nie będzie pola do popisuRealFan pisze:będzie pole do popisu.
a Lepper może zablokować teraz całą Wiejską...na tą ulicę tylko się nadaje...a za szlaban może robić Giertych....mamy farta skończyła się czwarta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 21 paź 2007, 23:42
nie będzie pola do popisuRealFan pisze:będzie pole do popisu.
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 paź 2007, 23:44
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 paź 2007, 23:53
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 paź 2007, 0:03
Mentor pisze:Ciekawe czy Układ mianuje na premiera zabójcę Popiełuszki
bellus

Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 paź 2007, 1:39
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 paź 2007, 2:00
Pisakk pisze:iągle głosują na te same ryje
DziękiPisakk pisze:Wiwat wyborcy PO, SLD i PSL!
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 paź 2007, 2:16
Yukasz pisze:A może jednak mieli głosować na chama Mikke który wygaduje jakieś bzdury że nie posłałby swojego dziecka z osobą niepełnosprawną i w ogóle nie chce integracji takich osób
Yukasz pisze:Ja do gejów nic nie mam i po prostu z nimi nie przebywam a oni niech sobie żyją
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 paź 2007, 2:26
Głównie chodzi o to ze on chce oddzielić jedne osoby od drugich a wg mnie integracja powinna działać pełną parą bo imo nie ma nic gorszego jak separowanie chorych dzieciaków bo to spowoduje pogłębianie się ich izolacji od społeczeństwa przez co zaszyją się w domach a nie widzę w nich niczego gorszego i powinni działać jak zdrowi obywatele.Pisakk pisze:Skoro nie chce posyłać dziecka do klasy z osobą niepełnosprawną to jest jego święte prawo. Dlaczego Ty lub ktoś inny ma decydować za niego? Chodzi o zwykłą możliwość wyboru.
W sumie to osobiście nie znam kogoś takiego ale ogólnie mi nie pasują ale niech sobie żyją, co mi do tegoPisakk pisze:Dlaczego nie chcesz na siłę integrować się z homoseksualistami?
Mogę wiedzieć czemu tak, czemu nie na PiSbellus pisze:Ja sam głosowałam na LPR - UPR.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 paź 2007, 7:51
Tak jak już powtarzałem, wahałem się wokół triady PiS, UPR, PO. Nie wierząc w zdecydowane zwycięstwo PO - i mając w perspektywie sojusz z LiDem i nie chcąc takiego sojuszu zdecydowałem się wesprzeć LPR.Yukasz pisze:Mogę wiedzieć czemu tak, czemu nie na PiS
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 22 paź 2007, 8:30

Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 22 paź 2007, 9:04
co do gejow to proponuje to przeczytacYukasz pisze:W sumie to osobiście nie znam kogoś takiego ale ogólnie mi nie pasują ale niech sobie żyją, co mi do tego Question Tyle co nic i nie chcę ich wytępić jak niektórzy.
internista1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 22 paź 2007, 13:07
skorpss
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 22 paź 2007, 13:30
Tez miałem taki paln, a konkretnie chciałem wybrać kandydata z UPR ale niestety (albo i stety) pokazałem mój stosunek do demokracji wybierając zabawe w sobote i w noc z soboty na niedziele tak więc nie byłem w stanie oddać głosu no chyba, że lokale wyborcze były by otwarte do 22.30 bo dopiero wtedy byłem zdolny do dziłania.bellus pisze:Ja sam głosowałam na LPR - UPR.
Też mam takie obawy, pozostać pokładać nadzieje w PO (choć wiadomo czyja matką jest nadzieja)skorpss pisze:Głosujący na PO być może nawet myślą, że wybrali właśnie wolny rynek i niskie podatki, ale zapewne szybko obudzą się z ręką w nocniku. Zeby potem nie byli pierwszymi, którzy będą psioczyć na ten rząd. Boję się tylko, ze jak zawiedzie PO, to l*d znów zagłosuje na PZPR, pardon LiD.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 paź 2007, 14:52
fieldy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio