Fieldy, przyznaj sie do drugiego kontaValencia
40% [ 2 ]
Fajnie Mentor, ze ankiete dodales, szkoda tylko, ze nazwy tematu nie uaktualniłes
Słuszna uwaga
przyznaje się
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 mar 2008, 17:15
Fieldy, przyznaj sie do drugiego kontaValencia
40% [ 2 ]
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 mar 2008, 17:21
Aha czyli jak Barca grała z Chelsea to był spokój?Bask pisze: Chyba jak trenerem Barcelony zostanie Stoiczkow Krzywy bo Ryjek i tak nie będzie się napinał.
Mi starczają twoje głupie teksty :* A tak w ogóle to skąd tak dobrze znasz Calderona?Bask pisze:Znając Calderona, który pozwoli mu na jego wszystkie gierki będziemy mogli sie co tydzień lub częściej śmiać sie z głupich wypowiedzi Mou.
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 10 mar 2008, 17:25
Ryjek się nie napinał, ale Ty pewnie wiesz coś o tym więcejAha czyli jak Barca grała z Chelsea to był spokój?
Tylko niebrylancik pisze:Mi starczają twoje głupie teksty :*
. Nie ma to jak "modry" komentarz Brylancika Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 mar 2008, 17:27
Ze strony Barcelony raczej tak. Nie przypominam sobie, aby Ryjek się jakoś szczególnie (w ogóle?) napinał. To nie leży w jego naturze.brylancik pisze:Aha czyli jak Barca grała z Chelsea to był spokój?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 mar 2008, 17:39
ale napinka na linii Barcelona - Real, Christo - Mou to by było apogeum
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 mar 2008, 17:40
Nie chodzi mi tylko o Barcelonę w osobie Ryjka. Chociażby o fakt jak na konferencji prasowej w Barcelonie dziennkarze mówili do Mou "panie tłumaczu"Mentor pisze:Ze strony Barcelony raczej tak. Nie przypominam sobie, aby Ryjek się jakoś szczególnie (w ogóle?) napinał. To nie leży w jego naturze.
głodnemu chleb na myśliBask pisze: Tylko nie![]()
Naprawdę myślisz że mam sksualne fantazje ze sobą w roli głównej?cloner pisze:Głodny głodnemu wypomni.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 mar 2008, 17:41
Głodny głodnemu wypomni.głodnemu chleb na myśli
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 10 mar 2008, 22:28
oj na boisku taki spokojny nie byl, pamietne oplucie w na MŚ w 1990 w meczu z NiemcamiMentor pisze:Nie przypominam sobie, aby Ryjek się jakoś szczególnie (w ogóle?) napinał. To nie leży w jego naturze.
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 mar 2008, 22:37
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 10 mar 2008, 22:43
Ja nie chce Mourinho. Chce, zeby zostal Schuster i zeby ustabilizowala sie druzyna. Dosc juz zmiany trenerow, tymbardziej, ze Schuster jest dobrym trenerem.Mentor pisze:Jeśli chodzi o kibiców Realu to chyba zdania są mocno podzielone Łypiący Jedni przywitaliby Mourinho z otwartymi ramionami z miejsca żegnając Bernda a inni z kolei wierzą w warsztat Niemca i chcą, aby został na kolejny sezon.
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 mar 2008, 0:30
U nas podobnie tyle ze istnieje opcja numer 3 czyli jeszcze ktos inny.Mentor pisze:
Jeśli chodzi o kibiców Realu to chyba zdania są mocno podzieloneJedni przywitaliby Mourinho z otwartymi ramionami z miejsca żegnając Bernda a inni z kolei wierzą w warsztat Niemca i chcą, aby został na kolejny sezon.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 11 mar 2008, 15:42
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 11 mar 2008, 16:07
Niedawno Del Nido mówił, że nie zatrudnił Mourinho(po odejściu Ramosa) bo jego agent żądał dla Portugalczyka zarobków na poziomie 10 mln euro rocznieEinar pisze:Sevilla wydaje sie realna, sadzac po ambicjach ich prezesa, ale miejsce w czworce w Primera Division może uratować posadę Jimeneza
Einar pisze:Podsumowując jak dla mnie od nowego sezonu 2008/09 Jose Mourinho będzie pracował w Barcelonie
Einar pisze:Wspomnicie te słowa ;].
Bask

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 mar 2008, 16:10
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 11 mar 2008, 16:35
Einar
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio