Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba Fan » 12 sty 2008, 21:48
Kuba Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 sty 2008, 20:10
Kamil Kosowski nie jest już zawodnikiem Wisły Kraków. "Biała Gwiazda" rozwiązała kontrakt z reprezentantem Polski, który może teraz podpisać umowę z nowym klubem. - W innej polskiej drużynie niż w Wiśle nie wyobrażam sobie występów - mówi Kosowski serwisowi internetowemu krakowskiego klubu.
- Gdy to pójdzie w świat, że jestem wolnym zawodnikiem, jakieś sygnały powinny się pojawić. Wybiorę optymalną ofertę dla mnie pod względem życiowym, która będzie dodatkowo dla mnie atrakcyjna finansowo, bo zabiorę ze sobą rodzinę. Daję sobie tydzień, półtora i myślę, że podpiszę kontrakt. Będę chciał przejść do klubu, który nie będzie walczył o utrzymanie, ale grał w europejskich pucharach. Ofert z Polski nie będę jednak brał pod uwagę - mówi Kamil Kosowski.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 sty 2008, 20:45
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 sty 2008, 23:33
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 sty 2008, 0:08
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sty 2008, 0:11
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 sty 2008, 0:25
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 19 sty 2008, 16:18
Jak dla mnie szokMirosław Szymkowiak może wrócić na boisko. Nie zamierza jednak wznawiać profesjonalnej kariery, ale występować w czwartoligowym Mazurze Karczew - pisze "Przegląd Sportowy".
Były reprezentant Polski może grać tylko jako amator, ponieważ podpisanie zawodowego kontraktu wiązałoby się z koniecznością wypłaty odszkodowania (około 1,5 mln euro) poprzedniemu klubowi - Trabzonspor SK.
- Nie chcę się wypowiadać na temat Mazura. Na razie nie myślę o piłce, przeciągają się sprawy związane z prowadzeniem mojej firmy (sieć salonów fryzjerskich - red.). Czasami różne kluby, jak Korona Kielce, proponują mi powrót do profesjonalnej piłki, ale ja raczej nie nadaję się do gry - tłumaczy Szymkowiak.
Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
onet.pl
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba Fan » 22 sty 2008, 23:44
Kuba Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 22 sty 2008, 23:50
Szymek żle zrobił że poszedł do Turcji ... Ja mysle że to koniec kariery Szymka
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 23 sty 2008, 1:07
LookAsh pisze:czwarta liga to dla niego dobre miejsce dla odbudowania kondycji
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sty 2008, 1:13
Widziales kiedys mecz 4 ligi? Jezeli tak, i zobaczyles cos takiego co nam przedstawiles, to wspolczuje mieszkancom Twojego regionu. Chociaz musza byc niezwyklymi ludzmi.franz pisze:Albo miejsce w, którym połamią mu wszystkie nogi (i nie tylko). Patrząc na 4 ligową potworną kopanine i poziom brutalności "fizoli", którzy wobec kazdego kto wykaże się choćby minimalną techniką stosują natychmistowe środki zpobiegawcze w postaci łamania kości, to chyba nie jest miejsce dla Szymkowiaka. Tym bardziej, że zawsze był on podatny na kontuzje a ostatnio jest jak ze szkła.
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 23 sty 2008, 1:22
Tak.Krzysztof Jarzyna pisze:Widziales kiedys mecz 4 ligi?
Krzysztof Jarzyna pisze:Chociaz musza byc niezwyklymi ludzmi.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 sty 2008, 1:46
Ja powiem ze tak sie zdarza. Za przeproszeniem im wieksza wies tym bardziej bola nogi.Krzysztof Jarzyna pisze: Widziales kiedys mecz 4 ligi? Jezeli tak, i zobaczyles cos takiego co nam przedstawiles, to wspolczuje mieszkancom Twojego regionu. Chociaz musza byc niezwyklymi ludzmi.
Takie pisanie jest dosc debilne, naprawde. No chyba, ze to na podkarpaciu czwartoligowcy sa wyjatkowo delikatni, kulturalni i calkiem niezle graja w pilke, a nie kopia sie po glowach i nie wyrywaja sobie jader zebami.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sty 2008, 1:56
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio