Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 21 lis 2007, 18:48
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2007, 18:54
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 21 lis 2007, 18:54
Swego czasu na pozycji defensywnego pomocnika całkiem dobrze radził sobie Arek Radomski, który teraz jest chyba w Austrii Wiedeń. Tylko z tego co pamiętam to miał grozną kontuzje jakiś czas temu a więc nie wiem jak u niego z formą.10 pisze:"Ewentualnie"... A zmiennicy?
Bez przesady. Ja tam w tej kwestii całkowicie ufam trenerom zresztą świetnym. Czas Kuszczaka jeszcze nadejdzie.Cris7 pisze:Kpina z Kuszczakiem.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 lis 2007, 19:05
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marta M. » 21 lis 2007, 19:06
Mariusz Kukielka10 pisze:"Ewentualnie"... A zmiennicy?franz pisze:futbolowa pisze:Dziwi mnie to
No mnie też choć szczególnie zmartwiony nie jestem. Na środku ewentualnie mogą zagrać Darek Dudka i Lewandinho.
Marta M.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lis 2007, 19:11
Ja osobiscie od dawna czekam na prawdziwa szanse dla Kuszczaka, takze od dawna czekam, az w kadrze beda grali ci, ktorzy graja w swoich klubach. Na jakiej podstawie mozna ocenic dyspozycje poszczegolnych pilkarzy, oczywiscie ze ogladajac spotkania, a sorry Fabiana w akcji nei widizałem od czasu jego gry w Legii. To moze Dudek, pobiega na treningu, pokaze, ze mu bardzo zalezy, ob chyba taki argument moze byc w tym przypadku. Jedyne co moze pomoc Kuszczakowi to takie spotkanie jak na poczatku elminacji, gdzie prasa wg. mnie wymusila rezygnacje Leo z Dudka.fieldy pisze:Zrezygnuje z kadry bo nie jest pierwszym bramkarzem ? Podobno był już bliski zrezygnowania z kadry. Ja dziękuje za takiego reprezentanta, to już wole słabszego w tym momencie Fabiana.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 21 lis 2007, 19:16
A mnie sie podoba to, ze jest ambitny i zna swoja wartosc. Dopoki nie psuje to atmosfery w druzynie nic w tym zlego. Tez nie bylbym zadowolony, gdyby trener zamiast na mnie, stawialby na bramkarza, ktory rozegral 2 mecze w tym sezonie, w dodatku o mniejsza stawke. Zgadzam sie z tym, co napisal Babel - rozmowa obu panow powinna sie odbyc.fieldy pisze:Ja dziękuje za takiego reprezentanta
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 lis 2007, 19:20
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 lis 2007, 19:29
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 lis 2007, 19:30
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 lis 2007, 19:37
Według moich informacji Kuszczak to mistrz Anglii, zmiennik van der Saara, jego możliwości na najwyższym poziomie rozgrywek wszyscy znają, a Fabiański jest obecnie kim? Zawodnikiem Z Pucharu Ligi?Babel pisze:Ale dlaczego nie chce wysłać info o gotowości Kuszczaka Fergusonowi? Kuszczak nie jest z Polski?
Jakby nie patrzec i Fabiański i Kuszczak sa w zblizonej sytuacji?
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 lis 2007, 19:41
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lis 2007, 19:41
Widzialem jak Robinson strzelil mu gola.Babel pisze: Nie zapominajmy, że Kuszczak rywalizuje jeszcze z Fosterem, który jest ponoc bardzo utalentowanym angielskim bramkarzem (o ile ktos takiego kiedykolwiek widział).
trzecim kapitanem Arsenalu.piwus pisze: a Fabiański jest obecnie kim? Zawodnikiem Z Pucharu Ligi?
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lis 2007, 19:44
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 lis 2007, 19:58
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio