Wystarczyło to zacytować po meczu z Genoą, ale ktoś Cię uprzedził
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 sty 2021, 22:53
Wystarczyło to zacytować po meczu z Genoą, ale ktoś Cię uprzedził
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 17 sty 2021, 22:55
MarcinW
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 17 sty 2021, 22:56
Sero
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 17 sty 2021, 22:57
Dokładnie o tym samym myślałem, ale dopiero po meczu. Oczami wyobraźni widziałem jakąś bramkę z dupy w wykonaniu Juventusu i paniczną obronę Częstochowy.Babel pisze: ↑17 sty 2021, 22:53Czy tylko ja tam mam, że po swietnym meczu jak z Juve, bardziej mysle o brak dobicia Romy i słabej postawie z Sampą?
Jeszcze ta skuteczność Lautaro. Dziś graliśmy o wiele lepiej niz zazwyczaj dlatego wygralismy bez wybitnej skutecznosci. Ale jak bedzie słabszy mecz, na boga, my potrzebujemy być kliniczni pod bramka!
No i nie da się tak grać i kontrolować mecze częsciej?
MarcinW
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 sty 2021, 22:57
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 17 sty 2021, 22:58
Macedończyk - jeśli chodzi Ci o pochodzenie. Jak ma miejsce na boisku, jest fajny, ale też wciąż jeszcze chimeryczny. Z niego będą ludzie, ale nie przy tej pomocy. No i nie na prawym wahadle
10
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 sty 2021, 23:02
Zapewne chodzi Ci o Kulusevskiego? Bardzo dziwny typ, fajnie wszedł w sezon, ale później słabo. Nie jest podstawowym piłkarzem, często niewidoczny, ale jakiś wkład ma w punkty dla Juve. Z Genoą w CI grał w ataku i gdyby był bardziej konkretny to by ten mecz skończył z hattrickiem. Na pewno nie jest flopem, ale dupy nie urywa
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 sty 2021, 23:04
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 sty 2021, 23:07
Tomusmc
Enjo
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 18 sty 2021, 10:21
To nie Juve "wypięło dupsko" tylko Inter grał tak, że Juve zostało zduszone i nie potrafiło przejąć inicjatywy. Tak jak w marcu Sarri zneutralizował Conte, tak Conte zneutralizował swoją taktyką we wczorajszym meczu Juventus.
orzeu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio