Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 11 lip 2026, 12:50
DDK
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 lip 2026, 11:03
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 12 lip 2026, 18:30
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 12 lip 2026, 18:58
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sinik1988 » 12 lip 2026, 18:59
Sinik1988

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » wczoraj, 23:29
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » wczoraj, 23:34
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » dzisiaj, 0:07
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » dzisiaj, 11:28
O, jakiś czas temu myślałem o tym, że gdy mieliśmy zgodę z Legią, to chodząc w barwach Pogoni po stolicy, jedynym ryzykiem było zbyt szybkie uchlanie się w trupa. Te nowe "przyjaźnie" nie gwarantują takich możliwości turystycznych. Łódź i Kraków dostarczają inne atrakcje, a do Chorzowa nie ma po co jeździć. Zapomniałem o kolebce polskiego patoinfluencerstwa, jakim jest Toruń.
karollo89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » dzisiaj, 11:44
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » dzisiaj, 11:48
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » dzisiaj, 12:19
zawsze mnie zastanawiało, jakim troglodytą trzeba być, żeby komuś się przywalić o koszulkę klubową. Jak chcą się napieprzać za kluby, to niech się umówią w lesie i między sobą biją lub walczą na doping na stadionie, ale atakowanie ludzi na ulicach, bo mają złe barwy, to jest już wyższy poziom spierdolenia.karollo89 pisze: ↑dzisiaj, 11:28O, jakiś czas temu myślałem o tym, że gdy mieliśmy zgodę z Legią, to chodząc w barwach Pogoni po stolicy, jedynym ryzykiem było zbyt szybkie uchlanie się w trupa. Te nowe "przyjaźnie" nie gwarantują takich możliwości turystycznych. Łódź i Kraków dostarczają inne atrakcje, a do Chorzowa nie ma po co jeździć. Zapomniałem o kolebce polskiego patoinfluencerstwa, jakim jest Toruń.
piotrcies
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » dzisiaj, 12:25
życie, ale beznadziejne zasady. Noszenie koszulki =/= bycie częścią kibolskiego środowiska. Ja np. zakładając koszulkę United nie zastanawiam się, czy w jakimś mieście nie ma zgody City, po prostu ubieram się tak i nikomu problemu tym nie powinienem robić. A zwierzakom się małpie rozumy odpalają i już im się instynkt stadny włącza, walki plemienne itd. Śmieszne to u nas, że za klubowe barwy ludzie bez powodu w ryj mogą dać XD
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio