Wyobraz sobie ze z Dania moze byc jeszcze gorzej... Dunczycy preferuja badziej techniczny styl gry, natomiast Islandia - silowy. Z druzynami ktore preferuja technuike nad sila gralismy do tej pory:Yukasz pisze: Ja nie za bardzo chciałem trafić na Islandię bo w I poł. z nimi dostawaliśmy
-Niemcy - wygrana z posraniem
-Francja - w plecy i to znacznie
Wiec wcale taki szczesliwy bym nie byl... Moim zdaniem zadecyduje dyspozycja dnia. Daqnia jest to bardziej doswiadczona druzyna od Polski, maja swietne skrzydla i rozegranie. Troche gorzej jest u nich z kolowym, ale mozna go porownac z naszym
Mam nadzieje ze Francja w finale nie zagra, bo Polska nie potrafi grac z zespolem prezentujacym taki styl jak Francuzi i przy ewentualnym wyeliminowaniu Danii, mielibysmy to samo co w przypadku finalu MS siatkarzy, czyli jednostronny pojedynek. Ja mysle ze Niemcy pokonaja Francje, maja atut wlasnego parkietu, lepiej im idzie na MS...RóżA pisze:Z Francją
Moj typ na final:
Niemcy - Dania
O 3msc:
Polska - Francja
Oczywiscie chcialbym aby w finale zagrala Polska, ale nie wydaje mi sie to realne... Chociaz trzeba trzymac kciuki, ale watpie zeby Dania przegrala zPolska...