to nie znaczy że nie moge kibicowac Niemcom.
Czy Polakom nie wolno kibicować drużynie niemieckiej? Może ktoś mi to wytłumaczy.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 cze 2008, 5:34
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 cze 2008, 8:32
LOLkaczy pisze:W 2006 roku jak miałem od zajechania pieniedzy na wszelakich kontach u buków, to postawilem na każdego uczestnika po 10 pln.
Wtedy nikt nie miał wątpliwości że Brazylia nie obroni trofeum i każdy na nią stawiał licząc na łatwą kasę.
Gdy po zdobyciu mundialu przez Italię wkleiłem screena na forum bukmacherskim gdzie się również udzielałem, byłem niemalże rozchwytywany za swoją przewidywalność.
Laughing
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 cze 2008, 8:52
a ja sie brzydze takimi ludźmi jak ty i na tym zakonczmy ten temat.czeher pisze:A co nas to obchodzi? tez mam i nie utrzymuje z ta czescia rodzinny jakichkolwiek kontaktow Laughing Tez moglbym bez problemu wyrobic sobie niemeicki paszport ale brzydze sie takimi zabiegami Puke Ja slysze niemeicki jezyk to az zgrzytam zebami stad zawsze walczylem z babkami z j. niemeickiego ... Razz
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 26 cze 2008, 9:09
EuGeniusz
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio