Jachira ci nie przeszkadza. Czarzasty, Giertych, Mejza,Brejza...

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 12 lip 2026, 7:50
Kto powiedział że nie przeszkadza tylko że Braun to jest inny kaliber. Trzeba mieć dużo złej woli wy twierdzić że nic nie znacząca Jachira jest nawet blisko lidera partii korony. Dodalbym Kukiza, berkovitza, bosaka, tumana, czarna, batyra i wielu innychPietroBosman pisze: ↑12 lip 2026, 1:04Jachira ci nie przeszkadza. Czarzasty, Giertych, Mejza,Brejza...
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 12 lip 2026, 10:11
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 12 lip 2026, 10:41
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 12 lip 2026, 10:43
Czarna?League pisze: ↑12 lip 2026, 7:50Kto powiedział że nie przeszkadza tylko że Braun to jest inny kaliber. Trzeba mieć dużo złej woli wy twierdzić że nic nie znacząca Jachira jest nawet blisko lidera partii korony. Dodalbym Kukiza, berkovitza, bosaka, tumana, czarna, batyra i wielu innychPietroBosman pisze: ↑12 lip 2026, 1:04Jachira ci nie przeszkadza. Czarzasty, Giertych, Mejza,Brejza...
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lip 2026, 10:46
Pewnie Zajączkowska.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 12 lip 2026, 10:49
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 lip 2026, 10:49
Boromir

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 12 lip 2026, 11:01
cloner jedyne co potrafi to hejtować a sam nic nic mądrego nie napisze. Otóż o zajączkowkiej zapomniałęm bo to poziom Jachiry, potrafi jedyne co to gadać jakieś bzdury ale póki są nikim ważnym to nie ma co się przejmować. Autokorekta zadziałała i jedynie Boromir miał racje.
To są tylko twoje domysły i myśł życzeniowa. Każda partia ma swoich wyborców i jak twierdzisz że jedni bardziej są stali niż inni to się mylisz. A clonerek pisze ze jestem Niemcem to jest kolejny dowód że typ jest śmieszny. W KO także pełno kretynów ale mniejsze zło obecnie. Z Konfy jedynie Mentzen i kilku od nich są jeszcze ok bo odłam Bosaka to porażka.PietroBosman pisze: ↑12 lip 2026, 10:51Nie wydaje mi się, żeby tzw."moherowe berety" miały tyle do powiedzenia oraz takie oddziaływanie na rządzących.
Zajączkowska jest czarnowłosa a nie czarna. Nie ją miałem na myśli ale widać że nie znasz określenia słowa rasizm.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 13 lip 2026, 6:12
Nigdzie nie napisałem nic o stałości wyborców. Pisałem o sile oddziaływania danej grupy na rządzących.League pisze: ↑12 lip 2026, 11:01To są tylko twoje domysły i myśł życzeniowa. Każda partia ma swoich wyborców i jak twierdzisz że jedni bardziej są stali niż inni to się mylisz. A clonerek pisze ze jestem Niemcem to jest kolejny dowód że typ jest śmieszny. W KO także pełno kretynów ale mniejsze zło obecnie. Z Konfy jedynie Mentzen i kilku od nich są jeszcze ok bo odłam Bosaka to porażka.PietroBosman pisze: ↑12 lip 2026, 10:51Nie wydaje mi się, żeby tzw."moherowe berety" miały tyle do powiedzenia oraz takie oddziaływanie na rządzących.
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 13 lip 2026, 6:32
Bez różnicy. Każdy rząd jak dorwie się do władzy to wie najlepiejPietroBosman pisze: ↑13 lip 2026, 6:12Nigdzie nie napisałem nic o stałości wyborców. Pisałem o sile oddziaływania danej grupy na rządzących.
League
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio