Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 110

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 maja 2006, 17:34

Co zrobie napisze Wam pozniej :lol:
Ale bedzie ciekawie ;)

Teraz swietuje bo cud sie stal :P

Iran po 20minutach przegrywal u siebie 2-0 z Bosnia :( ja oczywiscie jako kibic zagralem, ze beda prowadzic po 1. polowie :P ale mnie ziomki zaskoczyli :P po 1.polowie prowadza juz 3-2 :D pieknie chlopaki graja :D

Ludzie - nastawiajcie na IRIB TV [w temacie pilka w tv napisalem czestotliwosc]

p.s. - no i czarujcie Polonie Bytom, bo ma prowadzic po 1. pol. z Radomiakiem [w Radomiu of course] :twisted:

pozdro

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 31 maja 2006, 17:45

Ja po meczu Polaków nei byłbym takim pesymistą 8) , wiadomo, że po seri cięzkich treningów przychodzi kryzys i to wczoraj wyszło na boisku. Nasi zawodnicy nigdy nei byli jakimiś wirtuozami, w przeciwnosci do graczy z ameryki. Cieszyc moze jedno, że Jelen strzelił i dobrze się spisał na prawej stronie (bo tam jest jego miejsce). Szkoda mi bardzo Kuszczaka, bo myślałem, że bedzie pierwszym bramkarzem, a tu .......klapa :oops: Zachowanei kibiców oczywiście skandaliczne!! Wstyd !! Ilu z nich gy Polacy wygrywali z Austrią czy Walią cieszyło sie jak dzieci... a teraz pokazali jacy są. Precz z kibicami sukcesu.

PS. Zapraszam kadre do Kielc. Tam napewno beda wspierani od pierwszej do ostatniej minuty, wiem to z meczów Korony,... nie zawsze było kolorowo, ale doping był!!

Awatar użytkownika
wiselkakrakow
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiselkakrakow » 31 maja 2006, 18:53

Dajcie spokój, dróżyna potrzebuje jeszcze troche czasu, nawet jeśli zdaża się taka wtopa to lepiej dodac im troche otuchy niż bardziej przytłaczac ich ta porażką. Poza tym oni muszą wiedzieć że sa dobrzy w tym co robią, bo będą tam reprezentować nasz Kraj, a jeśli kibice się zachowują w taki sposób to nie zanczy że cała Polska kibicowska się by tak zachowała.
Miejmy nadzieję że się odcząsą, choć teraz nie wiem czy dla nich jest gorsze to że przegrali, czy to że zostali tak potraktowani
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 01 cze 2006, 7:25

Prawie dwa dni minęły od porażki z Kolumbią i w końcu odważyłeś się coś napisać na temat reprezentacji :P

Po pierwsze, nie podoba mi się ta cała otoczka wokół niej - wszyscy mówią, że przegraliśmy z Kolumbią to nie wyjdziemy z grupy. Żałosne. Grecy przed Euro'04 przegrali z Polską w kiepskim stylu i co?

Po drugie, kibice... już teraz rozumiem dlaczego Chorzów nie został wybrany jako miasto ubiegające się o bycie gospodarzem Euro'2012. Już nie wspominam końcówki meczu, ale pierwszy kwadrans gdzie nasi mieli przewagę był tak niemrawy, że myślałem, że tam 20 osób siedzi. W Warszawie przychodzi po 12 tys i jest taki klimat, że przyjemnie się ogląda mecz, a w Chorzowie było więcej niż 12 tys i było żałośnie.

Po trzecie, Kuszczak... widziałem go na bramce Polski na mundialu i... dalej go na niej widzę. To jest bardzo ambitny chłopak i wiem, że na treningach będzie pracował dwa razy ciężej. Szkoda tej bramki, taki błąd nie powinien się przytrafić na tym poziomie, ale dobrze, że to się stało w meczu towarzyskim, a nie o punkty.

Po czwarte, "Gdzie jest Franek łowca bramek" i "my chcemy Dudka"... a ja ich nie chcę. Franek od pół roku nie strzelił bramki i branie go na mundial z przkonaniem: a może strzeli jest bez sensu. Kuszczak i Boruc nie odstają poziomem od Dudka, ale za to częściej grali, a branie go jako trzeciego bramkarza tylko żeby udzielał wywiadów i napisał kolejną książkę... może niech zacznie się rozglądać za klubem, w którym będzie gral, a nie żali się wszędzie gdzie tylko może, że trener go skrzywdził ....

Tyle moich rozważań. Ja w dalszym ciągu uważam, że z grupy wyjdziemy i nie na drugim, ale na pierwszym miejscu z kompletem punktów. Nie jestem o tym przekonany, ale ja w przeciwnieństwie do innych wierzę i nie narzekam. Jeśli komuś się nie podoba niech zmieni obywatelstwo na brazylijskie, albo katalońskie i będzie zadowolony. Ja jestem Polakiem i kibicuję tylko jednej drużynie

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 01 cze 2006, 9:07

Martin Pellegrino podpisuje sie pod tym obiema rekoma!! :D

Swietnie to ujales...

Kuszczak nadal numero uno :!:
Slowa Szpakowskiego podacz meczu: gdzie jest bohater ze Satmbulu....no czlowieku..kiedy byl Stambul.. to juz jest historia, a liczy sie terazniejszosc...to wina Janasa ze Dudek nie gra w klubie?! Nie...to wina samego Dudka..ktory nie postawil sprawy jasno i nie odszedl do innego klubu...bo jemu jest lepiej siedziec na lawce i zarabiac kupe kasy..niz isc gdzies do niemiec i grac za mniejsze pienadze...ale to juz jego sprawa...swoja droga podobala mi sie jego wypowiedz, bo meczu z Kolumba, na temat interwencji Tomka...nie krytykowal tylko powiedzial ze takie rzeczy sie zdazaja, i najwieksi barmkarze wpuszczali nie takie bramki:)

A Franek?! Nie ma sensu brac kogos za zaslugi...Czy mecz z Kolumba pokazal ze go nam brakuje?! nie dlaczego?! blysna Jelen..ktory jak mi sie wydaje jakby zagral dluzej moglby ustrzelic wiecej...w koncu to on rozegral bramkowa akcje..;)

Panowie, Panie..zostal tydzien przygotowan do Mundialu i pierwszego meczu Polakow... czeka na jeszcze jeden mcz z Chorwacja..ale odradzam sadzenia wszystkich przed pierwszym gwizdkiem w niemczech..nie tylko my przegrywamy mecze towarzyskie..ale tylko My skreslilismy swoich pilkarzy z mundialu...;/

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 cze 2006, 14:17

Czytam sobie newsa na Interii o tym, że Boruc nie będzie przepraszał kibiców za to, że powiedział, że zrobili wiochę na Śląskim. Nie wiem jak ci S****syny chcą jeszcze przeprosin? Wygwiazdali Kuszczaka za puszczenie głupiej bramki, co Artur słusznie, i zbyt łagodnie nazwał wiochą, i jeszcze ma przepraszać? Za co? Za stwierdzanie faktów?
Widzę, że mamy wspaniałych kibiców. Do tego zbulwersował mnie jeden koment:
Bylem na Śląskim i bede na Mundialu i juz teraz wiem ze jak przy pilce bedzie boruc albo rasiak to bede gwizdal ile sil w plucach
Kolejne świerwo. Mam nadzieję, że tylko pojedyńczy przypadek. W pale mi się nie mieści jak można jechać na Najważniejszą Imprezę Piłkarską (specjalnie z dużych liter) po to, by wygwizdać swoich piłkarzy. Przecież choćbyśmy mieli na MŚ przegrać wszystkie mecze, to jak można by swoich piłkarzy wygwizdać. K***a jego pier*** j***na mać. Tak, tak. Jedziemy zrobić z siebie pośmiewisko.

PS.
K***a - kanapka
Pier*** - pierniczek
j***na - jałmużna
S***syny - Stefana syny

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 cze 2006, 14:49

W Chorzowie zagraliśmy słabo, ale można było to przewidzieć. Tydzień poprzedzający mecz spędziliśmy na ciężkich treningach, wysoko nad poziomem morza i wiedzieliśmy, że przystąpimy do gry przemęczeni. Nie spodziewaliśmy się jednak, że Kolumbijczycy potraktują mecz tak poważnie
:lol2:
Powiedzial Krzynówek Jacek, reprezentant :lol2:

Juz dawno wspominalem, ze mecze naszej reprezentacji powinny byc poprzedzone rozmowa z przeciwnikiem. Bo kto nie przyjedzie - czy Anglia, czy Litwa czy Kolumbia - wszyscy traktuja te mecze powaznie. Moze Janas pownien powiedziec chlopakom, ze i oni mogliby zagrac na powaznie :>

A co do burakow z trybun to nawet nie ma sensu komentowac. Ale najlepsze jest tlumaczenie, ze kupili bilet wiec mieli prawo. Ciekawe jak sie zachowuja jak im sie film w kinie nie spodoba :roll:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 02 cze 2006, 17:11

KOOOOOLUUUUUMBIIIIIIAAAAA KOLUUUUUUMBIAA OLEEEE OLEEEE OLEEEE :D:D:D:D:D:D:D

ale byly jaja,chlopaki,po prostu jak berety:)
no dobra,a teraz moze troszeczke powazniej

ja jednak bym nie rzezał tak tych kibicow..szczegolnie z pozycji goscia co siedzi 200-300 km od stadionu i twierdzi ze widzi i czuje wszystko najlepiej...
Krzysiu-jestes taki kibic?tak?to gdzies qrwa byl we wtorek?w domku?jak jestes taki dopingujacy to czemus nie ruszyl dupy i nie przyjechal?ludzie byli nawet ze Szczecina(5-8,ale byli) i byli solidnie wqrwieni jak widzieli Z BLISKA jak dostojnie kroczy po boisku Żuraw,jak 20 godzin zbiera sie do strzału Burak z Siedlec,wreszcie jak Drewniany strzela z odleglosci 5ciu metrow trzy metry od bramki...i wiesz co?te glosy tam na stadionie,te gwizdy-to nie byly przeciw pilkarzom poczatkowo(raczej wszystkim bylo szkoda chlopakow..bo w sumie sklecona w ciagu jednego zgrupowania,pozbawiona kregoslupa druzyna nie mogla na prosty rozum zagrac inaczej)choc tak to moglo wygladac...gwizd byl przeciw Janasowi,przeciwko temu ze nie zabral pilkarzy z ktorymi ta gra jeszcze kilka miesiecy temu wygladala zupelnie inaczej...gwizd na pilkarzy wzial sie dopiero gdy widac bylo ze im sie po prostu nie chce...nie chce..ze im to wisi ze maja na piersiach Orła Białego i ze patrzy na nich w deszczu,w meczu z malo atrakcyjnym przeciwnikiem 45 tys ludzi..mieli to w dupie po prostu...najpierw oni odwrocili sie od nas,potem dopiero my od nich...
i wiesz co?ja bym wolal zeby jednak grali sobie w Kielcach,Warszawie czy w innym miejscu majacym(w porownaniu z Chorzowem)z polska pilka reprezentacyjna wspolnego tyle co Johannesburg z Turniejem Czterech Skoczni..po prostu jakos oni mi nie pasuja na stadion gdzie Polacy Łoili Holendrów,Anglikow,walczyli z Niemcami jak rowny z rownym...gdzie grali PILKARZE ,a nie paralici?gdzie czulo sie ze oni REPEZENTUJA NAS i NAPRAWDE IM SIE CHCE..a moze jakos nie potrafie zobaczyc wielkosci naszego selekcjonera?i nie lapie ducha swiezosci w naszej grze,tylko widze ze póki co prezentujemy pilke ktorej nie mozna skwitowac inaczej niz gwizdem? a moze po prostu jestem wychowany na innych gazetach niz PS,MegaSport czy inne Bravo i stad moje rozgoryczenie na to co widzialem...
ah-i mam prosbe,jesli mozesz-powstrzymaj sie od akcji zaczepnych i tracania mnie swym dowcipem nielekkim,bo mimo iz nastroj mam taki ze chetnie bym sie pospieral,szczegolnie ze widze iz prezentujesz zgola odmienny ptk.widzenia,lecz niestety mam mnostwo pracy i chcialem sie tylko wypowiedziec na temat meczu i kibicow bo jest to temat co najmniej kontrowersyjny...
pozdrawiam serdecznie

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 cze 2006, 17:40

To zaczne nieco od konca.
RzuR pisze:powstrzymaj sie od akcji zaczepnych
Ok, jak najbardziej powazny post sprobuje wytworzyc (nie wiem na ile mi sie uda ;) )
RzuR pisze:Krzysiu-jestes taki kibic?tak?to gdzies qrwa byl we wtorek?w domku?jak jestes taki dopingujacy to czemus nie ruszyl dupy i nie przyjechal?
Tak, bylem w domu. Tak jak kilka milionow innych kibicow reprezentacji. Podejrzewam, ze gdyby grali u mnie w miescie to bym poszedl. Do Chorzowa - wybacz. Tym bardziej, ze mam sejse i czasu brak.

RzuR pisze:te glosy tam na stadionie,te gwizdy-to nie byly przeciw pilkarzom poczatkowo(raczej wszystkim bylo szkoda chlopakow..bo w sumie sklecona w ciagu jednego zgrupowania,pozbawiona kregoslupa druzyna nie mogla na prosty rozum zagrac inaczej)choc tak to moglo wygladac...gwizd byl przeciw Janasowi,przeciwko temu ze nie zabral pilkarzy z ktorymi ta gra jeszcze kilka miesiecy temu wygladala zupelnie inaczej...
Ej, wybacz. Nie wzial Franka i Dudka. Klos grywal i tak na zmiane z Jopem. Wiec Dudek i Franek az tak bardzo zmieniliby obraz gry? Z tym co pokazywal Franek w poprzednich meczach springowych? Ciekawa teoria. No chyba, ze mowisz o innych lepszych zaowdnikach majacych paszport polski, to mnie oswiec, bo szczerze mowiac nie widze takich.
RzuR pisze:gwizd na pilkarzy wzial sie dopiero gdy widac bylo ze im sie po prostu nie chce...nie chce..ze im to wisi ze maja na piersiach Orła Białego i ze patrzy na nich w deszczu,w meczu z malo atrakcyjnym przeciwnikiem 45 tys ludzi..mieli to w dupie po prostu...najpierw oni odwrocili sie od nas,potem dopiero my od nich...
Dziwnie brzmi, jak ktos mowi, ze im sie nie chcialo. Nie chcialo im sie grac w reprezentacji, na tydzien przed najwieksza impreza w ich zyciu, i nawet przyjmujac wersje "gwiazdorzy lecacy na kase" - najwieksza szansa na wypromowanie sie. Nie sadzisz? Moze po prostu inaczej sie nie dalo? Po ciezkich treningach czesto tak wyglada gra druzyny - wolniejsi, wolniejsi, wolniejsi. Mysle, ze mowienie "nie chcialo mu sie podbiec do pilki" jest troche przerysowane, i takie przez pryzmat wkurzonego kibica.
A tak poza tym - Kuszczakowi sie nie chcialo? Puscil frajerska bramke specjalnie? Kazdy jego kontakt z pilka to byly gwizdy. Fajnie.
RzuR pisze:i wiesz co?ja bym wolal zeby jednak grali sobie w Kielcach,Warszawie czy w innym miejscu majacym(w porownaniu z Chorzowem)z polska pilka reprezentacyjna wspolnego tyle co Johannesburg z Turniejem Czterech Skoczni..po prostu jakos oni mi nie pasuja na stadion gdzie Polacy Łoili Holendrów,Anglikow,walczyli z Niemcami jak rowny z rownym...gdzie grali PILKARZE ,a nie paralici?gdzie czulo sie ze oni REPEZENTUJA NAS i NAPRAWDE IM SIE CHCE..a moze jakos nie potrafie zobaczyc wielkosci naszego selekcjonera?i nie lapie ducha swiezosci w naszej grze,tylko widze ze póki co prezentujemy pilke ktorej nie mozna skwitowac inaczej niz gwizdem?
Jak ci sami ludzie wygrywali z Austria to nikt tak nie mowil :roll: Wtedy nie byli paralitykami. Wtedy im sie chcialo grac, a teraz juz nie? Gwizdy? Ok, ja nie mowie ze nie. Nie trzeba im bic brawa, kiedy graja kiche. Ale dopingowanie przecinika? "Jeszcze jeden, jeszcze jeden"? Upokarzajace "Ole!"? Wygwizdywanie kazdego kontaktu z pilka? Jakos tego nie lapie, wybacz.

Awatar użytkownika
iceald
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 02 cze 2006, 17:46

"Na Deynę w Chorzowie też gwizdali" - jak skwitował zachowanie buraków z trybun mój kumpel. A kadra Górskiego potrafiła przegrać z Haiti...
RzuR - ciekaw jestem, czy po tygodniowym zgrupowaniu z 2-3 ciężki treningami dziennie byłbyś w stanie z miejsca zagrać pełnowymiarowy mecz z rywalem pokroju Kolumbii? Biegać za każdą piłką przez pełne 90 minut i nie odstawiać nogi ryzykując kontuzję, mając w perspektywie mecze na Mundialu? Wątpię. I to mocno.
RzuR pisze:gwizd byl przeciw Janasowi,przeciwko temu ze nie zabral pilkarzy z ktorymi ta gra jeszcze kilka miesiecy temu wygladala zupelnie inaczej
Właśnie - kilka miesięcy temu. Kilka miesięcy temu Frankowski grał w Elche i strzelał bramki w przynajmniej co drugim meczu, a Dudek...siedział na ławie :lol: . A jeśli jednak okaże się, że Janas miał rację? Że kadra jest dobrze przygotowana, zarówno kondycyjnie jak i taktycznie, że zawodnicy znają swoje miejsce na boisku, że napastnicy zdobywają bramki? Wtedy też ci wszyscy gwizdający będą twierdzili, że "Janas nie miał racji" i płakałi po Dudku Z Trybun i Franku Bez Gola? Będa na niego gwizdać, czy raczej twierdzić, że "Janas to super trener"? Skoro Janas podjął taką a nie inną decyzję i zaufał tym a nie innym zawodnikom - to i może my wszyscy zaufajmy zarówno jemu, jak i tym zawodnikom, a nie krytykujmy ich na każdym kroku i za każdy błąd. A przynajmniej do momentu, w którym zabrzmi końcowy gwizdek ostatniego meczu Polski na Mundialu - niezależnie od tego, czy będzie to mecz z Kostaryką, czy finał.

Edit:
Krzysztof Jarzyna pisze:Nie trzeba im bic brawa, kiedy graja kiche. Ale dopingowanie przecinika? "Jeszcze jeden, jeszcze jeden"? Upokarzajace "Ole!"? Wygwizdywanie kazdego kontaktu z pilka? Jakos tego nie lapie, wybacz.
Podpisuję się. Wszystkimi posiadanymi rękami i nogami

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 02 cze 2006, 20:21

iceald:
"Na Deynę w Chorzowie też gwizdali"
powaznie?
A kadra Górskiego potrafiła przegrać z Haiti...
jakiekolwiek porownania Orlow Gorskiego do grupki grajkow watpliwej jakosci tworzacych nasza reprezentacje na dzien dzisiejszy,sa absolutnie nie na miejscu i kazde kolejne podjazdy w kierunku tamtej druzyny w dniu pogrzebu śp.Trenera Tysiąclecia bedą przeze mnie atakowane z całą złością,zajadłością i innymi kończącymi się na "-ścią" złowieszczymi slowami..

...zostales ostrzezony..

Krzysiu,piszesz tak:
Wiec Dudek i Franek az tak bardzo zmieniliby obraz gry? Z tym co pokazywal Franek w poprzednich meczach springowych?
jestem pewien ze zmieniliby nastawienie trybun...bo wygladalo to tak ze repreza zamiast laczyc-dzieli!na zwolennikow powolania Dudka i Franka i na zwolennikow zostawienia ich w domu...poza tym-wybacz,nawet w takiej
sytuacji w jakiej jest Dudek,jestem w stanie sobie dac obciac reke ze nienarobil by nam takiego obciachu jak Kusza...ja nic do niego nie mam,ale skoro tak mocno zapowiadal ze chce byc pierwszym,ze chce wziac odpowiedzialnosc za bramke i puszcza taka szmate to tlumaczenie"bo sie zle odbila,bo zle obliczylem"jest troche smieszne...trzeba znac sowje miejsce w szeregu..
ak ci sami ludzie wygrywali z Austria to nikt tak nie mowil Rolling Eyes Wtedy nie byli paralitykami.
Ci sami?
Kuszczak?Dudka?Brożek?Jelen?
Moze po prostu inaczej sie nie dalo? Po ciezkich treningach czesto tak wyglada gra druzyny - wolniejsi, wolniejsi, wolniejsi. Mysle, ze mowienie "nie chcialo mu sie podbiec do pilki" jest troche przerysowane
no to powiedz mi...na jaka QRWE GRAC MECZ PO TAK "KATORŻNICZYM"jak to sie probowano tlumaczyc OBOZIE??co?Janas zapomnial ze gramy z Kolubia?poza tym-troche przerysowane jest to ze po ciezkich treningach nikomu nie chcialo ruszac dupy,bardziej to wygladalo jakby to ze sa "wolniejsi,wolniejsi,wolniejsi" po ciezkim "grillu" ktory byl ostatniego dnia na obozie...moge tylko przypuszczac ze do kielbaski nie otwierali tam Isostara bynajmniej..tylko szkoda ze potem musielismy wszyscy za nich sie wstydzic...
..najpierw oni upokorzyli kibicow,dopiero potem my dalismy im po dupie(nadal twierdze ze slusznie..)..

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 cze 2006, 20:39

RzuR pisze:jestem pewien ze zmieniliby nastawienie trybun...bo wygladalo to tak ze repreza zamiast laczyc-dzieli!na zwolennikow powolania Dudka i Franka i na zwolennikow zostawienia ich w domu...
No ale RzuR sam popatrz - ze zacytuje Piwusa (chyba) - to kibicujecie Dudkowi i Frankowi czy reprezentacji i Polsce? Ja tego nie moge pojac. Owszem, tez uwazam, ze obaj powinni jechac, ale skoro nie jada, to nie bede plakal. Bede czekal co pokaza inni, i najwyzej pozniej mozna jezdzic po Janasie (ktorego nie lubie, ale to niewazne). Popatrz - jezeli zagraja dobrze w Niemczech, jezeli Jelen okaze sie odkryciem, jezeli Rasiak strzeli bramke to co? Tez wszyscy beda plakac, bo nie ma Dudka i Franka?
RzuR pisze:poza tym-wybacz,nawet w takiej
sytuacji w jakiej jest Dudek,jestem w stanie sobie dac obciac reke ze nienarobil by nam takiego obciachu jak Kusza...ja nic do niego nie mam,ale skoro tak mocno zapowiadal ze chce byc pierwszym,ze chce wziac odpowiedzialnosc za bramke i puszcza taka szmate to tlumaczenie"bo sie zle odbila,bo zle obliczylem"jest troche smieszne...trzeba znac sowje miejsce w szere
E no chyba nie bedziesz ocenial chlopaka po jednym bledzie. Przeciez to byla taka szmata, ze nawet takich w b-klasie nie puszczaja. Ma za soba bardzo dobry sezon w jednej z najlepszych lig swiata, a Ty mowisz, ze "powinien znac miejsce w szeregu". Przeciez on nie mowi, ze jest najlepszy na swiecie. Ambicja, zeby bronic bramki reprezentacji Polski to chyba nie jest jakis przejaw zapatrzenia w siebie.
RzuR pisze:Ci sami?
Kuszczak?Dudka?Brożek?Jelen?
Kuszczak popelnil blad. Boruc w meczu z USA tez popelnil. Mniejszy bo mniejszy, ale faktem jest ze przez niego stracilismy bramke.
Brozek gral w ogole? Jak tak, to pewnie ze 3 minuty, bo koncowki nie widzialem, a go nie pamietam. Jelen gral 10 minut? I strzelil bramke, ale mniejsza z tym. Dudka?
Wszyscy ktorych wymieniles weszli kiedy wszystko bylo pozamiatane - i na boisku i na trybunach, wiec na nic nie mieli wplywu - ani na gre, ani na zachowanie kibicow. No chyba, ze wiedzieliscie w ciemno, ze wejda i tak profilaktycznie wygwizdaliscie wszystko co bialo-czerwone.
RzuR pisze:no to powiedz mi...na jaka QRWE GRAC MECZ PO TAK "KATORŻNICZYM"jak to sie probowano tlumaczyc OBOZIE??co?Janas zapomnial ze gramy z Kolubia?
:roll:
Sparingi? Po co w okresie przygotowawczym druzyny graja mecze? Czasem na sniegu, po obozach wytrzymalosciowych? Nie powiem Ci, bo nie jestem trenerem, ale mysle ze chodzi o jakies zgranie, przecwiczenie wariantow czy cos w tym stylu.
RzuR pisze:po ciezkim "grillu" ktory byl ostatniego dnia na obozie...moge tylko przypuszczac ze do kielbaski nie otwierali tam Isostara bynajmniej..tylko szkoda ze potem musielismy wszyscy za nich sie wstydzic...
:roll:
No nie wiem. Daleki jestem od podejrzewania ich o jakies imprezowanie na tydzien przed mundialem. No ale Ty pewnie masz jakies lepsze informacje :roll:
RzuR pisze:najpierw oni upokorzyli kibicow,dopiero potem my dalismy im po dupie(nadal twierdze ze slusznie..)..
Daj spokoj. Jak idziesz na Gornika i nie wyjdzie im mecz to tez czujesz sie upokorzony? Ciekawe.

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 02 cze 2006, 20:48

Niemcy - Kolumbia 3:0, nasi na pewno podniesli sie na duchu i nabrali pewnosci siebie :D

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 cze 2006, 20:52

Krzysztof Jarzyna pisze:Przeciez to byla taka szmata, ze nawet takich w b-klasie nie puszczaja.
Bylem swiadkiem na jednym z meczy A-klasy mianowice MGKS Lubraniec - Tęcza Topólka (3:2), gdzie bramka padla podobnej urody dla Tęczy ;) Wiec bramki takie padaja :lol:
RzuR pisze:..najpierw oni upokorzyli kibicow,dopiero potem my dalismy im po dupie(nadal twierdze ze slusznie..)..
Tak, nasza repra gra zeby upokarzac kibicow. Jezli nawet tak to odczules to nie zrobil tego Kuszczak specjalniezeby cie upokorzyc. Powaznie
RzuR pisze:tylko szkoda ze potem musielismy wszyscy za nich sie wstydzic...
Nawet jakby dostali nie wiem ile to nie wstydzil bym sie za nich. W koncu to reprezentacja mojego kraju. A kibice na Stadionie Slaskim powinni raczej wspierac swoich reprezentantow niz jeszcze ich dolowac. Jak to juz ktos napisal: Precz z kibicami sukcesu.

Rzur
Ja widze ze chcesz stac sie kontrowersyjna postacia tego forum, ale prosze nie rob tego w tym temacie :lol:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 02 cze 2006, 21:54

Rzur
Ja widze ze chcesz stac sie kontrowersyjna postacia tego forum, ale prosze nie rob tego w tym temacie
tak poza tematem-jestem tu na forum 6 mscy dluzej niz Ty,wiec moze nie prostuj mnie ox?bede wdzieczny...
a poza tym-jest takie przyslowie:"tam gdzie wszyscy mysla tak samo-tak naprawde nie mysli nikt..",wiec akurat to ze nie wszyscy lykają jak mlode pelikany papę propagandy sukcesu którą dostarcza nam TVP,PN,PS i inne organy PZPN powinno być raczej in plus na tym forum..
Tak, nasza repra gra zeby upokarzac kibicow. Jezli nawet tak to odczules to nie zrobil tego Kuszczak specjalniezeby cie upokorzyc. Powaznie
na Powaznie to jesli chodzi o sarkazm to jestes nienajlepszy,kolego...dokladnie wiem ze Kusza nie zrobil tego specjalnie..z calej trojcy bramkarzy ktorych Janas powolal uwazam ze to wlasnie on powinen stanac w bramce bo ma za soba najlepszy sezon(choc niepierwszy byl to klops w jego wykonaniu..)i to w znacznie lepszej lidze niz Szkocka,czy pozal sie Boze,nasza...powaznie..tylko jest jedna sprawa..sam budował skutecznie wokół siebie ciśnienie ze to on bedzie nr 1 i ze to on powinien stanac w bramce no i..stanął..trzeba brać odpowiedzialność za swoje slowa,teraz ją bierze-gwoli prawdy-jako jedyny wyszedl,paradoksalnie,przed kibicami-z twarzą...bo nie spieprzył jak nasz dzielny katarski kapitan do szatni i nie zwyzywał wscieklych kibicow od wiesniaków jak mieszczuch z Siedlec(!?) tylko jako jedyny rozmawial z dziennikarzami dluzej itd.
Krzysztof:
Daleki jestem od podejrzewania ich o jakies imprezowanie na tydzien przed mundialem.
Krzysiu,plz,nie slab mnie...co ty chlopie?!?myslisz ze oni tego grila(ktorego zreszta wcale sie nie wypierali-w prasie,TV..)przy kefirku spedzili?a poza tym-w Korei/Japonii dziala oslawiony "komitet bankietowy" i nic mu nie przeszkadzalo nawet to ze mistrzostwa trwaly..?
tak profilaktycznie wygwizdaliscie wszystko co bialo-czerwone.
tu juz lecisz po bandzie stary...slyszales choc jeden gwizd do 65 minuty w kierunku naszych?nie rob jaj takimi textami bo to sie nie godzi...mnie tez ta sprawa uwiera,ale trzymajmy sie faktow ox?
to kibicujecie Dudkowi i Frankowi czy reprezentacji i Polsce?
po pierwsze-twoja wypowiedz jest dowodem jawnym ze Janas skutecznie w Polsce podzielil kibicow...KIBICUJECIE,KIBICUJEMY,ONI KIBICUJA....a GÓWNO!wszyscy kibicujemy RAZEM..tylko ze patrzysz na to wszystko czysto wirtualnie-zareczam Ci-zakladajac ze jestes np z Lodzi(strzelam-wiem ze kibicujesz RTSowi,gratki awansu i zapraszam na Roosvelta:> )cisniesz pol dnia na mecz,siedzisz w deszczu,drzesz ryja i patrzysz jak grajki odpierd*laja MANIANE..nie wqrwil bys sie?ano bys sie wqrwil..gosc ze Szczecina ponoc malo sraczki nie dostal od darcia sie KOOOLUUUMBIA:D
a ten Stadion i Ci ludzie widzieli mnostwo meczy reprezy,niektore nawet slabsze,ale nigdy takiego w ktorym reprezentanci mowiac obrazowo-w takim stopniu polozyli laske na kibicow i co gorsza na to ze reprezentuja nasza Ojczyzne...[/url]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”