Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 22 maja 2024, 22:37
MothToAFlame
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 22 maja 2024, 22:41
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 22 maja 2024, 22:57
No wlasnie pensja moze tutaj dosc drastycznie zmienic obraz kosztow, wziawszy pod uwage ze jest to jego piewrszy naprawde dobry sezon od poczatku jego kariery (28 bramek ze 111 strzelonych w profesjonalnej pilce) a chlop ma 28 lat wiec zdecydowanie bedzie chcial zarobic. Nic nagannego w tym nie ma, tyle ze mi to pachnie zmiana legendy LFC na jednosezonowa legende VfB . Nie wspominajac juz o problematycznym mentalu oraz fakcie ze przed VfB chlop byl dosc mocno kontuzjogenny. Zreszta jak mowilem, z profesjonalego punktu widzenia widzialem go jak byl duzo mlodszy, reszte w Tv tak jak wiekszosc. Szczerze to wolalbym takiego Winda jesli juz w klimatach bundesligi jestesmy i w podobnych cenach , no ale coz , ja to sobie moge "wolec"
MothToAFlame

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 22 maja 2024, 23:00
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 22 maja 2024, 23:11
MothToAFlame

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 22 maja 2024, 23:12
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 22 maja 2024, 23:13
MothToAFlame

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 23 maja 2024, 6:45
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 maja 2024, 7:56
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 23 maja 2024, 9:23
Nie czepiając się specjalnie @seba82 ale pewnie go będzie bronić i wrzucać staty z Xmete pisze: ↑22 maja 2024, 21:51Więc na koniec reasumując - mam nadzieję, że mu się uda, że osiągnie minimum to co Pioli, ale nie oszukujmy się, że to jakiś pokaz ambicji zarządu i jego zatrudnienie ma solidne podstawy w historii jego pracy. Miejmy nadzieję, że tak jak rok temu był Maldini, teraz jest Pioli to za rok nie będzie Fonseca.
Milan ma wydać, wg plotek od dawna, więcej na napastnika a ten ze Stuttgartu to wygląda raczej słabo. Dla mnie to opcja na zastąpienie beznadziejnego Jovica.MothToAFlame pisze: ↑22 maja 2024, 23:11O tak i Declan Rice jako defensywny pomocnik. Za to wszystko oczywiscie zaplaci biedronka ktora zostanie nowym sponsorem Milanu.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MothToAFlame » 23 maja 2024, 11:22
Jakby na to nie spojerzec, Fonseca ma lepsze staty niz Pioli(bez jakiegos specjalnie natarczywego wglebiania sie w nie, bo on jeszcze trenerem Milanu nie zostal).Widzialem jego Lile wiele razy i moge powiedziec szatnie za nim stoi i jest konsekwetny w tym co robi. Nie bronie tego wyboru, tylko jak napisalem wczesniej widze w nim jakies ziarno logiki a tego ostatnio w Milanie brakowalo.
Ja sie z tym zgadzam , Guirassy jako opcja na lawke plus ktos z wyzszej polki byloby naprawde ok, tyle ze on po takim sezonie nie pojdzie gdzies grzac lawy , chyba ze jakis klub zaproponuje mu takie pieniadze ze nie bedzie w stanie odmowic. To raz. Dwa, powaznie i realnie, wydaje Ci sie ze Milan bedzie stac na Zirkzeeego i Guirassyego plus DM i CB z normalnej polki cenowej? Zakladajac oczywiscie ze nikt z magicznej trojki nie zostanie w to okienko sprzedany? Smiem watpic. No ale jak bedzie to zobaczymy, i pozostaje miec nadzieje ze bedzie dobrze (bo jesli Pioli odejdzie to ciezko wyobrazic mi sobie ze bedzie gorzej).
MothToAFlame
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 maja 2024, 13:02
Mógłbyś przytoczyć je? Bo na pierwszy rzut oka Pioli w Milanie ma 1.89 punktów na mecz a Fonseca w Lille słabsza liga, mniejsza presja 1.79 a w Romie miał 1.76. Wrzuciłem wczoraj jak Fonseca sobie radził w wielkich meczach we Włoszech.Jakby na to nie spojerzec, Fonseca ma lepsze staty niz Pioli(bez jakiegos specjalnie natarczywego wglebiania sie w nie, bo on jeszcze trenerem Milanu nie zostal).Widzialem jego Lile wiele razy i moge powiedziec szatnie za nim stoi i jest konsekwetny w tym co robi. Nie bronie tego wyboru, tylko jak napisalem wczesniej widze w nim jakies ziarno logiki a tego ostatnio w Milanie brakowalo.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 23 maja 2024, 13:19
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 23 maja 2024, 14:02
No widzisz, tak łatwo dajecie się zmanipulować fałszywą narracją, że jak ktoś przesadnie nie krytykuje i nie idzie wraz z narracją 90% ludzi tu piszących,to znaczy że broni albo chwali
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 23 maja 2024, 14:09
bylyby jaja seba82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio