Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 03 lip 2024, 23:32
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 03 lip 2024, 23:57
Problemem nie są wykresy same w sobie, bo człowiek nie widzi tyle ile widzą statystyki (para oczu chodząca za piłką vs kilkanaście kamer) - a to jak się je przedstawia i o nich mówi, bo mogąc w 20 sekund sprawdzić takie rzeczy wręcz powinno się 'walidować' swoje 'eyetestowe' opinie (tak jak i sprawdzać te twitterkowe).
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 lip 2024, 6:28
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 lip 2024, 6:41
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 04 lip 2024, 6:47
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 04 lip 2024, 7:08
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 04 lip 2024, 7:39
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 lip 2024, 7:46
Z prostego powodu - już rok temu wydano mniej niż można było i wiele wskazuje, że w tym roku też wydadzą mniej na ile bilans pozwoli nawet jeżeli wydadzą te 50 baniek.gilardino11 pisze: ↑04 lip 2024, 6:28Miało być po nad 50 milionów euro na transfery plus ewentualne sprzedaże (CDK Saelamakers) więc skąd te nerwy Mete?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 lip 2024, 7:59
'ocenimy po sezonie ten zaciag z championship'
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 04 lip 2024, 11:59
"Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych."Delpiero14 pisze: ↑04 lip 2024, 6:41Chciałbym mieć w sobie tyle pozytywnej energii co Seba82. Czasem mam wrażenie że Milan mógłby kupić Jóźwiaka w pakiecie z Puchaczem, a ten mimo wszystko znalazłby tam jakieś pozytywy.
No zapewne bardzo ostro "ich" nie chciał.
Zabawne jest to, że historia piłki nożnej pokazała wielokrotnie, że piłkarz zmieniając klub nagle zaczął grać zupełnie inaczej niż poprzednio. Oczywiście to nie jest regułą, ale w klubie do którego w ostatnich latach trafiali w 80% piłkarze, którzy zawodzili dotychczas w swoich klubach, nadal ocenia się piłkarzy przed założeniem koszulki.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 04 lip 2024, 12:10
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 lip 2024, 12:13
Te analizy Twitterowe przerabialiśmy rok temu w sprawie Piolego i ostatecznie wyszło jak wyszło to raz.Zodyn się nie pokusił o porównanie stylu gry Fonseci z tym jaką charalterystyke prezentuje Emerson, nawet w jednym zdaniu i czy w ogóle ma cokolwiek by się w tej taktyce odnaleźć. Żadnej analizy tylko tam grał słabo i tam grał słabo a dlaczego grał słabo? A nie wiem nieważne, grał słabo.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 04 lip 2024, 12:24
Wasz problem polega w nadinterpretacji, która bierze się z niechęci do ludzi siedzących w tym klubie.
Nie pisałbym tego gdyby nie fakt, że Pioli się pogubił w poprzednim sezonie i CAŁA kadra zaliczyła zjazd co musiało się przełożyć na nowych piłkarzy. Więc naprawdę nie branie tego pod uwagę,mimo iż sami piłkarze mówili, że taktyka była jaka była, jest zabawne.
No i kolejne przykłady tego co napisałem wyżej. Tak jesteście zacietrzewieni w krytyce, że wrzucacie mi słowa których nie napisałem.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » 04 lip 2024, 12:33
Matrixxx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 04 lip 2024, 12:35
Czemu taki mądry nie byłeś jak analizy twitterowe pokazywały że będzie koniec świata jak Maldini zatrudnił Piolego? A skończyło się na świetnej rundzie, mistrzostwie i 2x vice po latach kompromitacji? Jak widzisz kij ma dwa końce.
seba82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio