Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 06 cze 2024, 16:24
Diamen23
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 cze 2024, 16:44
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 cze 2024, 16:54
mete
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 06 cze 2024, 19:05
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 cze 2024, 19:23
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 06 cze 2024, 19:38
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 cze 2024, 19:48
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 06 cze 2024, 20:20
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 06 cze 2024, 20:24
Pedulla od dwóch/trzech lat ma dość dobre info, takiego Di Marzio bije na głowę (btw uwielbiam te szpile Pedulli w Gianluce).@AlfredoPedulla on #Zirkzee from his YT channel “We are on a road with the banner that you can't see it at 1km, at 2km, at 500 metres, you really see it one step away. Let them define the final details, I know that the Rossoneri people were waiting for Zirkzee like water in the desert. Because imagining Pulisic, Zirkzee, Leao means a beautiful sight."
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 06 cze 2024, 20:32
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 cze 2024, 20:42
Zirkzee to dość specyficzny napastnik i zupełnie inny niż z jakimi Fonseca do tej pory pracował. Dlatego dobrze, że wszystko wskazuje na to, że trafi do nas na pierwszy dzień przygotowań.Ten Broja mi się nie widzi też,bo po co przedłużać Jovica. Masz rację pisząc, że Broja będzie chciał pograć to raz, dwa że jest Jovic/Okafor do rotacji a trzy, że raczej przyjdzie tania opcja (skoro Jovic ma zostać).
Z tego co czytałem to Fonseca pogonił go chyba z Romy. Dodatkowo Florenzi to fizyczny wrak i nie ma raczej racji bytu w piłce Fonseci. No, ale jest jeden duży problem - jego pensja.W sumie to jest gdybanie, na pewno Fonseca już im jakiś tam szkic dał, więc wiedzą kogo nie widzi (Florenzi podobno został poinformowany, ale to podobno) a kogo/jakiego typu piłkarza by chciał.
Znów bazując na tym co można poczytać o piłce Fonseci to raczej nie. On oczekuje troszkę innego od bocznych obrońców niż tego co może zaoferować Kalulu. Ja mam nadzieję, że Francuz raz będzie zdrowy a dostanie jasno zdefiniowaną pozycję. Na środku obrony w sezonie mistrzowskim wyglądał lepiej niż Tomori.Właśnie Kalulu... może on by pasował na prawą obronę, wolałbym już tak niż wydawać na tego Royala te 15 mln. Kalulu jak od bidy grał na boku to przecież pokazywał, że ciąg na bramkę ma.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 06 cze 2024, 21:19
No wlas czytałem, że Fonseca miał powiedzieć, że chce napastnika innego niż David. Na początku samym jak były ploty o Fonsece to z automatu ruszyło wpychanie Davida a teraz cisza. Nie pamiętam czy to Longo pisał o tym, ale których z tych naszych Milannews podobntch dzienniakrzy z że ma być inny pod względem charakterystyki niz David.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 06 cze 2024, 21:23
Pisałem o prawym obrońcy i jedno co można mu oddać, o ile zakładać, że to prawda, to nasz przyszły trener widzi jaki problem jest na prawej obronie.mete pisze: ↑06 cze 2024, 20:42Zirzkee + DM + Prawy obrońca + zmiennik Theo (choć tu nie jestem pewny, bo Fonseca na lewej obronie używał nawet Weah, więc może Terracciano/Jimenez) a na więcej nie ma miejsca fizycznie jeżeli ktoś nie odejdzie. Imho tak to wygląda na ten temat. Ogólnie na prawego obrońcę też nie ma, ale wygląda na to, że dla Fonseci to priorytet.
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio