Powtarzam sobie to w głowie od dawna. Mnie [ch**] cieszy awans z grupy po meczach gdzie się rzygać chce. Jaka to przyjemność potem dostać w cymbał od Francji w 1/8 i wrócić do domu? Wyjście z grupy po takich meczach jak wczoraj żeby szybko odpaść po grupie niczym dla mnie się nie różni od niewychodzenia z grupy. Powiem więcej, wolę odpaść w grupie po 3 emocjonujących meczach niż wyjsc z grupy po 3 torturach dla oczu i potem 90 minut biegania przeciwko jakiemuś gigantowi.
Oczywiście wolę w gówno stylu zrobić medal MŚ czy też ćwierćfinal, ale tak się nie da w naszym przypadku więc nie ma co o tym nawet dywagować
@DDK Cash przeciętnym piłkarzem? Latem chciało go Atletico, co sam mówił że tak było, mówiło się o kilkudziesięciu milionach euro za transfer (około 40 baniek) a on sam był piłkarzem roku w Aston Villi. Jeden z lepszych prawych obrońców w Premier League. Nie przesadzaj my że przeciętny. Wyceniany na ponad 20 mln euro przez Transfermarkt jako boczny obrońca, więc myślę że to co najmniej dobry piłkarz