1/2 Finału ME: Niemcy - Turcja (29.06.2008) - Strona 4

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.

Kto znajdzie się w finale?

Niemcy
10
53%
Turcja
9
47%
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 cze 2008, 5:34

Ja nie rozumiem.. Mam rodzinne powiązania z Niemcami.. lubię ich reprezentację.. mimo, że jestem Polakiem na pierwszym miejscu i zawsze nim będe, niezależnie jaki będe miał paszport i gdzie będe mieszkał...
to nie znaczy że nie moge kibicowac Niemcom. :|
Czy Polakom nie wolno kibicować drużynie niemieckiej? Może ktoś mi to wytłumaczy.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 26 cze 2008, 8:32

kaczy pisze:W 2006 roku jak miałem od zajechania pieniedzy na wszelakich kontach u buków, to postawilem na każdego uczestnika po 10 pln.
Wtedy nikt nie miał wątpliwości że Brazylia nie obroni trofeum i każdy na nią stawiał licząc na łatwą kasę.

Gdy po zdobyciu mundialu przez Italię wkleiłem screena na forum bukmacherskim gdzie się również udzielałem, byłem niemalże rozchwytywany za swoją przewidywalność.

Laughing

http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... tart=10380

:smoke: Dzisiaj jedyna przeszkoda, w finale juz pojdzie jak po masle :P

Magnum pisze:Ja nie rozumiem.. Mam rodzinne powiązania z Niemcami.. lubię ich reprezentację..
A co nas to obchodzi? tez mam i nie utrzymuje z ta czescia rodzinny jakichkolwiek kontaktow :lol: Tez moglbym bez problemu wyrobic sobie niemeicki paszport ale brzydze sie takimi zabiegami :heft: Ja slysze niemeicki jezyk to az zgrzytam zebami stad zawsze walczylem z babkami z j. niemeickiego ... :P

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 cze 2008, 8:52

czeher pisze:A co nas to obchodzi? tez mam i nie utrzymuje z ta czescia rodzinny jakichkolwiek kontaktow Laughing Tez moglbym bez problemu wyrobic sobie niemeicki paszport ale brzydze sie takimi zabiegami Puke Ja slysze niemeicki jezyk to az zgrzytam zebami stad zawsze walczylem z babkami z j. niemeickiego ... Razz
a ja sie brzydze takimi ludźmi jak ty i na tym zakonczmy ten temat.

Awatar użytkownika
EuGeniusz
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EuGeniusz » 26 cze 2008, 9:09

Ja może napiszę coś o meczu Turcja -Niemcy bo to jest (chyba)temat tego forum,a nie uprzedzenia narodowościowe :cry:

Kibicowałem Niemcom i cieszy mnie wynik.I właściwie tylko to.Gra była słaba a Niemcy wygrali tylko dlatego że Turcy mieli jeszcze słabszą obronę i jeszcze słabszego bramkrza!

Jedynym wytłumaczeniem jest to że chcieli pokazać kto tu są "prawdziwe Niemce :wink: " ,czyli to że to oni umieją tylko grać do końca.Do 75 min.kontrolowali grę a wkońcówce strzelili bramkę.Gdy Turcy zdołali jeszcze wyrównać (85 min.) to pokazali i m że nie z nimi te numery.Ale to piszę tak z przymrużeniem oka.

Liczę na Niemców również w finale.Optymizm opieram na tym że Lehmann tylko w co drugim meczu robi kardynalne błędy i że już te słabe mecze ( z Chorwacją i Turcją) mają za sobą.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”