Seriale

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2017
Kibicuję: Manchester United

Seriale

Post autor: Mr.Chris » 25 lip 2026, 22:13

Przema pisze:
25 lip 2026, 19:52
Zacząłem kiedyś oglądać tą najwcześniejszą cheonolgoicznie część 1800 ileś tam ale nie byłem w stanie przebrnąć przez więcej niż dwa odcinki więc te seriale uderzające w historie tak średnio do mnie trafiają.
Bo nie są zbyt dobre :D w pierwszej części wkurwia mnie ta małolata, a druga ma kilka fajnych postaci, w tym genialna rola Helen Mirren, ale jest jakby przeciągnięta i spokojnie mogliby zrobić to wszystko w jednym sezonie, zwłaszcza ucinając beznadziejny wątek indiański, który póki co do niczego nie prowadzi.
Przema pisze:
Gdzieś też rzuciło mi się w oczy że powstał serial Madison i nawet ma niezłe oceny plus gra tam Kurt Russel. Jednak nie ma tam żadnych postaci znanych z rodziny Duttonow.
Oglądałeś to może?
Mam w odległych planach. Wiem, że obejrzę i czytałem pozytywne opinie, ale niezbyt mnie do niego ciągnie i pewnie wleci kiedyś jako zapchajdziura.
Przema pisze:
Swoją drogą genialne są te postacie. Ja zwłaszcza- fanem Ripa jestem.
Yellowstone zrobiło zajebisty casting i miało świetnie stworzone postaci. Nawet prawniczyna dawał dużo w serialu, pomimo, że nie dało się czuć do niego jakiejkolwiek sympatii. To też pierwszy serial, gdzie naprawdę zajebiście potrafili wykreować role kobiece. Beth, Cara, Alexandra (obie 1923), czy z pobocznych Monica albo Teeter. Z głównych postaci żeńskich tylko gówniara z 1883 mnie wkurwiała.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”