Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 03 cze 2024, 17:47
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 cze 2024, 9:53
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 04 cze 2024, 10:13
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 04 cze 2024, 14:22
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 cze 2024, 14:45
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 04 cze 2024, 14:47
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 cze 2024, 14:58
mete
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 04 cze 2024, 23:06
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 04 cze 2024, 23:50
Tych bramkarzy ciężko oceniać po cyferkach, bo np. topowy bramkarz w topowym teamie będzie miał paradoksalnie często dużo gorsze cyferki niż w średniaku jeżeli chodzi o obronione strzały czy 'uratowane bramki' (expected goals w celnych strzałach - goals), więc trzeba podchodzić z dystansem - ale ten Di Gregorio widzę dobry kosmita, +10/+12 'uratowanych' bramek, elitarny wynik. A ten Bułka wypada dobrze, ale nic wyjątkowego i faktycznie Nicea miała chyba najlepszą obronę w lidze. Tak że pewnie zgadza się to co piszecie.mete pisze: ↑04 cze 2024, 14:58Nie wiem czy mam dobre dane może zaraz Bernabeu znudzi się Mbappe i poprawi, ale Bułka średnio na mecz 3 strzały, Maignan około 4 a Di Gregorio (btw byłem w wielkim błędzie niedawno i nie spodziewałem się, że aż tak się rozwinie, ale już za późno) ma ponad 5, więc na bank obrona mu ułatwiła zadanie. Więc do końca nie wiem czy on jest aż tak dobry czy po prostu cała drużyna na to zapracowała.
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 cze 2024, 7:53
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 cze 2024, 13:04
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 cze 2024, 13:14
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 05 cze 2024, 13:41
Ty się dowiedziałeś wczoraj z mediów jaką(podobno) na pewno nie ludzie którzy rozmawiają z agentami. Media sobie mogą nas łączyć z kim chcą nie mając pojęcia, że na przykład od pół roku dany gość nie jest w kontakcie z klubem z różnych przyczyn.
Zamiast skupiać się na nazwiskach w prasie proponuję się skupić na tym jakiego napastnika potrzebuje Fonseca pod względem stylu gryz wtedy możesz sobie scrollowac dalej wysrywy dziennikarskie,bo od razu wiesz, że dany gość nie pasuje a jest wytworem medialnym,bo jest napastnikiem czyli gra na pozycji której szukamy a kliki muszą się zgadzać a gazety sprzedawać.
I gdzie masz zmianę jakąkolwiek? Nazwiska są dobre a to, że chcemy jakiś prospekt obok Jovica to chyba rzecz oczywista, więc ja tu póki co żadnej zmiany nie widzę. Jak się skończy to zobaczymy, ale prasa wymienia ciągle te same 4-5 nazwisk a potemcjalny 2-3 napastnik rezerwowy to póki co cisza.
A o co bo nie czaje? Albo odwalili prowizorkę albo jej nie odwalili skoro nie chodzi Ci o Fonsece to o co?
seba82
Conrado
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio