. Bo im więcej tych ekip mamy, tym gorzej gramy. A tak dwie ekipy, ale porządne, w rozgrywkach byłyby sensowne.LookAsh pisze:w Lm bedziemy grac od 1 rudy eliminacji a w PU wystawimy jedna druzyne Krzywy
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 31 lip 2008, 18:37
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 lip 2008, 18:43
To właśnie teraz ten wicemistrz Polski gra w Pucharach i żal na to patrzećWilmore pisze:w UEFA powinien grać jeden klub - i to nawet nie zdobywca PP, tylko v-ce mistrz
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 lip 2008, 19:12
To jest bardzo wygodne nabijać się z Zieńczuka. W końcu jak on śmiał być najlepszy w punktacji kanadyjskiej w zeszłym sezonie. To przecież za wysokie progi na zieniowe nogi. Powinien był oddać te asysty komuś godniejszemu. A kibice śmiący sprawdzenia Zieńczuka w jakimś sparingu? Wyśmiać. Na Euro powinien jechać Głowacki z Brożkiem, ale wygodnie wyciągnąć tego Zieńczuka. Napiszcie wprost, że to jakieś bojówki Platformy chciały Zieńczuka w kadrzeYukasz pisze:Meczu nie widziałem ale jak piszecie że Zieńczuk słabo zagrał to macie odpowiedź dlaczego tak a nie inaczej spisywał się na ostatnim EuroBo przecież dlatego że on nie pojechał nie wyszliśmy z grupy
Brożek? Ćwierć sytuacji, jedna bramka - czyli słabo. Jak to na zczuba napisali - "prawo zbliżania się do reprezentacji damy Brożkowi dopiero jak strzeli gola na wagę awansu Ligi Mistrzów". Zapomnieli, że stosując taką klasyfikację, to żaden napastnik w reprezentacji Polski grać nie powinien. reszta jeszcze gorzej. Bez Kokoszki i Dudki (podobno najlepszy zawodnik Wisły w zeszłym sezonie - jak miałem okazję przeczytać w tym temacieYukasz pisze:A jak grali inni zawodnicy Wisły - Brożki itpi może jakiś wtajemniczony Wiślak wytłumaczy mi dlaczego nie było wzmocnień aby powalczyć o LM bo przynajmniej wg prasy pół roku temu Wisła wzmacniając się już myślała o el. do LM a teraz nawet chyba jest gorzej (jest?)
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 lip 2008, 19:22
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 lip 2008, 19:29
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 31 lip 2008, 20:39
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 31 lip 2008, 21:39
Wróć! W mówieniu o kulawym że jest kulawy chyba nie ma nic złego. Toż to stwierdzenie faktu. Jak wolisz się oszukiwać że jest inaczej to twoja sprawa. Poziom polskiej ligi weryfikuje gra w pucharach. A ta chyba najlepiej nie wygląda. Imo za bardzo nie ma się z czego cieszyć że Legia z Lechem (oby) awansują dalej. Tak samo nie świętowałbyś faktu że Barcelona zagra w fazie grupowej LM bo to powinna być formalność. Niespełnienie tego to katastrofa.piwus pisze:Wyśmiewanie polskiej ligi to jak kopanie kulawego bezdomnego. Niewidomego. I z AIDS.
To chyba transferów nie będziepiwus pisze:Wzmocnienia będą jak zapłacisz za nie Mr. Green. I jeszcze musisz wyszukać tych zawodników, którzy mogą wzmocnić Wisłę, za kwotę na jaką cię stać. Myślę, że to łatwizna. Tylko Cupiał z Bednarzem rujnują polską piłkę.
Napisałem że meczu nie widziałem więc chciałem się dowiedzieć jak zagrał Brożek (poza strzeleniem gola) i inni. Zero w tym sarkazmu.Brożek? Ćwierć sytuacji, jedna bramka - czyli słabo.
Przecież napisałem relację z Białorusi! Kibole ruszyli na Moskwę a Białorusi już nie maCiekawe czy pół Białorusi już zrównane z ziemią jak to przewidywał pewien „rzetelny” pismaczek i śmietanka kibicowska tego forum? Think
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 lip 2008, 22:28
Jasne, Zieńczuk nie został przez Ciebie wyśmiany.Yukasz pisze:Wróć! W mówieniu o kulawym że jest kulawy chyba nie ma nic złego. Toż to stwierdzenie faktu. Jak wolisz się oszukiwać że jest inaczej to twoja sprawa.
Nie wiem gdzie znalazłeś takich optymistów, którzy widzieliby go w składzie zamiast Krzynówka czy Smolarka. Borki, Tomaszewskie i inni pseudodziennikarze mogą sobie narzekać, ale to nie jest powód, by po każdym kiepskim występie jeździć po nim, że niby miał być tym "zbawieniem kadry". Już za pierwszym kiepski żart, a powtarzany od pół roku nie staje się lepszy.Yukasz pisze:Zieńczuka jako jednego z najlepszych grajków ligi wiele osób widziało w kadrze.
Gdybyś był poprzednim selekcjonerem, to na mundial byśmy nie pojechali.Yukasz pisze:a Brożkowi uwierzę że jest dobry jak 'się pokaże' na zachodzie.
No to masz trochę za wysokie wymagania wobec polskich drużyn. Trochę ciężko jest znaleźć zawodników stanowiących wzmocnienie tego zespołu, Wisła dostawała kosza, ceny były za wysokie itp. Można poczekać na dobry transfer, a jak nie ma niego pieniędzy, to dać sobie spokój. Można też sprowadzać jak kiedyś Ładzie, Omeonu, Brasilie. Bednarz ma w tym duże doświadczenie w Legii (choć podobno to Wdowczyk był odpowiedzialny za sprowadzanie piłkarskiego śmiecia - brał większość, którą mu polecono) i cieszę się, że nie robi tego w Wiśle. Kupiliby Iwańskiego, Arboledę, Peszkę, Lewandowskiego w sumie za ile 2 mln euro? 1,5 mln? Przeszliby Beitar z palcem w dupie? Szanse mieliby takie same jak teraz, a pewnie tylko dwóch z tych zawodników znalazłoby się w kadrze meczowej. Ja myślę, ze Wisła kupować będzie do końca okienka. Chociaż niektórzy już orzekli, że nie ma już żadnych szans na transfery, a lepsze wzmocnienia zrobiła nawet Cracovia za masakryczne 300 tys. Wzmocnienia w sytuacji Wisły są konieczne jeśli chce się grać zarówno w lidze, jak i w pucharach. Najpierw trzeba się do nich jednak zakwalifikować. Co jest zadaniem tego składu, a nie załatwią tego wzmocnienia.Yukasz pisze:A po zapowiedziach pół roku temu liczyłem na mocną Wisłę i że może wreszcie uda się naszym zagrać w LM.
Bo jak się ma powierzchowną wiedzę na jakiś temat, to się nadrabia kpinami.Yukasz pisze:Ostatnio zauważyłem że Ci się dowcip wyostrzył
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 lip 2008, 22:46
Giza miał u mnie duży kredyt zaufania... Niestety pokazuje w tym roku jak powinno się marnować setki...Zico_FCI pisze:Z Rogerem, Gizą i Iwańskim to powinna być prawdziwa wirtuozeria
Jako legionista mógłbym napisać dużo nieprzyjemnych rzeczy o Lechu... Na szczęście inaczej na to patrzę. Całe życie z (L) w sercu, ale na tyle subiektywnie patrzę na piłkę, że aż mi wstyd (ze względu na Ł3) jak widzę Bułgarską tańczącą i rozśpiewaną. Lech gra ładnie, z polotem i szczerze gratuluję... A na Legii?? Cisza przerywana obelgami... Niestety nie wszyscy potrafią zrozumieć fakt, że gdyby nie ITI to Legii mogłoby nie być. Przyszli, spłacili długi, zainwestowali i myślą nowocześnie... Czasu Zarajczyka i spóły skończyły się panie Bosman, więc pan kumple już nie macie nic do powiedzenia.piwus pisze:PS. Brawo Lech, super techniczna gra, super Stilić. Rezerwowi też silni. Pozostaje mieć tylko nadzieję, ze w lidze nie będzie mu się pozwalało na aż tyle
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 31 lip 2008, 22:59
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 lip 2008, 22:59
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 lip 2008, 23:07
cloner pisze:Dzisiaj wszystko zgodnie z planem, aczkolwiek dziwią troszke rozmiary zwyciestwa Legii. Meczu nie widzialem, ale wynik cieszy, wazne ze chociaz skuteczność poprawili, choc jak wiadomo rywal najmocniejszy nie był. Mecz Kolejorza juz oglądałem, Pyrusy zagrały calkiem nieźle, jak na brak ligi, to poziom wysoki. Oczywiscie nadal Lech jest moim głownym faworytem w lidze, jak i w pucharach europejskich. Do boju
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 31 lip 2008, 23:14
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio