Dzięki, na 99,9999⁹% chodziło o niego
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 05 cze 2024, 13:54
Momblano. Przy czym i tak nie mam pewności, czy gość nie ma lepszych info od Di Marzio. Ten ostatni - jeżeli chodzi o Juventus - to był wiarygodny ostatnio za czasów Marotty.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMike » 05 cze 2024, 14:03
Może o to, że przespaliśmy Motte, bo ktoś się łudził, że mamy jeszcze jakąś przyszłość z Piolim? Czekali do kwietnia, a w tym czasie Juve zaklepało Motte i dlaczego ktokolwiek miałby mówić o prowizorce z ich strony?
ACMike
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 cze 2024, 14:24
Skoro nie chcieli zwalniać Piolego od początku sezonu to skąd pomysł że przespaliśmy? Skąd wiesz, że Motta nie wolał Juve od Milanu nawet gdyby to Milan z nim rozmawiał wcześniej a Juve włączyło się później?
A jaką prowizorkę odwalono tu? O to mi chodzi. Motta zrobił świetne wyniki z Bologna, gra fajną piłkę ale wciąż nie ma ani tyle doświadczenia ani osiągnięć jak Fonseca jednak jeden jest dobrym wyborem a drugi nieporozumieniem.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMike » 05 cze 2024, 14:45
No taką, że czekali z decyzją o zwolnieniu Piolego do samego końca, gdzie każdy o zdrowym rozsądku już w grudniu wiedział, że z tego nic nie będzie i potrzebne są zmiany. Dla mnie to jest największym problemem, bo pokazuje jak działa ten zarząd. Sam nawet przyznajesz, że popełniono błędy. Dla mnie to są właśnie te błędy i myślę, że można to nazwać prowizorką.
Nie wiem, ale jesteśmy na forum, więc można sobie gdybać. Pojawiały się newsy, że Milan kontaktował się z Mottą, ale ten nie chciał nawet zaczynać rozmów, bo był już dogadany z Juve od dawna. Czy to prawda? Nie wiem, ale się domyślam.
ACMike
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 cze 2024, 15:40
Gimenez i Zirkzee to piłkarze regularnie obserwowani, odbyły się spotkania z ich przedstawicielami. Można śmiało powiedzieć, że byli łączeni przez poważne źródła. I tak nie potrafię zrozumieć jak jeden może być alternatywą drugiego.Zamiast skupiać się na nazwiskach w prasie proponuję się skupić na tym jakiego napastnika potrzebuje Fonseca pod względem stylu gryz wtedy możesz sobie scrollowac dalej wysrywy dziennikarskie,bo od razu wiesz, że dany gość nie pasuje a jest wytworem medialnym,bo jest napastnikiem czyli gra na pozycji której szukamy a kliki muszą się zgadzać a gazety sprzedawać.
Cardinale na ten moment nie wydał miliarda na klub. Wydajemy najwięcej bo klub przynosi zyski drugi rok z rzędu i Cardinale wydaje ani grosza więcej niż Milan może a nawet mniej. Jaka pożyczka na stadion? Na ten moment “stadion” kosztował nas 40 mln, które najprawdopodniej zostały ujęte w budżecie Milanu w tamtym okresie roliczeniowym.Ma to taki sam sens jak gadanie, że Redbird nie chce inwestować tylko zarobić na klubie wydając na studnie bez dna ponad miliard dolarów i biorąc jeszcze kredyt na stadion. Żeby się Cardinale w dupie nie pojebało od tych przychodów,bo Milan generuje milardy rocznie. A jakimś cudem wydajemy najwięcej we Włoszech, nie pierwszy raz.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 cze 2024, 16:40
mete
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 cze 2024, 18:21
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 cze 2024, 22:14
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 05 cze 2024, 22:35
Eyesmon
seba82
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 06 cze 2024, 7:53
Trzeba wyjść z prostego założenia - nie każdy będzie chciał grać w Milanie, nie będzie za dobry na Milan w danym momencie lub uzna, że musi przejść inną drogę by dotrzeć na szczyt swojej kariery. I mamy takie przykłady w postaci Locatellego czy Cristante. Nie każdy jest też Donnarumma.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 cze 2024, 8:04
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio