Jeszcze przed chwilą się upewniłem ale ten od wjazdu na Morksie Oko nie żyje na nasz koszt ani nawet nie mieszka w Polsce (ani teraz ani przed wjazdem na MO) - to influencer ze Lwowa, który specjalnie przyjechał tu w ramach jakiejś podróży.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 9:39
Jeszcze przed chwilą się upewniłem ale ten od wjazdu na Morksie Oko nie żyje na nasz koszt ani nawet nie mieszka w Polsce (ani teraz ani przed wjazdem na MO) - to influencer ze Lwowa, który specjalnie przyjechał tu w ramach jakiejś podróży.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 9:48
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » wczoraj, 9:52
To o co chodzi Polakom wypisującym takie bzdury jak wyżej? Albo pracują albo mają tyle siana że mogliby se kupić jakąś wieś na Lubelszczyźnie albo Mazurach. Może to ludzi boli? Że bogatszych statystycznie jest ich więcej niż Polaków ?
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 10:02
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » wczoraj, 10:03
piotrcies
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 10:07
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 10:08
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » wczoraj, 10:23
Przeczytalem ten post pare razy bo nie wierzylem w to co widze i za kazdym kolejnym razem brzmial dla mnie gorzej.Eyesmon pisze: ↑wczoraj, 7:09To 6 x wytłumaczę. Nie wysyłam na front młodych somalijczykow czy sudanczykow a jedynie Ukraińców. Mimo ze sam pomogłem parunastu rodzinom po tym jak ten naród ostatnio nas traktuje
To nie jest hipokryzja bo ja na front wysylam nierobów ktorzy przyjechali do PL i żyją na nasz koszt nie okazując nawet elementarnego szacunku do tego kraju (typu influ od wjazdu na morskie oko). Jeśli u nas bylaby wojna to owszem, pewnie bym wyjechal ale do uczciwej pracy i mając respekt do kraju który by mi takie możliwości zaoferował.
2 różne sytuacje a to ze Wy to widzicie jako 1:1 to juz nie moja wina
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » wczoraj, 10:32
Czyli Teraz dzięki ustawom nie ma za nasze ? A te 800 tysięcy Ukraińców pracuje na etacie i dokłada się budżetu to za ich czy tylko za nasze ?
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 11:16
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 11:28
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » wczoraj, 11:30
johny batonik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 11:34
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 11:43
O jakim procencie ludzi mowimy? Ilu z tych Ukraincow przyjechalo i nie pracuje? wylaczamy z tego dzieci i starców. Bo pewnie dysponujesz jakimis danymi na ten temat? Mam nadzieje, bo nie chce mi sie grzebac w statystykach zusu, urzedów pracy itd.
Przema
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio