Liverpool (zbiorczy) - Strona 69

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 gru 2005, 14:33

Już sie nie podniosą. Liverpool dawno tak nie grał. Szczególnie w lidzie. Także Peter razy trzy i 3 pkt. Jeszcze trzecia strzeli :P Sądziłem że Wigan bardzie sie postawi a w zasadzie że Liverpool zagra znów tak "nie jako" a tu prosze. Dobrze ze na nich stawiałem :!: Brawo Peter :!:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8646
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 gru 2005, 15:52

Brawa dla Liverpoolu :)
ale jeszcze wieksze brawa dla Petera Croucha :)
juz go wszyscy dziennikarze na wyspach [i nie tylko] skreslili, a tu taka mila niespodzianka :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 03 gru 2005, 16:12

Brawo, brawo i jeszcze raz brawo dla Liverpoolu. Dzisiaj podopieczni Rafy Beniteza pokonali rewelacyjnego wicelidera Premiership-Wigan Athletic aż 3:0. Wiele osób chciało, aby Rafa już nie stawiał na Croucha, który nie strzelił jeszcze bramki od poczatku sezonu. Hiszpan uspokajał, mówił, że prędzej czy pozneij Peter w koncu strzeli pierwszą bramkę. I to szybko Crouchowi wplynelo na ambicję, bo dzisiaj strzelił . Jedną samobójczą wbił do swojej bramki golkiper Pollit a jeszcze jedną dołożył Luis Garcia. Ostatni bilans The Reds w lidze-8 meczy, 8 zwyciestw.

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 03 gru 2005, 17:04

Dwa gole Croucha, jeden Garcii i w tym momencie o to LFC moze cieszyc sie z dobrego miejsca w tabeli :) Pierwszy gol Croucha to rzeczywiscie fuks, ale jezeli nie jemu to komu mialby byc przyznany? Obroncy Wigan? Po każdym rykoszecie musialoby tak byc. Bramkarzowi? Moze...

teraz trzeba miec nadzieje na podtrzymanie dobre passy w meczu przeciwko Chelsea 8) .

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 03 gru 2005, 18:49

Vrouchowi należały sie te bramki już dużo wczesniej.Biega dużo,jest aktywny,wygrywa wszystkie główki(jak sie ma ponad 2 metry,nie dziwne),słaby powrót Alonso,Reina znowu nie puścił bramki,był bezrobotny.Dudek naraziue może pomarzyć sobie o bronieniu

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 gru 2005, 13:52

Oby dziś Crouch cos strzelił :wink: nie pokaże że nie odblokował. Boro nie wygrali z The Red's od wieków na Anfield Road. Dzis też nie maga wygrac.

Dudek na ławce. Z Sissoko na środku pomocy. Crouche - El Moro - atak. Cisse znów ława. Boro bez Jimmiego który zasiadł na ławie nie ma też Gaizki Mendiety. Z przodu Viduko i Yabuku na niego trzeba uważac bo ostatnio gra dobrze.

Stawiam 2:0 dla The Red's Gerrard, Cisse :wink:

Po meczu ...

I sznuta nie zawiodła 2:0 ale Moro sie obudził. 1,50 stawka pewka :wink:

Fajny ciekawy mecz, mimo że długo 0;0 to mecz na max obrotach. Miał lobem kąsać Peter a tu El Moro na loby wzieło. Świetnie go przerzucił :wink: podobnie jak Trezeguet nie dawno. Długo Liverpool rzadził na boisku ale niepotrafił strzelic jak juz strzelili to grali swoja piłka na luzaku. Kewell próbował strzelać ale chyba ślepaki miał :wink:

Troche chwilami mecz sie za ostrzał. Czerwień pochopnie pokazał sędzia :roll: jak Sisokko nie dostał to Riggot też nie powinień. Coraz bardzie mi sie gra tego Mohameda podoba. Benithez powierzył mu role "przecinaka" a ten wymiana. To podanie głowa go Gerrarda zaczynające akcje na 1:0 było przednie. Wtedy grał przez 3 minuty na stoperze :wink: a zaczą akcje kapitalnie. Kluczowa piłka tej akcji. Zagrał świetny mecz jak cały Liverpool.

Pepe Reina idzie po rekord. Juz podił teraz sróbuje. Należy mu sie bo strzał Viduki wybronił przednio :!: miał małe szanse ale nogi zostawił na miejscu :wink:

Hyppia zszedł do szatni na operacje :wink: 0:0 - wraca 1:0 :lol: i odrazu włączył sie do walki :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 10 gru 2005, 23:39

Ja nie oglądałem,tylko słkuchałem i poszłem coś zjeśc a tu 2:0.Reina ma już prawie rekord i Dudek musi zacząć chyba szukać sobie nowego klubu,Genialny mecz bramkarza Boro.Moro strzelił 2 bramki,szkoda że nie grał Cisse bo może było by więcej.Teraz The Reds jadą na klubowe Mistrzostwa Świata

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 11 gru 2005, 11:11

widac Liverpool jest teraz w bardzo dobrej dyspozycji, ale wątpie zeby mógł dogonic Chelsea :P Chelsea chcociaz gra słabiej zawsze jakos wbije gola o wygra a Liverpo'ol czesto jest lepszy w przegrywa lub remisuje :!: fajnie ze wreszcie przełamał sie morientes bo juz nie mogłem patrzec jak grał bezbarwnie, tylko jedna jaskólka wiosny nie czyni i niewiadomo czy to nie był jednorazowy popis :!: jak zacznie zdobywac bardziej regularnie to bedzie bardzo fajnie :wink:

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 25 gru 2005, 21:32

Już jutro Liverpool zagra z nowym zespołem legendy The reds Liverpoolem,mecz moze być ciekawy,Liverpool ma passe w lidze,a NUFc jak gra Owen wygrywa.Czy drużyna Owena okaże sie na tyle silna by przejśc Carraghera i spólke zobaczymy(oby nie :P)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2161
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 gru 2005, 18:13

No i już po spotkaniu ze Srokami.
Mecz był bardzo ciekawy i zacięty. Liverpool cały czas był stroną przeważająca, ale piłkarze Newcastle ładnie walczyli, mimo iż ataków na bramkę nie mieli praktycznie żadnych.
Cudna bramka Gerrarda - dla takich strzałów aż chce się oglądać powtórki na okrągło ;)
Trochę dziwnych decyzji sędziego było, ale dzisiaj to chyba jakiś zły dzień mieli wszyscy arbitrzy :roll:
Już ostrzę sobie pazurki na środowe derby z Evertonem :D

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 26 gru 2005, 18:19

mógł bytć jeszcze karny dla LFC i Gerrard powinien dostac żóla,bramke nie wiadomo komu zaliczyć 2 czy Garcii czy Crocuh,szkoda że Cisse był tylko 20 minut.Dudek nie był nawet na ławie

fcpablo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

BENITEZ/REINA vs DUDEK -Polak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcpablo » 26 gru 2005, 18:38

a reina szlifuje rekord tylko ze defensywa the reds gra znakomicie gdyz reina na bramce sie nudzi.no ciesze sie ze dudek zdecydowal sie opuscic liverpool. tylko zastanawia mnie to co robi benitez z dudkiem ?? to wszystko mnie zastanawia....hmm dziwne nawet nie na lawce co sie dzieje ani jednego meczu

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2161
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 26 gru 2005, 18:44

Tomi pisze:Gerrard powinien dostac żóla
Jak dla mnie czerwoną. Chociaż właściwie sam wydał na siebie wyrok dusząc takiego czuba - jestem pewna, że mu się Bowyer kiedyś 'odwdzięczy'. Poza tym FA nie popuści ani jemu, ani Mr Szczudło [jak go nazwał pan Twarowski ;)] i na bank dostaną jeszcze jakąś karę pieniężną.
Tam zawsze tak jest :P

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 26 gru 2005, 19:45

No i kolejny mecz wygrany przez Liverpool, kolejna bramka Croucha i kolejny wyskok Gerrarda. Dobrze, ze nie bylo kartki bo w środe derby z Evertonem, a chyba nikt nie bedzie pragnal tak tego zwyciestwa jak wlasnie Gerrard i Carra.

Owen chyba nie będzie sie cieszył z powitania jakie mu zgotowali kibice na Anfield :P :roll:

Awatar użytkownika
danielfc.pl
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: danielfc.pl » 30 gru 2005, 21:06

Liverpool FC pokonał Everton w derbach Merseyside i było to już 9 z rzędu zwycięstwo The Reds w Premiership. Jutro, tj. 31 grudnia LFC gra na Anfield z WBA, gdzie także nie zanosi się na niespodziankę. Kuszczak będzie musiał pogodzić się z porażką i kilkoma wpuszczonymi bramkami. Oby tylko wielki fuks Chelsea już się skończył :?

Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”