Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2002
Kibicuję: Manchester United

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Mr.Chris » 13 lip 2026, 18:20

Piękne te gadki o tym jak to niemal wszyscy Polacy spierdolą, bo wygodne życie. To samo mówiła rosyjska propaganda w 2022*, gdzie nie jeden urzędas i korposzczur w pierwszych dniach inwazji wstąpili do wojska, a wielu stadionowych bohater, którzy na co dzień posługują się hasłami patriotycznymi spierdolił z kraju.

Prawda taka, że w sytuacji zagrożenia państwa i narodu, nawet najbardziej niepozorna jednostka okaże się odważniejsza niż paker z siłowni.

*Nie dopowiadajcie sobie, że nazywam Was ruskimi trollami. Chodzi mi o zbieżność nastrojów.
Przema pisze:
13 lip 2026, 18:14
Problem z nim mają ci, którzy nie mogą się zgodzić na zaprzestania łamania prawa - nie żal mi takich ani trochę a mandaty powinny być srogie i bez żadnej litości. :witam:
Nigdy nie złamałem prawa poprzez stanie w niedozwolonym miejscu, ale jestem przeciwny publikowaniu wizerunku bez zgody tej osoby. Cieszę się, że jego wizerunek został za to opublikowany, bo nawet nie zdaje sobie sprawy ile mógł narobić problemów ludziom pokazanym na swoich filmach. Niech sam poczuje jak to jest.

Edit: albo zdaje ale ma wyjebane

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”