Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » wczoraj, 13:28
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 13:28
Zgadzam w 100% z tym co tutaj napisałeś do League, ale mam jedną uwagę.Zygmunt-1 pisze: ↑wczoraj, 13:21Ja rozumiem, że można lubić jakąś opcję polityczną bardziej, inną mniej. Normalna sprawa. Ale u Ciebie to jest jakaś chorobliwa mania. Nie różnisz się niczym od tych starych dziadów co czytają i komentują Sokzburaka oraz tymi co oglądają nałogowo Republikę. Wszystko odbierasz jak atak, każda krytyka KO kończy się krytyką największej konkurencji nawet jakby się okazało, że jedni i drudzy robią to samo. I to chyba pokazuje, że to toczenie wojny ko-pis daje im efekt taki jak tego oczekują. Ludzie sobie skaczą do gardeł, bo ktoś źle powiedział o Tusku a inny o Kaczyńskim. Bardziej boli obrażanie politycznego guru niż matki.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » wczoraj, 13:31
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » wczoraj, 13:34
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » wczoraj, 13:35
W sensie ten wpis?
No a kogo miałem podać jako przykład skoro League to fanatyk opcji rządzącej? Brauna, Mentzena, Zandberga? A może Kopacz?
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » wczoraj, 13:37
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 13:38
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » wczoraj, 13:39
Zygmunt-1
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » wczoraj, 13:59
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 15:32
Mi się ona kojarzy z Anyą Taylor-Joy, a ta mi się kojarzy z gołębiem. A gołębi [k****] nie lubię.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » wczoraj, 15:50
Spoko.Jak tam wolisz.
A jaka to miała by być reakcja?sickstick pisze: ↑wczoraj, 13:28Swoją drogą sądzicie że prezydent Nawrocki jakoś zareaguje jeśli zeznania Krala o tym że Sakiewicz przyjmował kasę w zamian za obietnice wet prezydenckich (zakładam że Nawrocki o niczym nie wiedział) ? No bo sory, ale jeśli to prawda to prezes Rki dopuści się takie kupczenia imieniem prezydenta, że cały ten hejt PO-strony jest tutaj wręcz śmiesznie marginalny.
PietroBosman
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » wczoraj, 17:38
tu nie chodzi co ja wolę. Po prostu nie rozróżniasz
Za długo się gotują czy jak?
League
Zygmunt-1
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio