Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 25 lip 2026, 17:46
Vol'jin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 25 lip 2026, 17:49
Ale ta asysta do Camardy fałszem to ładna
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 lip 2026, 18:05
No właśnie o tym piszę. Gość popisał na TT, dostał robotę w Tuttosport i później te swoje dyrdymały przekazuje a ludzie w to wierzę i tworzą różne teorie jak ktoś nagle zacznie grać, bo wcześniej nie dano mu prawdziwej szansy.Przecież zacytowałeś gościa zajmującego się głównie Milanem, który z Twittera parę lat temu dostał robotę w Tuttosport
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 25 lip 2026, 18:09
Ah ok, myślałem że mówisz o tym, że wcześniej pisali o Chukwu na wahadle a ma grać za napastnikiem. Źle zrozumiałem sarkazm.mete pisze: ↑25 lip 2026, 18:05No właśnie o tym piszę. Gość popisał na TT, dostał robotę w Tuttosport i później te swoje dyrdymały przekazuje a ludzie w to wierzę i tworzą różne teorie jak ktoś nagle zacznie grać, bo wcześniej nie dano mu prawdziwej szansy.Przecież zacytowałeś gościa zajmującego się głównie Milanem, który z Twittera parę lat temu dostał robotę w Tuttosport
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 25 lip 2026, 20:20
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 lip 2026, 20:26
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 25 lip 2026, 21:31
Dokładnie. Jak czytam internety to ludzie piszą pozytywnie o Udogu dziś. Nie wie czy prawda nie widziałem. Ogólnie najsłabiej z młodzieży miał zagrać Guerier,ale to jak mówię opinie zebrane z neta bo nie było jak obejrzeć.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 25 lip 2026, 21:41
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 25 lip 2026, 22:11
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 lip 2026, 22:19
Seba82 Pavlovic będąc na wysokości pola karnego bez jakiekolwiek sprawdzenia pozycji bramkarza (gdzie miał stać Torriani przy piłce tak blisko bramki i pressingu Celticu) zagrywa piłkę wzdłuż boiska przez całe pole karne. Serio próbujesz w jakikolwiek sposób to usprawiedliwiać? Przecież to amatorski błąd.Jak już pisałem Pavlo bym nie do końca winił,bo tu mlody na bramce zaspał,ale jest niedoświadczony więc błędy będzie popełniał. Donnaruma miał większe babole czasami. Ładna, natomiast,interwencja przy rzucie wolnym,bo Celtic by miał ładnego gola.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 26 lip 2026, 0:16
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 26 lip 2026, 7:31
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 26 lip 2026, 21:42
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 lip 2026, 21:43
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio
AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 25 lip 2026, 17:45
Longo jak się wybil teoche na TT to zaczął pisać dla calciomercato. Ten podobna droga ale do Tuttosport.
Poza tym Chukwu zastąpił Athekame,to nie wszedł na jego pozycję? Bo te streamy to wiecznie przerwane a próbowałem włączyć od 75 minuty bezskutecznie.
Widziałem skróty bramek tylko.