Szymon Rojek jako główny i Maciej Makuszewski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 10 kwie 2025, 22:15
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 22 cze 2026, 21:43
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 22 cze 2026, 21:54
Nie wiem kim sa Ci ludzie (tj. cloner przedstawil jednego, ale ogolnie - nie znalem ich do dzis), wierze, ze znaja sie na rzeczy, ale ta dyskusja wraca bardzo czesto. Dla mnie Eleven ma najlepsza grupe komentatorow, ale zdarza sie uslyszec, ze nie oddaja dobrze emocji.
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 22 cze 2026, 21:58
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 22 cze 2026, 22:10
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » 22 cze 2026, 22:27
Zdecydowanie jest przehajpowany. Nie zgodzie się, że jest asłuchalny - przynajmniej dla mnie. Święcicki to taki przerost formy nad treścią, jest bardzo inteligentny i mega elokwentny i moim zdaniem na tym jedzie. O ile komentatorsko jest dla mnie mimo wszystko ok, to jako ,,ekspert" wypowiada się dosłownie na temat każdej ligi, udaje, że wie wszystko, rozumie i generalnie na każdy temat ma opinię. Troszkę podjeżdża farmazonem. Szczególnie to dostrzegam kiedy np ja siedzę w jakimś temacie, wiem o co chodzi a potem wjeżdża Mati i pieprzy takie głupoty, że tylko się uśmiecham pod nosem.
Matrixxx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 22 cze 2026, 22:32
fillion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 22 cze 2026, 22:42
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » 22 cze 2026, 22:50
No to mamy podobnie z Kapica. Nie rozumiem jak ktoś taki utrzymuje się na rynku tyle lat. Wiem, że zajmuje się/ zajmował F1. Być może tam się super sprawdza. Natomiast wiem, że komentując czy ogólnie działając przy seria a jest moim zdaniem najgorsza postacią jaka kiedykolwiek przewinęła się przez eleven. Straszny jest chłop, a ten jego idiotyczny śmiech to było coś absolutnie żenującego. Chyba przewinal się też przez weszło/ kanał zero. Nie da się go słuchać, mega irytujący a i merytorycznie bardzo słabo.
Matrixxx
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio