Jose Mourinho - Strona 15

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jaki klub poprowadzi Jose Mourinho w przyszłym sezonie?

FC Barcelona
17
40%
Real Madryt
7
16%
Valencia
6
14%
AC Milan
4
9%
żaden z wynienionych
9
21%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 mar 2008, 17:15

Valencia
40% [ 2 ]
Fieldy, przyznaj sie do drugiego konta :lol: :wink:

Fajnie Mentor, ze ankiete dodales, szkoda tylko, ze nazwy tematu nie uaktualniłes :wink:

Słuszna uwaga :roll: :lol: Zaraz poprawię. // Toure Yaya

przyznaje się :!: // fieldy

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 mar 2008, 17:21

Bask pisze: Chyba jak trenerem Barcelony zostanie Stoiczkow Krzywy bo Ryjek i tak nie będzie się napinał.
Aha czyli jak Barca grała z Chelsea to był spokój?
Bask pisze:Znając Calderona, który pozwoli mu na jego wszystkie gierki będziemy mogli sie co tydzień lub częściej śmiać sie z głupich wypowiedzi Mou.
Mi starczają twoje głupie teksty :* A tak w ogóle to skąd tak dobrze znasz Calderona?

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 mar 2008, 17:25

Aha czyli jak Barca grała z Chelsea to był spokój?
Ryjek się nie napinał, ale Ty pewnie wiesz coś o tym więcej :]
brylancik pisze:Mi starczają twoje głupie teksty :*
Tylko nie Obrazek. Nie ma to jak "modry" komentarz Brylancika :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 mar 2008, 17:27

brylancik pisze:Aha czyli jak Barca grała z Chelsea to był spokój?
Ze strony Barcelony raczej tak. Nie przypominam sobie, aby Ryjek się jakoś szczególnie (w ogóle?) napinał. To nie leży w jego naturze.

Napinka z jednej strony to normalka, ale napinka na linii Barcelona - Real, Christo - Mou to by było apogeum :lol2:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2411
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 mar 2008, 17:39

A ja stawiam na Barcelone. Nie podoba mi sie taka wizja, ale dosc realna. W sumie bardziej niz Real, gdzie na odejscie Schustera wcale sie nie zanosi i w sumie tylko nieduza czesc chcialaby jego wywalenia, czy Milan, gdzie tez Ancelottti zostal ostatnio zapewniony o swojej nietykalnosci. Te slowa moga nic nie znaczyc, jednak jesli Carlo odejdzie z Milanu to ja postawie galy szeroko wypukle ---> :shock: Tak jakos trudno mi sobie na dzien dzisiejszy wyobrazic taka mozliwosc, mimo tego jak Milan sie w tym sezonie prezentuje.

Duzo sie mowi tez o Interze. Ktos naprawde chce wywalic Manciniego, ktory co by nie mowic wyniki ma dobre? :roll: Moglby tylko w CL sie lepiej spisywac... nie mozna miec wszystkiego.

Koeman w Valencii daje niezly popis niekompetencji trenerskich na tym poziomie i ta opcja rowniez wydaje sie mozliwa. Tylko Valencia jest w takim dole, ze nie wiadomo czy zagraja chociaz w PUEFA. A jesli nie, to trudno mi sie spodziewac, aby Mourinho zdecydowal sie na taka opcje majac do wyboru (jesli miec bedzie) ekipy grajace w CL. Byloby to duze wyzwanie, ale grac tylko w La Liga i CdR? Moze na europejskim drugim froncie, jak Koeman jakims sposobem wezmie ekipe w garsc? Ciezka sprawa jak dla mnie. A te druzyne ciezko bedzie zmobilizowac. W weekend pokazali, ze cwaniactwa (nie wiem czy dobre slowo) to troche im brakuje. Prowadzili u siebie z Depor 2:0 i skonczylo sie remisem i to doszli ich jeszcze w pierwszej polowie. Ogolnie klapa.Z drugiej strony to wlasnie tu byloby najwieksze wyzanie. Ale tez najmniejsze pole manewru podczas mercato, a Jose lubi wydawac pieniadze na pilkarzy.
ale napinka na linii Barcelona - Real, Christo - Mou to by było apogeum
:lol:
Ostatnio zmieniony 10 mar 2008, 17:42 przez Kluchman, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 mar 2008, 17:40

Mentor pisze:Ze strony Barcelony raczej tak. Nie przypominam sobie, aby Ryjek się jakoś szczególnie (w ogóle?) napinał. To nie leży w jego naturze.
Nie chodzi mi tylko o Barcelonę w osobie Ryjka. Chociażby o fakt jak na konferencji prasowej w Barcelonie dziennkarze mówili do Mou "panie tłumaczu" :lol: Poza tym teksty typu Deco że jak ich trenował to ćwiczyli symulki w polu karnym itp itd.
Bask pisze: Tylko nie Obrazek
głodnemu chleb na myśli :lol:

EDIT:
cloner pisze:Głodny głodnemu wypomni.
Naprawdę myślisz że mam sksualne fantazje ze sobą w roli głównej? :?
Ostatnio zmieniony 10 mar 2008, 17:43 przez brylancik, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 mar 2008, 17:41

głodnemu chleb na myśli
Głodny głodnemu wypomni.

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 10 mar 2008, 22:28

Mentor pisze:Nie przypominam sobie, aby Ryjek się jakoś szczególnie (w ogóle?) napinał. To nie leży w jego naturze.
oj na boisku taki spokojny nie byl, pamietne oplucie w na MŚ w 1990 w meczu z Niemcami :) ale jesli chodzi o wspomniane pojedynki Chelsea - Barca to spinal sie oczywiscie Jose Mourinho.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 mar 2008, 22:37

WOW :o To żeś nam przypomniał ciekawą historyjkę. Szkoda tylko, że nie ma nic wspólnego z tematem, ale mniejsza o to. Lekcji historii nigdy za wiele. Zwłaszcza u takiego profesora.

Jeśli chodzi o kibiców Realu to chyba zdania są mocno podzielone :> Jedni przywitaliby Mourinho z otwartymi ramionami z miejsca żegnając Bernda a inni z kolei wierzą w warsztat Niemca i chcą, aby został na kolejny sezon.

Jeśli chodzi o Valencię to nie wierzę w to, aby Jose wybrał Los Ches mając możliwość objęcia posady w Barcelonie. Zresztą z całej czwórki klubów (te z ankiety) Valencii daje zdecydowanie najmniejsze szanse. Znikome.

Awatar użytkownika
DominoWalcz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 10 mar 2008, 22:43

Mentor pisze:Jeśli chodzi o kibiców Realu to chyba zdania są mocno podzielone Łypiący Jedni przywitaliby Mourinho z otwartymi ramionami z miejsca żegnając Bernda a inni z kolei wierzą w warsztat Niemca i chcą, aby został na kolejny sezon.
Ja nie chce Mourinho. Chce, zeby zostal Schuster i zeby ustabilizowala sie druzyna. Dosc juz zmiany trenerow, tymbardziej, ze Schuster jest dobrym trenerem.

A ty sie tak nie denerwuj Mentor, to, ze kibicuje druzynie, ktora jest najwiekszym wrogiem twojej druzyny, nie znaczy, ze musisz starac sie mnie osmieszac :) No chyba, ze zal cie sciska za mecz na Camp Nou :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 mar 2008, 0:30

Mentor pisze:
Jeśli chodzi o kibiców Realu to chyba zdania są mocno podzielone :> Jedni przywitaliby Mourinho z otwartymi ramionami z miejsca żegnając Bernda a inni z kolei wierzą w warsztat Niemca i chcą, aby został na kolejny sezon.
U nas podobnie tyle ze istnieje opcja numer 3 czyli jeszcze ktos inny.
W tym okienku transferowym to chyba Mou zrobi najwiekszy szum i byc moze staniem sie nawet hitem transferowym :lol:
Wydaje mi sie ze w gre wchodza takie zespoly jak z PD Barca i Real oraz z Wloch Milan, Inter, Juve. Reszta raczej ma male szanse na zatrudnienie o wielkiego Mou chociaz wszytko moze sie zdarzyc :wink:

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 11 mar 2008, 15:42

Skoro Mou nie chce na wyspy, to pozostaje Serie A i Primera Division. Ewentualnie Bayern, ale tam juz Klinsmann zaklepany. Idąc dalej, do grona klubów wymienionych przez Bieniasa, które moga sobie pozwolić na zatrudnienie Jose (Real, Barca, Inter, Milan, Juve) dodałbym jeszcze Valencie, Seville i Atletico. Spośród tych klubów szkoleniowcy Interu (1. w lidze), Atletico (4. w lidze) i Realu (1. w lidze) spełniają póki co oczekiwania. W Valencii Koeman sobie wyraznie nie radzi, ale znając ich prezesa nie wierze zbytnio w sprowadzenie Portugalczyka na ławkę trenerską. Poza tym nie ma pewności, że Mourinho zgodzi sie pracowac w klubie walczacym jedynie w Pucharze UEFA... A nie wiadomo czy Valencia do tego pucharu sie w ogole zakwalifikuje... Sevilla wydaje sie realna, sadzac po ambicjach ich prezesa, ale miejsce w czworce w Primera Division może uratować posadę Jimeneza, zaś miejsce poza czworka moze zniechecic Mou (chociaz jednak mysle, ze mocną druzyne grającą w pucharze pocieszenia moze przejac). No i jest jeszcze Barcelona... Wydaje sie, że dni Rijkaarda w Katalonii są policzone, a kandydatura Mourinho na jego miejsce jest chyba najpoważniejsza. Argumentów przeciw zbytnio nie widze, a wielu kibiców FCB przyjęłoby Jose z otwartymi ramionami. Co do Serie A, to o Interze sie wypowiedziałem. Ancelotti Milan wg mnie powinien opuścić, ale zarzad zapewnia o jego mocnej pozycji, wiec raczej też nierealne. Wybór Juventusu byłby dobrym pomysłem i dla Jose i dla samej Starej Damy. Zresztą kibice zobaczyliby wtedy znów stary dobry Juventus z grą na 1-0 :lol: Znając jednak refleks zarzadu Juve, zanim oni podpiszą z nim kontrakt ten zdąży pięć razy podpisać z którymś z klubów hiszpańskich...

Podsumowując jak dla mnie od nowego sezonu 2008/09 Jose Mourinho będzie pracował w Barcelonie lub w Sevilli. Wspomnicie te słowa ;].

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 11 mar 2008, 16:07

Einar pisze:Sevilla wydaje sie realna, sadzac po ambicjach ich prezesa, ale miejsce w czworce w Primera Division może uratować posadę Jimeneza
Niedawno Del Nido mówił, że nie zatrudnił Mourinho(po odejściu Ramosa) bo jego agent żądał dla Portugalczyka zarobków na poziomie 10 mln euro rocznie :)

Prawie pewne jest odejście Jimeneza. Niedawno czytałem, że i Del Nido i większość kibiców Sevilli chce w klubie Marcelino. Marcelino świetnie radzi sobie z Santander, a w tamtym sezonie osiągał bardzo dobre rezultaty z Huelvą. IMO to na dzień dzisiejszy najpoważniejszy kandydat do prowadzenia Sevilli w następnym sezonie.
Einar pisze:Podsumowując jak dla mnie od nowego sezonu 2008/09 Jose Mourinho będzie pracował w Barcelonie
Einar pisze:Wspomnicie te słowa ;].
:]

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2411
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 mar 2008, 16:10

No i jeszcze caly czas mowi sie o odejsciu po sezonie kilku waznych dla Sevilli pilkarzy. Jesli faktycznie odejda to nie ma takiej opcji, aby Mourinho trafil do Andaluzji.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 11 mar 2008, 16:35

Hm, słyszałem o tym, że chcą Marcelino zatrudnić... Na pewno niezły trener, z małym klubem potrafi pracować, pytanie jak się sprawdzi w większym? Mimo wszystko Mou myślę, że może zrobić niespodziankę i z Sevillą podpisać kontrakt. Chociaż niewątpliwie bardziej prawdopodobna jest Barcelona.

A co do piłkarzy odchodzących, to mówi się głośno o Luisie Fabiano i Danim Alvesu... Mam dziwne przeczucie że obydwaj (EDIT: w sensie że obaj jednocześnie :wink: ) Sevilli nie opuszczą. Ktoś jeszcze ma z Andaluzji odejść?
Ostatnio zmieniony 11 mar 2008, 16:36 przez Einar, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”