Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 gru 2006, 15:55
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 15:59
bbaros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 gru 2006, 16:04
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 16:05
a za co ten ban? co takiego zrobilem zeby dostac kolejne ostrzezenia? napisalem na tematMentor pisze:Wskaż mi lepiej dzieciak w którym miejscu się mylęWiększego idioty już z siebie zrobić nie możesz więc ogranicz może pisanie do minimum. Nazbierałeś sobie już na bana nawet, ale zostawimy Cię tak dla hecy. Śmiech to zdrowie.
bbaros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 gru 2006, 16:09
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 27 gru 2006, 16:13
Chlopaczek bardzo dobrze wyjasnil ci co i jak. widze ze nie spodobala ci sie moja inicjatywa z fanclubem. chcialem dobrze i w ramach przeprosin chcialem sprawic ci przyjemnosc ehhMentor pisze:Wskaż mi lepiej dzieciak w którym miejscu się mylęWiększego idioty już z siebie zrobić nie możesz więc ogranicz może pisanie do minimum. Nazbierałeś sobie już na bana nawet, ale zostawimy Cię tak dla hecy. Śmiech to zdrowie.
bbaros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 gru 2006, 16:15
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 mar 2007, 23:21
Piłkarz reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej i Chelsea Londyn Didier Drogba został uznany przez Afrykańską Konfederację Piłkarską (CAF) najlepszym piłkarzem tego kontynentu w 2006 roku.
Wyprzedził triumfatora trzech poprzednich edycji tego plebiscytu Kameruńczyka Samuela Eto'o z Barcelony oraz swojego klubowego kolegę, Ghańczyka Michaela Essiena.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 mar 2007, 23:30
Gratulacje dla Didiera, w tym sezonie rzeczywiscie gra bardzo dobrze. Gdyby Eto`o nie mial kontuzji, nie jestem pewny czy wygralby Drogba. Ale mozna tylko gdybac teraz.cloner pisze:Piłkarz reprezentacji Wybrzeża Kości Słoniowej i Chelsea Londyn Didier Drogba został uznany przez Afrykańską Konfederację Piłkarską (CAF) najlepszym piłkarzem tego kontynentu w 2006 roku.
Wyprzedził triumfatora trzech poprzednich edycji tego plebiscytu Kameruńczyka Samuela Eto'o z Barcelony oraz swojego klubowego kolegę, Ghańczyka Michaela Essiena.
Didier wymiata
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 15 kwie 2007, 15:53
mihalinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krowka_smieszka » 15 kwie 2007, 16:09
mihalinho pisze:Cristiano Ronaldo zasługuje na tytuł piłkarza roku, ponieważ licząc tak niewiele wiosen stał się piłkarzem kompletnym.
krowka_smieszka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 15 kwie 2007, 16:28
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 15 kwie 2007, 16:30
Ronaldo mimo bardzo młodego wieku wyróżnia się posród tak renomowanych graczy jak Giggs czy Scholes i juz teraz jest lepszy od starych wyjadaczy ManU. Drogba jest jednym z wielu w Chelsea z całym szacunkiem dla jego dokonańkrowka_smieszka pisze:mihalinho pisze: Cristiano Ronaldo zasługuje na tytuł piłkarza roku, ponieważ licząc tak niewiele wiosen stał się piłkarzem kompletnym.
Sorki ale nie ma pilkarzy kompletnych Cristiano gra w tym sezonie naprawde dobrze ale czy napewno jest najlepszy?! wydaje mi sie ze pan D.Drogba zasluguje na miano najlepszego w tym roku...
mihalinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 15 kwie 2007, 16:36
mihalinho pisze:Myslę, że w tym sezonie piłkarzem roku zostanie Cristiano Ronaldo. Jego pozycja, przynajmniej w obecnej chwili jest niezagrożona.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 15 kwie 2007, 19:49
kapi88
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio