Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 133

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 05 lis 2007, 20:14

franz pisze:Zahorski
Przerażają mnie piłkarze postury Nędzy.. Włodarczyk, Grzelak.. już starczy - tyle drewna, że do euro 2012 możemy palić w piecu.

legialive pisze:W najbliższy piątek o godz. 20 piłkarze Legii zagrają ligowe spotkanie z Jagiellonią Białystok. Od wtorku będzie nabywać można bilety na ten mecz. Spotkanie zakwalifikowano do I kategorii cenowej, co oznacza, że bilety kosztować będą od 30 zł. wzwyż.
Śmieszne.. Czemu niby I kategoria? O ile sie nie myle to walczymy z HOOLIGANAMI na stadionach(Kosa Legii z Jaga), a zarząd mecz uważa za atrakcyjniejszy niż np. Widzew czy Ruch i na równi z Wisłą, Lechem? Co je?!

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 05 lis 2007, 20:52

gringo7 pisze: Włodarczyk, Grzelak..
Z twojego podpisu mozna dodać jeszcze Grzeska "Van der Drwala" Rasiaka. Jednak Zahorski z tego co widziałem to jak na jego warunki i posture jest całkiem dobry technicznie i szybkosciowo, warto tego zawodnika obserwować żeby potem nie obudzi się z reką w nocniku.

gringo7 pisze:Śmieszne..
Fakt ale jest to raczej taki smiech przez łzy. Żeby 30 zł płacić za mecz o tak niskim poziomie sportowym z beniaminkiem na starym zaniedbanym stadionie siedzac na brudnym krzesełku, będzie góra 5 tys.

Ps: Dziś 24 urodziny Astiza wszystkiego najlepszego Inaki.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 05 lis 2007, 22:57

franz pisze:

Fakt ale jest to raczej taki smiech przez łzy. Żeby 30 zł płacić za mecz o tak niskim poziomie sportowym z beniaminkiem na starym zaniedbanym stadionie siedzac na brudnym krzesełku, będzie góra 5 tys.
Proste 30 zl zeby placic i sluchac ku*ew oraz troglodytow obok to duzo ;p

A powaznie to przesadzili i zal tych cen. Wiadomo ze kibicowsko ten mecz przyciagnie kibicow a gdyby nie psedo strajk to pewnie 10 by byla na bank. w koncu wierni kibice zawsze przyjda..... ale to dopiero na nowy stadion:)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 lis 2007, 23:01

Bienias pisze:w koncu wierni kibice zawsze przyjda..... ale to dopiero na nowy stadion:)

Wierni kibice przyjdą dopiero na nowy stadion? A jak nie będzie nowego to w ogóle nie przyjdą? :shock:
franz pisze:Jednak Zahorski z tego co widziałem to jak na jego warunki i posture jest całkiem dobry technicznie i szybkosciowo,
Weź mnie nawet nie denerwuj, bo normalnie jakbym czytał opis Grzelaka przed przyjściem do Legii.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lis 2007, 11:19

Zico_FCI pisze:
Bienias pisze:w koncu wierni kibice zawsze przyjda..... ale to dopiero na nowy stadion:)

Wierni kibice przyjdą dopiero na nowy stadion? A jak nie będzie nowego to w ogóle nie przyjdą? :shock:
.
pisalem to troche bedacz meczonym wiec sie zle wyrazilem. Otoz wierze ze na nowy stadion przyjda nie tylko wierni kibice czyli tacy ktorzy chodza m.in co 2 tyg na mecz i znaja sklad wlasnej druzyny ale tez tacy jak ja co chodza sporadycznie oraz pikniki co chodza na szlagiery oraz nowe grono kibicow w tym nawet ci co bede chodzic tylko dlatego ze jest trendy:)
Chcialbym aby na mecze z takimi przeciwnikami jak Odra przychodzilo po 25 tys kibicow a na dzisiejsze realia z tych fanow ktorzy teraz deklaruja przyjscie na mecz jest niemozliwe.
opci ze nie bedzie satdioniu nie przymuje. Bedzie i kropka;p

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 lis 2007, 16:09

Zico_FCI pisze:Weź mnie nawet nie denerwuj, bo normalnie jakbym czytał opis Grzelaka przed przyjściem do Legii.

Fakt opis podobny do Grzelaka na etapie Widzewskim. Tylko, że ja Grzelaka krytykowałem juz na poczatku a własciwie cene za jaką przyszedł (przypomne że to aż 700 tys czyli o wiele za dużo) Toczyłem zreszta o to dyskusje w tym temacie z KJ chyba teraz okazało się kto miał racje w sprawie "Grzelakinho" (A pamiętam jak Boniek po korzystnej dla Widzewa transakcji wieszczył, że z tak cudownym zawodnikiem jak Grzelak Legia ma MP jak w banku eh...)
Zahorskiego bym tak od razu nie posądzał o "Nędzowatość". Jak na szarą polską lige ten zawodnik się wyróznia, zresztą Don Leo też to zauważył. Trzeba go obserwować i jak będzie się dalej dobrze rozwijał kupić go zanim zrobia to inni.
Bienias pisze:Bedzie i kropka;p
Taki pewny bym nie był zwłaszcza, że Bufetowa i Platformersi mają różne inne "ciekawe koncepcje". Poza tym w Polsce z przetargami i publicznymi pieniedzmi wychodzą rózne przekręty i w tych kwestiach 100% pewności nie bedziemy mieć nigdy, wszystko jest możliwe.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 lis 2007, 16:25

franz pisze:zresztą Don Leo też to
Znowu :roll: Grzelaka i Wawrzyniaka też zauważył i głównie przez to mamy ich teraz w składzie. Zresztą, nie wiedzieć czemu, Wawrzywniaka cały czas zauważa.

Bienias pisze:pisalem to troche bedacz meczonym wiec sie zle wyrazilem. Otoz wierze ze na nowy stadion przyjda nie tylko wierni kibice czyli tacy ktorzy chodza m.in co 2 tyg na mecz i znaja sklad wlasnej druzyny ale tez tacy jak ja co chodza sporadycznie oraz pikniki co chodza na szlagiery oraz nowe grono kibicow w tym nawet ci co bede chodzic tylko dlatego ze jest trendy:)
Można by było liczyć taki boom w przypadku, kiedy cały stadion byłby budowany od zera i otworzony w całości. Jak wiemy tak nie będzie. Poza tym prawdopodobnie przez cały okres budowy, sytuacja na linii zarząd-kibice się nie zmieni na lepsze, co raczej skutecznie będzie odtrącało nowych kibiców. Przyciągnąć ich, nawet na przebudowany stadion, będzie bardzo ciężko.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 06 lis 2007, 16:44

Zico_FCI pisze:Grzelaka i Wawrzyniaka też zauważył i głównie przez to mamy ich teraz w składzie. Zresztą, nie wiedzieć czemu, Wawrzywniaka cały czas zauważa.

Co do Grzelaka to fakt Leo go zauważył ale sprawdził go w mało ważnych meczach z takimi tuzami jak Zjednoczone Emiraty Arabskie czy Estonia i podziekował za dalszą współpracę, poznał się na nim po prostu. Przyadku Wawrzyniaka nie rozumiem przyznaje. A co do Zahorskiego to żeby nie wyszło, że ja jestem jakims jego gorącym orędownikiem i chce żeby przyszedł do Legii, nie tak nie jest. Na razie trzeba go obserwoać i jak by co to czapnąć bo kolejny napastnik nam się przyda.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 lis 2007, 15:36

http://www.sport.pl/sport/1,74696,4658344.html

Ostatnio remis w lidze na inaugurację rundy wiosennej poprzedniego sezonu. Ciekawe czy jest ktoś, kto gra progresję na Legię. :smile2:

Dzisiaj remisu też nie może być, tym bardziej wtopy. Tylko trzy punkty, przy (prawdopodobnie) "rekordowej" frekwencji. :?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 lis 2007, 22:25

Zico_FCI pisze:Dzisiaj remisu też nie może być, tym bardziej wtopy.
A jednak... :roll:

15 sytuacji, 19 strzałów w tym 6 celnych i zero goli. Takie coś to tylko w Legii. Co tu wiele pisać. Fatalna skuteczność. Giza miał kilka setek i żadnej nie wykorzystał. Mimo wszystko wierze w tego zawodnika. Szkoda, że kibice na łazienkowskiej sprawiają inne wrażenie. Wygwizdali go jak schodził z boiska. [']

Grzelak to nawet samego siebie nabiera na te swoje zwody, które robi 10 razy wolniej od Cristiano Ronaldo. W tym meczu podobała mi się gra Radovića i Grosickiego.

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 09 lis 2007, 22:45

Giza powinien być teraz na dworcu i czekać na pośpieszny do Krakowa... Trzeci mecz z rzędu beznadziejny w jego wykonaniu.
Dobrze zagrali Roger i Rado.
Cyrk z tą flagą niesamowity, conajmiej jakby było tam napisane "je**ć Kaczyńskiego".

Awatar użytkownika
art23
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: art23 » 09 lis 2007, 22:54

Szkoda kolejnych straconych punktów, zachowanie kibiców bezsensowne przy zejściu Gizy , też wierze w tego zawodnika i uważam że jeśli psychicznie udżwignie presje i w pełni zaaklimatyzuje się w Legii ( mam nadzieje że Legia go wykupi po sezonie) to będzie jednym z najjaśniejszych jak nie najjaśniejszym punktem.

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 09 lis 2007, 23:10

art23 pisze:to będzie jednym z najjaśniejszych jak nie najjaśniejszym punktem.
Rasista :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8642
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lis 2007, 23:12

http://bi.gazeta.pl/im/6/4660/z4660516X.jpg - a wszystko chodzilo o tą flage z lewej strony, wg obserwatora ta czerwona pięść to symbol rasistowski :lol:

Legia ['] - znowu kupon w plecy :roll:

Awatar użytkownika
art23
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: art23 » 09 lis 2007, 23:15

:shock: uśmiałem się:) , odbieram to jako dowcip, a skoro nie to dokonam małej korekty , Giza będzie jednym z najlepszych jak nienajlepszym zawodnikiem :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”