Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » 15 lip 2026, 11:35
Pelart2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 15 lip 2026, 11:37
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 15 lip 2026, 12:13
Najpierw naucz się czy a potem pisz. Pogardę mam dla tego typa a nie dla narodu. Każdy z IQ większym niż numer buta to zrozumieli a ty l, cloner i kilku innych nie ale nie dziwi mnie to. Najsłabsze ogniwa forum. Plus ten śmieszny hejter konfitury. Pewnie sam parkuje na chodnikach stary dziad
League
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 15 lip 2026, 12:25
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sh00t » 15 lip 2026, 12:27
Pogardę masz dla polaczka, ale do ukraińca, który najebany jechał na motorze i zaczął się rzucać do kobiety, to już nie? O nim to z wielkiej litery, tak? Każdy twój wpis ostatnimi czasy to kompromitacja, lecisz dalej lewakuLeague pisze: ↑15 lip 2026, 12:13Najpierw naucz się czy a potem pisz. Pogardę mam dla tego typa a nie dla narodu. Każdy z IQ większym niż numer buta to zrozumieli a ty l, cloner i kilku innych nie ale nie dziwi mnie to. Najsłabsze ogniwa forum. Plus ten śmieszny hejter konfitury. Pewnie sam parkuje na chodnikach stary dziad
Cloner jedzie po mnie że niby mieszka blisko granicy niemieckiejjakim trzeba być prymitywem by myśleć że to obelga. I to mówi ten co mieszka na Śląsku
jedyne co tutaj robi to wrzuca filmiki Jasia kapeli a drugi stary cap jedzie po konfiturze gdzie 10 osób mu tłumaczy co źle pisze i nic nie skumał i dalej swoje
padlika(wiadomo od czego nick
czy zygusia nie skomentuję bo oni pewnie we dwójkę piszą w sensie jeden czyta drugi pisze
Sh00t
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 15 lip 2026, 12:28
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 15 lip 2026, 13:27
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 15 lip 2026, 13:45
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 15 lip 2026, 13:59
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 15 lip 2026, 14:03
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 15 lip 2026, 14:53
60 leci do administracji na skargę jak samemu konfiturę obrażasz wulgarnie. Ja wulgaryzmu nie używam a za słowo na j należy się warn tobieEyesmon pisze: ↑15 lip 2026, 13:27Może i jestem stary ale za tego capa i dziada (bo zakładam ze to o mniemozesz mnie @johny batonik dopisać do fight clubu bo chętnie bym sie spotkał na zywo z tym śmiesznym league (mala litera nieprzypadkiem) na zywo i wyjaśnił sobie parę rzeczy
Btw gdzie jest Warm za takie obelgi? Administracja śpi? Czy ten koleś ma jakies specjalne względy?
Ps. Parkuję też na miejscach dla rodzin z dziećmi i śmieje sie z Karyn które o to robią dramę. A na chodniku jeszcze drzwi otwieram zeby musieli mnie bokiem odchodzić. Taki skurczybyk ze mnie![]()
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 15 lip 2026, 15:00
@matt skoro jest WP dla Padika to gdzie WP dla league? Chyba że to działa jak sędziowie w sprawie Argentyny na mundialu
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 15 lip 2026, 15:07
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 15 lip 2026, 15:08
Eyesmon
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio