Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 19 kwie 2008, 0:37
plinert

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 19 kwie 2008, 21:45
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 maja 2008, 23:47
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2008, 17:25
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 maja 2008, 17:37
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 maja 2008, 20:55
Ja widze dla was w takiej sytuacji jedno wyjscie = BroszEnJoy's pisze:Nie wiadomo kto zostanie nowym trenerem Polonii.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2008, 21:01
I wyszlo ponoc sprostowanie, Probierz odchodzi z PB, ale kierunek Zabrze jest mu obcy. Co do nazwiska nowego trenera, kilka propozycji jest, zobaczymy w najblizszych dniach.Probierz w Zabrzu .... ciekawe
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 maja 2008, 21:15
czeher pisze:a widze dla was w takiej sytuacji jedno wyjscie = Brosz
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 22 maja 2008, 22:16
Myślałem, że Ryszard Wieczorek będzie budował powoli Górnik na miano dawnego sportowego gigantacloner pisze:Sorry za dubla, ale mam info dnia: Probierz zrezygnowal z prowadzenia Polonii Bytom, najprawdopodobniej bedzie trenerem Gornika Zabrze w przyszlym sezonie.
![]()
![]()
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 22 maja 2008, 23:16
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 23 maja 2008, 12:47
Gratuluje. Wole was w Ekstraklasie zdecydowanie bardziej anizeli Jagielonie czy Sosnowieccloner pisze:Ole ole, ole ola, Polonia Bytom dalej w ekstraklasie gra
Moze Janusz Wójcik ?EnJoy's pisze:Nie wiadomo kto zostanie nowym trenerem Polonii.
Stac was ?Fishbone pisze:Kto w Polonii? Czesław Michniewicz i Wojciech Stawowy są wolni Razz Marzy mi się, żeby nasz zarząd o któregoś z nich się postarał.
TouReQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 maja 2008, 12:52
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 maja 2008, 15:43
baaa, to jest pewne, jezeli nie powrot Brosza to moze jakis myk z Brehmer on chyba jakams mlodziez prowadzi ? trudno liczyc na cos innegocloner pisze:Przyjdzie za to zapewne jakis mlody, żadny sukcesów trener na dorobku
tak apropo to 5miejsce w przyszlm sezonie nie bedzie niczym nadzwyczajnymkrako pisze:Myślę że jednak zostanie,bo jak zapowiadają Nasi działacze mamy w tym sezonie zając miejsce 1-5
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 maja 2008, 23:22
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 maja 2008, 23:40
No jest umowa z Wodzislawiem na obiekt zastępczy, gdyż nasz moze nie byc gotowy na runde jesienną. Brakuje zadaszenia, w najblizszych dniach bedzie wiecej wiadomo. Przetargi nie przyniosły roztrzygniecia, wiec OSiR moze samemu zdecydowac, komu zleci budowe. Jutro decyzja w poludnie chyba, okolo 11.30 ma byc posiedzenie, ja jestem optymistąCloner no to jak to jest?
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio