Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 kwie 2026, 19:27
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 25 kwie 2026, 19:33
raczej nie ; p
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 25 kwie 2026, 19:39
Dla mnie piłka to też priorytet ale dla odmiany coś innego też fajnie obejrzećHMK pisze: ↑25 kwie 2026, 19:33raczej nie ; p
mnie na ogół mało rzeczy już jara do oglądania, poza piłką i CS'em nie oglądam nic, ale ja do większości dyscyplin jestem uprzedzony i mógłbym wystawić jednozdaniowca coś jak wyżej brzmiącego absurdalnie dlaczego dany sport mi nie siedzi. Nawet koszykówka, która wydaje się być bardzo dynamicznym sportem mi nie podeszła
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 kwie 2026, 14:17
U mnie żużel nadal w serduszku, ale miałam w ostatnich latach duży problem z folwarkiem rodzinnym we Włókniarzu. Do tego cena biletów nie jest zachęcająca np. do rodzinnego wyjścia i trochę się tam chodzić odechciewa – zero atmosfery, trybuny świecą pustkami, z własną wodą nie wejdziesz, a ceny na miejscu totalnie z kosmosu. No, średnio ogólnie to wygląda
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 27 kwie 2026, 17:18
Ja tak wspomniałem tu o żużlu bo liczyłem że ktoś nawiąże temat no ale jak widać małe zainteresowanie. Grudziądz żyje żużlem tak więc na meczach jest przeważnie komplet i wspaniała atmosfera, czego nie można powiedzieć o stadionie II ligowej Olimpii który świeci pustkami. Włókniarz to czołówka polskiego żużla chociaż ostatnie MP zdobyli ponad 20 lat temu ale parę sezonów temu mieli brąz. GKM sezon temu otarł się o podium na którym jeszcze nigdy nie byli. Teraz mają solidny skład i znów jest nadzieja na pierwsze medale w historii.futbolowa pisze: ↑27 kwie 2026, 14:17U mnie żużel nadal w serduszku, ale miałam w ostatnich latach duży problem z folwarkiem rodzinnym we Włókniarzu. Do tego cena biletów nie jest zachęcająca np. do rodzinnego wyjścia i trochę się tam chodzić odechciewa – zero atmosfery, trybuny świecą pustkami, z własną wodą nie wejdziesz, a ceny na miejscu totalnie z kosmosu. No, średnio ogólnie to wygląda![]()
FILIPPO828
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 kwie 2026, 17:32
Pamiętny mecz z Toruniem, byłam wtedy w gimnazjum i zostałam wyrzucona w poniedziałek z polskiego za noszenie szalika na lekcji xD Ciekawostka: w tamtym czasie utworzyła się u nas grupa ultras, której byłam aktywną częściąFILIPPO828 pisze: ↑27 kwie 2026, 17:18Ja tak wspomniałem tu o żużlu bo liczyłem że ktoś nawiąże temat no ale jak widać małe zainteresowanie. Grudziądz żyje żużlem tak więc na meczach jest przeważnie komplet i wspaniała atmosfera, czego nie można powiedzieć o stadionie II ligowej Olimpii który świeci pustkami. Włókniarz to czołówka polskiego żużla chociaż ostatnie MP zdobyli ponad 20 lat temu ale parę sezonów temu mieli brąz. GKM sezon temu otarł się o podium na którym jeszcze nigdy nie byli. Teraz mają solidny skład i znów jest nadzieja na pierwsze medale w historii.futbolowa pisze: ↑27 kwie 2026, 14:17U mnie żużel nadal w serduszku, ale miałam w ostatnich latach duży problem z folwarkiem rodzinnym we Włókniarzu. Do tego cena biletów nie jest zachęcająca np. do rodzinnego wyjścia i trochę się tam chodzić odechciewa – zero atmosfery, trybuny świecą pustkami, z własną wodą nie wejdziesz, a ceny na miejscu totalnie z kosmosu. No, średnio ogólnie to wygląda![]()
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 27 kwie 2026, 18:17
Zawsze to jakieś fajne wspomnienia są. Trochę inne czasy bo nastolatkami byliśmyfutbolowa pisze: ↑27 kwie 2026, 17:32Pamiętny mecz z Toruniem, byłam wtedy w gimnazjum i zostałam wyrzucona w poniedziałek z polskiego za noszenie szalika na lekcji xD Ciekawostka: w tamtym czasie utworzyła się u nas grupa ultras, której byłam aktywną częścią
A Grudziądz od zawsze kojarzy mi się wyłącznie z żużlem. Prowadziłam ostatnio warsztaty dla pracowników instytucji kultury, a uczestnicy byli m.in. z Grudziądza, Torunia, Bydgoszczy, Rybnika i Gdańska, więc w takim składzie żużel był oczywistym wątkiem
FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 kwie 2026, 19:44

Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 27 kwie 2026, 20:19
Ja też mam taką nadzieję, szkoda by mi było, bo już upadek AZS pokazał, że w tym mieście nawet klub z sukcesami może zostać zaorany zupełnie.FILIPPO828 pisze: ↑27 kwie 2026, 18:17Zawsze to jakieś fajne wspomnienia są. Trochę inne czasy bo nastolatkami byliśmy ja w tym czasie chodziłem na mecze Anwilu bo pochodzę z Włocławka a więc miasta koszykówki. Wracając do Włókniarza to kolega opowiadał mi że mieliście w tych latach "zgodę" z kibicami żużla z Grudziądza. Teraz GKM trzyma już tylko z Polonią Bydgoszcz, która może w końcu wróci do ekstraligi. Wierzę że Włókniarz jeszcze się przebudzi w tym sezonie i nie spadną klasę niżej.
I za dużo dorosłego życia
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 02 maja 2026, 22:17
FILIPPO828

FILIPPO828

FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 02 maja 2026, 23:46
FILIPPO828
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 03 maja 2026, 0:19
Zygmunt-1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited