Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lut 2024, 7:41
mete
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lut 2024, 10:34
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMike » 19 lut 2024, 10:41
ACMike
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 19 lut 2024, 10:58
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMike » 19 lut 2024, 11:12
ACMike
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 19 lut 2024, 11:48
Skąd ta pewność ?
W czym brak zgrania ze środkowym napastnikiem przeszkadza żeby drybler wchodził w dryblingi ?
CDK dostawał 10-15 minut ?
Po co w klubie są Moncada i Furlani ?
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lut 2024, 12:01
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMike » 19 lut 2024, 12:05
Była tu niedawno dyskusja o CDK i Brahimie, którzy po odejściu grają lepiej. Uważam, że w tym przypadku jest podobnie.
Tak samo było z CDK, nie wychodziły mu dryblingi, nie trafiał do bramki w prostych sytuacjach. Grasz rzadko i z rezerwowym składem, to siłą rzeczy nie będziesz grał dobrze.
Na szybko statystyki z transfermarkt z samej ligi: średnio 32 minuty na mecz, w 13 spotkaniach wszedł na max 20 minut. Nie chce mi się sprawdzać jak wyglądały składy jak wychodził od 1', ale pewnie zdarzało się nie raz wyjście razem z Origim czy Rebiciem. Dla porównania Chukwueze na razie ma średnio 39 minut na mecz i w 5 spotkaniach (na 15) wszedł na max 20 minut.
Mieli mu narzucić inną taktykę w sierpniu i wbrew jego pomysłom ściągnąć do klubu 10? Bo nie rozumiem.
ACMike
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lut 2024, 12:05
Hmm CDK, Diaz, Calhanoglu, Paqueta. Mało?Skąd ta pewność ?
Nie jestem wielkim fanem ich. Obaj mają sporo za uszami i chętnie bym ich pożegnał z klubu. Natomiast jeżeli trener chce grać 433 i całe okienko jest robione pod to (brakło tak naprawdę tylko DM, którego nie chciał trener) i nagle Pioli myśli, że jest Guardiola i wystawia ofensywnego pomocnika na pivota tego bardziej defensywnego, ogryzanego meazella na pivocie a b2b na jakieś dziwnej pozycji z przodu to wiele na to nie poradzisz.Po co w klubie są Moncada i Furlani ?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 19 lut 2024, 12:16
Po to są w klubie żeby w pewnym momencie powiedzieć stop,skoro widzą że coś jest po prostu złym pomysłem.
No była,ale była ona też prawie po każdej kolejce w której obaj grali i było to wałkowane wiele razy.
niedawno przyznałeś mi rację kiedy dyskutowaliśmy o tych piłkarzach,ale teraz znowu bierzesz te nazwiska na tapet
Conrado
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 19 lut 2024, 12:31
Z tego co widzę to na 12 meczów:
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 lut 2024, 13:05
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lut 2024, 13:16
Owszem i to jest ich odpowiedzialność. Jedyne co mogę wziąść pod uwagę jak ich obronę to fakt taki, że rok temu było już dużo zmian (Maldini, Massara, Ibra) i nie chcieli dokładać kolejnej zwłaszcza, że planowana była dość duża rewolucja kadrowa. To oraz fakt, że chyba nie było dobrego trenera na rynku.Oni z Cardinale na czele postawili na tego trenera,więc biorą za jego działania odpowiedzialność.
Nie wiem o jakiej racji mówisz. Dla mnie Ci piłkarze nie byli odpowiednio wykorzystani w Milanie a „system” stworzony przez Piolego po sezonie mistrzowskim nie sprzyja wprowadzaniu graczy do zespołu ani maksymalnemu ich wykorzystaniu. Co dobitnie widać w tym sezonie i dlatego nie będę skreślał graczy zanim nie zobaczę ich u innego trenera.niedawno przyznałeś mi rację kiedy dyskutowaliśmy o tych piłkarzach,ale teraz znowu bierzesz te nazwiska na tapet
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio