Zahorski akurat zawsze wykorzystuje swoją szanse, do niego mieć pretnsji nie można.Corinthians pisze:takie tuzy jak Zahorski czy Pazdan znalazły się w kadrze

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 28 maja 2008, 17:20
Zahorski akurat zawsze wykorzystuje swoją szanse, do niego mieć pretnsji nie można.Corinthians pisze:takie tuzy jak Zahorski czy Pazdan znalazły się w kadrze
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dramatic » 28 maja 2008, 18:56
Dramatic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 maja 2008, 21:31
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wania89 » 28 maja 2008, 22:41
To jakiś joke?? "Prawonożny piłkarz na lewej stronie"zęsto himerycznego Golańskiego, piłkarza prawonożnego przestawiać na lewą stronę
wania89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 28 maja 2008, 23:30
Lubię Golana (w formie to taki polski Sagnol), ale:wania89 pisze:To jakiś joke?? "Prawonożny piłkarz na lewej stronie"zęsto himerycznego Golańskiego, piłkarza prawonożnego przestawiać na lewą stronęMam przypomnieć nazwisko Bronowicki...? Poza tym Golański ma za sobą świetną rundę w Steaule (poziom ligi trochę wyższy niż w Polsce), wiem, bo mam kontakt z kibicami Steauy
Są nim zachwyceni i temat FC Porto wywołał w Bukareszcie konsternację i zmartwienie
Poza tym nie dostał szansy gry z "lepszym składem", a w meczu z Macedonią miał kilka ciekawych zagrań ofensywnych pomimo, że miał na swojej stronie zagubionego Majewskiego i nie było "z kim grać". W sumie Rumuni się dziwią i trochę im imponuję to, że taki piłkarz jak Golo nie jest kluczową postacią kadry
Choć trzeba przyznać, że Wawrzyniak zaprezentował się bardzo dobrze, solidnie i rywalizacja o miejsce w składzie będzie bardzo ciekawa
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wania89 » 29 maja 2008, 0:12
?? Skąd ten wniosek?? Wszyscy mówią że nie potrafi, a nikt go tam nie widział... Bo chyba nikt nie bierze pod uwagę meczu z II ligowcem... Poza tym nie zgodzę się, że grał kompletny piach, bo miał kilka ciekawych zagrań, tak jak wspomniałem. Poza tym cały ten mecz to była jedna wielka piaskownica i trudno wyciągać z niego jakiekolwiek wnioski. Ale przy dobrej grze Wawrzyniaka będzie mu rzeczywiście ciężko.- nie potrafi grać na lewej obronie
wania89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 29 maja 2008, 10:24
Dorzuć do tego mecz z Portugalią (ten drugi).wania89 pisze:?? Skąd ten wniosek?? Wszyscy mówią że nie potrafi, a nikt go tam nie widział... Bo chyba nikt nie bierze pod uwagę meczu z II ligowcem... Poza tym nie zgodzę się, że grał kompletny piach, bo miał kilka ciekawych zagrań, tak jak wspomniałem. Poza tym cały ten mecz to była jedna wielka piaskownica i trudno wyciągać z niego jakiekolwiek wnioski. Ale przy dobrej grze Wawrzyniaka będzie mu rzeczywiście ciężko.- nie potrafi grać na lewej obronie
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 cze 2008, 15:46
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 cze 2008, 15:50
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 cze 2008, 18:10
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 01 cze 2008, 18:22
nie ma managera/lub de zeuw jest jego managerem - mozna bedzie zarobic na ew transwerzeSero pisze:Zahorski szczerze powiedziawszy ciągle mnie zastanawia jakim cudem znalazł się w kadrze
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hamek84 » 01 cze 2008, 20:28
Hamek84
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PhenoM » 01 cze 2008, 20:41
PhenoM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 cze 2008, 22:06
Ja bym się nie godził. Jens jest bardzo chimeryczny, ale jak będzie miał swój dzień, to mu po prostu nie strzelimy bramki.Hamek84 pisze:Lehmann to bramkarz do pokonania, powiedziałbym nawet że to średni bramkarz.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 01 cze 2008, 22:55
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio